Gezmeye devam ediyorum burayada kısa kısa notlar ekliyorum.
1+Yatagan onlineye girdim. Adamlar knightta aşmışlar olayı yahu. akıngaming yatagan olmuş. 2011 client var ama bildiginiz usko olmuş. görüntü efektler vs vs müthiş, kanadından tutta herasına letterine kadar herşey var. server çok kolay. ve hemen hemen herşey ücretsiz.
-Yanlız bu saydıklarım aynı zamanda oyunun kötü yanları oluyor. Mage bi çakıyo ortalık bembeyaz oluyor ölüyosun. asaslar silahınızı düşürüyor ölüyosun. herkesde kurukafa kanat +8 itemler vs oluncada güzel olmuyomuş. birde bende çok lag vardı bununda etkisi var tabi, halbuki 50 kişi ya var ya yok. keske bu oyunun mykoya uyarlanmışı çıksa dedim.
2+tigerko homekoya girdim cuma açıldı. daha dogrusu açılacaktı, açıldıgı gibi patlatmışlar hackerler, giriyoruz 5 dk sonra reset, oyun patch üstüne patch attı, 1 gün sonra açıldı reslenip açıldı. hafta sonu oynadım. oyun kolay direk 83, itemler +5 düşüyor maximum +8 oluyor, uniqueler upgradesi yok. artıları oyunda şuanda 1886 kişi var, şaka gibi nereye gitseniz full, pramundan 4 tane çıkıyorya, 4 ündede ayrı ayrı parti var
. dehşet heyecan vs. vs.
-aynen bu kalabalıkta serveri bitiriyor. 800 kişiden sonra 10 dkda bir oyundan atılmaya başlıyosunuz, serverleri sanırım kaldırmıyor, yaratıklar bugda kalıyor, bide gördügüm en kötü eksi bence eventler için npc yok, mesela bdw ye girmek istiyosun allchate /bdwkayit yazıyosun. ne numara belli ne bişey
, bizim serverdeki gibi pre char scroll felan pazarda yok, illa kendiniz alıcaksınız. gene burdada herşey çok oldugundan pk dada saglam teamınız yoksa hiçbişi yapamıyosunuz.