+1 bu mesajada diyecek bir şey yok %100üne katılıyorum. fire drake olayı tartışmalı ama gelirse player yine aşırı artar. tebdil-i mekanda ferahlık vardır diyolar.Arkadaslar artik tavsiye olayini birakin. Evet suan Server acilmasi icin ideal zamanlama ama prensipler önce geliyor bunuda iyi biliyorsunuz! Serveri acmamasi size bir mesaj vermeye calistigi icin ve son derece hakli!
3 yildir her server sonunda ve server acilmadan önce tavsiye var. Artik Kojiro'nun konulari takip ettiginide sanmiyorum. Bir myko olarak neredeyse hersey denendi burada. Yeniliklerde yapildi vazgecilmeyecekler seylerde degistirildi. Bence artik Kojiroya tavsiye vermeyi birakip oyunu oynayanlara verin!
3 yil önce mage teamle basladim servera bozulunca, char aldim. Warriora bayagi para saydim cunku server eski gunleri hatirlatiyordu. Server zordu verdigim parayada degdi ama 3 ayda bitti. Ondan sonraki her serverda bu sure azaldi 1,5 2 ay arasinda kaldi. Simdi ayni hatayi bende yaptim siz yapmayin. Char zaten artik scrool olarak var eger gec basliyorsaniz. Eger yeni baslayacak birileri olursa KC almasini önerin. Kc ile item alin ; Adam 1 ayi bitmis serverda char aliyor 300 400 tl ye server bitiyor. Serverin bitmesinin en kötü nedeni sc nin azalmasi. Kc ile alisverisinizde hem emek veren server sahibi kazaniyor hemde oyuna canlilik geliyor.
Ayrica her server exp tartismasi var. Daha önce exp zordu (bana göre iyiydi) ama oyuncularin yarisi 2. gece 50 olamadiklari icin biraktilar. Ayrica tek basina kasmakta daha zordu. Bugun bakiyoruz görevler var üstelik explerde yari yariya daha kolay. Herkes birseylerden tutup item yapsada tat ayni degil. Item drop sistemi,farm olayi tutmus durumda o yüzden oraya girmeyecegim. Simdi Mykoda exp item zor olmali diyoruz yapinca oyuncu ilk 2 günden kaciyor, kolay degince server cabuk bitiyor diyorsunuz. Hertürlü ikilem. Bunu nasil asmaliyiz bunu tartismalisiniz cünkü her server ayni seyleri konusuyoruz.
Bu serverin ömrunu uzatmak icin myko sinirlari icinde baska birsey yapilabilecegini dusunmuyorum. Ayni Usko'nun Fire drake'i getirdigi gibi. TheMYKO'da bu yetenek ve donanim olduguna inaniyorum ve böyle bir cikis bekliyorum. Sözlerini tutarlarsada Haziran sonuna kadarda bayagi zamanlari var! Tabi böyle birsey yapacak olsalar strateji önemlidir. Musteriyi cekmek icin mi bunu yapacaksin yoksa server ömrunu cok daha ileri cekebilmek icin mi? Tabi bu son dedigim baska gunun konusu (Battle for another day).
Ayrica oyunda bu kadar cekisme varken bir chari ya 2 issiz bir arada oynamak zorunda yada 3 kisi bir char odakli. Bunu herkesin bilmesinde yarar var.
Tavsiye konularini gecin dedik ama bayagida tavsiye yaptim, son olarak en büyük tavsiyem ise;
BIR HAYATINIZ VAR ISE OYNAMAYIN SI..MIN OYNUNU.
bi ara kojiro bi foto attı fire drake çalışmaları vardı ama aşırı bug var drakede. görevler vs her türlü bir yerlerden bug çıkıyor. theknightonline'dan biliyoruz bunu.