Şimdiye kadar acılmıs en uzun soluklu Db'ydi bana göre Mazia Supreme de 2ve 3tür benim gözümde Server Db'si nekadar zor olursa okadar user kalıyor başarıya aç oldukları için yapabilirim yetişirim kafasıyla ilk 2hafta chıtın yoktu sw de shard+6 raptor hiç yoktu.. Fp setlerle dolaştı millet.. haliyle noldu Zor olunca sw adam bakıyor Nazi var adamda ama elinde horn Crosbow diyorki bu adam bölese ben de böleyim mesala devam ediyor ama bi önceki db gibi olursa 3.hafta sherionlar lugiaslar adamlar bırakır. Bukadar basit yani benim görüşüm BOSS'lardan düşen Extreme High Class kaldırılmalı..(Raptor,Shard,Elxir,İron impatch) BOSS'Dan düşecek item (Glave Md Ms ironx) Diceksiniz şimdi ozaman öle olmaz Vs. Dediğim gibi server nekadar zor olursa okadar uzun soluklu olur.Level gayet iyidi bu server ama adam exp pre alıyor 2k kcye yarnı kojiro 70 sc sı cıkarttı piyasaya oda haksızlık oldu
benim fikrim bu bosslardan düşen high class düşürülmeli. SystemDamage elinde +7 hornla kac hafta dolaştın haci sen söle Team oldukdan sonra her türlü Nazi aldın yinede burada illa iyi item bende olsun mantığı olmamalı Team varsa zaten kesiyorsun kim olursa olsun. Bu Db çok iyiydi ama. Bence herkese kolay gelsin.