KGG_WinGWounD
Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
oturdum bütlerimin arasında tek tek bütün yorumlarını okudum çoğuna olduğu gibi sırf konuşmak bir şeyler yazmış olmak için konuşuyosun forumda , benim yazdığım şey açık orada düzgün okumadığın bile yazdığın cevaptan belli oluyor ama sen ve senin gibiler için açıyım biraz ; apollon açılmadan önce forumda TL satışından dolayı serverin 1-2 ay gibi bir sürede gittiğine inanan arkadaşlar vardı yasaklayın yasaklayın diyolardı kojiroda bunlara uyarak TL'yi yasakladı fakat bir açık kapı bıraktı oyun dışına karışmıyor yani ben bu mantıkla oyunu kuralına göre oynamaya çalıştım açık verdigim oldu ve bununda cezasını çektim ki kojiro öyle sandığınız gibi "salak" bir adam değil kim ne yapıyor zaten siz söylemeden o biliyor ancak yıllardır bu forumda benim ve sözde "çetem" hakkında kötü tek kelime edilmedi bunuda dip not düşeyim.Nedense sen TL satısdan bann yemıstın ? Hos ceten bann yemedı ama senın bowlda mıllete master set satmak ıcın 4-5 okcu cetesıyle TL kovaladıgını bılıyoruz. O yuzden bazı yorumlar yazarken laf nerden donup dolasır nasıl gelır dıye dusun derım. wıngwoud - kggbj - chish - fuhrer - dayı sayamadıgım varsa af buyurursun artık
Şimdi gelelim benim yorumu yazmamdaki amaca TL yasaklandığında server normalinden uzun sürdümü ? sorusunun cevabı bariz ortada.
Benim bir görüşüm vardı ki buda toplu yani "clanca" oyunu bırakma itemleri gb ye çevirme charları satma gibi önceden TL serbestken bu forumda yapılıyordu ve herkes galyana geliyordu şimdide oyunda charları pazara koyup yada itemleri piyasayı sürmeleri insanları galyana getirdi çünkü bir gerçek varki alttan gelen kişi sayısı az üsttekilerde bıraktığında insanlarda eskiden şu algı oluşurdu
- itemlerim para ediyorken satıyım cebime 3-5 TL girsin.
şimdi oluşan algıda şu (risksiz olan)
- itemlerim para ediyorken GB ye çevirip PUS'a satıyım bidahaki serverde KC'sini kullanırım.
Şahsi fikrimi söylüyorum npc sistemi 10 numara 5 yıldız fakat kojironun kaybı şurada npcden gelen KC BONUS KC gelmeli ki insanlar oo npcdeki kc fiyatı 500 e düştü az gb satıyımda bidahaki servere 3-5 k kc depolamış oluyumda para yatırmak zorunda olmayım kafasına girmesin.
Bu düşüncenin bir tık üstü ise bütün charı bozuyum 20-25k kc depolayım bidahaki serverde full char dizerim o kc ile düşüncesidir.
Uzun lafın kısası serveri TL bitirmiyor.net
Herkese saygılar iyi forumlar