Yeni server gelse güzel olmazmı?

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

MorphiN

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 31, 2014
44
21
78,235,575
354
Ben TheMYKO'yu bıraktım. Hem o ara pek zamanım olmuyordu. Hem de serverın boşalmış olması canımı sıkıyordu. Clan falan da bırakınca tamamen sıtkım sıyrıldı. Bahsi geçen serverların birçoğuna ben de girip bir baktım şöyle; inanın boşalmış dediğim TheMYKO'nun o hali bile yeni açılmış bu serverlardan daha doluydu. Nitekim 2 tane en çok kullanıcı çekmesi beklenen server da 1 günü doldurmadan patladı. Hatta user olarak şu an UsKo'nun kendisi dahi TheMYKO'dan daha aciz. Daha 6 ay geçmeden yeni bir server açılıyor. Tabi bizim UsKo oynamama nedenlerimiz bambaşka(kanatlar, garip gurup silahlar, 13 yaş altı bebeler,vsvs.) ama yine de kıyaslama babında bunu da belirtmek istedim.

Bir başka konu, şu an charımı sattığım için tekrar YourKo'ya başlamak mantıksız geliyor. Haliyle ben de "yeni server gelse benim için çok iyi olur"culardanım. Ama bu malum "serverın ömrü 2-3 aydır" anlayışının yıkılması için yeni server gelmesini istemiyorum. İsterse yaza kadar gelmesin yeni server. Oturup bekleyeceğim. Bundan da en ufak rahatsızlık duymayacağım. Sırf "YoruKo'nun ömrü 2-3 aydır" anlayışının kırılması için. Benim gibi düşünenlerin yapması gereken de budur. Sabretmek ve bir sonraki serverda aynı şeyleri yapmayıp sonuna kadar devam etmek, yangından mal kaçırmak yerine.

Tabi iş oyuncuda bitmiyor. Kojiro'nun da yapması gereken bir çok şey vardır muhakkak. Yukarıdaki mesajlarda arkadaşlar bir sürü konuya değinmişler( gold zone, oyunun gb alması, magelerin oyunu bırakması, dropların azlığı veya unstable olması, santa event, gb fiyatının 25tlden 1 tlye düşmesi, ex oranları, 62-62-70 lwl character scroll'lar vb.) Bazı arkadaşların fikirlerinde muhakkak haklılık yönleri vardır ve bu fikirler gerçekten oyunun bekasına olumlu yönde etki edeceklerdir. Bunlar hakkında en fazla fikir yürütebiliyoruz. Hangisi iyi olur hangisi kötü olur tam olarak bilemiyoruz. Ha bilecek birisi varsa o da en iyi ihtimalle yine Kojiro'nun kendisidir. İşte Kojiro'nun üzerine düşen de budur. Gerekli doğru düzeltmeleri, burada yapılan yorumları ve feedbackleri kullanmak suretiyle saptayıp bir sonraki swde bunları uygulayarak oyuncuların istediği MyKo'yu onlara sunmak ve bu vesileyle hem oyuncuları hem kendisini(mental yahut metasal, orası beni ilgilendirmez) tatmin etmek. Umarım gelişmeler bu yönde olur.
çok güzel yazmışsın eline saglık.
 

MorphiN

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 31, 2014
44
21
78,235,575
354
MYKO ne demek bir araştır.
MYKO. eskiden knight onlinenin 4 farklı versiyonu vardı. korede japonyada malezyada vede amerikada 4 serverdi. uzantıları .us .kr .my .jp dı. bu uzantılardan isimler türetilmiş. usko myko krko japko. ben orjinal mykoda oynadım, yanlış hatırlamıyorsam 1302. knightonline e-games.com.my gibi bi adresi vardı. pustan +9 itemler satılıyordu. hatta reelden char almayı düşünmüştüm, 500k np full char western uniondan 500usd karşılıgı satılıyordu. aşırı derecede lag vardı (bende). 2 serveri vardı. Malkoçoglucüneyt xyodin di galiba oranın dragonuydu. çok oynayamadım, 1 ay kadar oynadım. sonra kapattılar. çok zaman geçti bu dedigim heralde 2005 yada 2006. sonra olimpiada oynadım. sonrada bıraktım. 2009.
şimdi orjinal mykoda bdw diye bişi yoktu. clan deathmatch te yoktu. andream gibi haritalar, bi frostta yoktu. bunların hepsi sonrada geldi vede mykoya uyarlandı. Bence bu serveri güzel yapan eskiyle yeniyi harmanlamış olması. MYKO da bunlar yoktu diye olmayacagı anlamına gelmezki. tabikide bunlar benim görüşlerimdir. çok bilmem oyunu. bizden daha iyi bilen ustalar bizi düzeltir.
 

MorphiN

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 31, 2014
44
21
78,235,575
354

MartinIvanoV

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 19, 2014
605
179
158,363,700
1,933
TheMYKO'nun yokluğunda şu Clan'sız elemanlar çapulcu sv lerde veya belirli clanlar var onların fan sayfalarında gezinip tanışsalar TheMYKO nun birdahaki serverinde solo başlamasalar serverin ömrü 1 tık değil 10 tık uzar. Veya delikanlı biri çıkıp ta deseki ben yeni bir clan kuracağım varmı gelecek olan TheMYKO için ama bakın dikkatinizi çekerim DELİKANLI birisi gidip te Talos tan 1 tane ske Belt Alınca Clanı patlatan şerefsizler de gördük duyduk aynı zamanda clan memberleri de yapıyor bu işi de herneyse . Solo player ler clansız kişiler ezilince oyundan soğuyor . Zamanla user kaybı yaşanıyor sv de önceden de belirttiğim gibi Mage Teamların dışlanıyor olması en büyük etken bu Serverde user azalmasında . Gerekirse ayrı bir event konulsun sadece mageler için bakın bakalım o zmn user nasıl patlama yapıyor .
 

Euphony

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 22, 2014
16
3
78,052,425
105
Hepsi bu aralar server açıyor demişsin de hangisi your ko kadar tutunabiliyor? 1.aydan sonra kapattıklarında tıpış tıpış herkes geri dönecek TheMYKO'ya. Ne bu server bitti muhabbeti? Artık sıkılmadınız mı userleri oyundan soğutup çekmekten. Sizin istediğiniz şey, ilk 60'lardan ben olayım pk tadına ben varayım,sonra 65 acılsın yine ben sağlam olup pk atayım, 70 de de 2-3 pk atar yeni server yeni server diye bağırırım sıfırlatırım düşüncesi başka bir şey değil.

Dostum sen cok yanlıs yere gelmıssın anlasılan. Arkadas osko dan bahsetmıs 1. olarak kı osko 31 ocakda server acıcagını yayınladıgı vıdeo ıle duyurdu. Herseyı gectım her mkyo oynuyan bılırkı oskonun serverlerı her zaman ıcın TheMYKOdan kat ve kat daha fazla uzun omurlu olmustur. Sunu da unutmayalım TheMYKOnun yas kıtlesı malesef oskoya gore daha dusuk yabancı kıtlesıde nazaran o sekılde.
 

Euphony

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 22, 2014
16
3
78,052,425
105
Ayrıca belırtmek ısterım kı bana gore reınar ve apollon gayet basarılı serverlar oldu TheMYKO sıcılı acısından fakat duzeltılmesı gereken detaylar var neden mı ?

1. User zıhnıyetı degısmıyor malesef bunu kojıroda bılıyo o halde yonetım bazı zıhnıyetı degıstırmelı ( oyun db sı ) bakımından kı server bıraz daha uzun sursun. Cunku her myko oynuyan bılıyorkı osko TheMYKOya gore cok daha uzun omurlu bır sw oluyor.

2. GB alısı kalksın demıs bazı arkadaslar o halde TL satısı acılsın kı TL satısı olmadıgı halde herkes el altından TL ıle satıs yapıyor bunu kojıroda bılıyor. GB alıs/satısı kalksa nolucak ? Insanlar oyunu bırakmıcakmı sanıyorsunuz ? Yıne bırakıcaklar belkı TL satısdan bann yıyecekler ama sonuc olarak yıne bırakan bırakıcak.

3. Master 1 ay olmasın dıyen arkadaslar var bunu dıyen arkadaslar acaba 1 ay mastersız ınsanların servere katlancagınımı sanıyorsunuz ? Kı ınsanlar 1 hafta olsun hadı master gelsın tek atalım zevk alalım derdınde burdakı herkes yalan degıl. Kımılerı slotları basmayın demısler bu adamlar slot basmayıp napıcak arkadasım ? Cz Townda oturup 2-3 combat yapıp gunumu kapatsınlar ? Master olayı bıraz daha zorlastıralabılır bence eskı usko myko tarzında cunku o zamanlar master acanlar kral gozuyle bakılıyodu boylece master acan kesım azalırsa tek yemeyen oyundan sıkılmayan kesımde cogalır.

4. Santa Event sacmalıgı bence kaldırılmalı yada sadece Emc / Lufer harıtasında yapılmalı vıdeolarda da gozuktugu gıbı gucsuz kesıme ezıyetten guclu kesıme ıse guc gosterısınden baska bırseye yaradıgı yok.

5. Serverın ılerledıgı zamanlarda +65 + 70 cıvarlarında baslangıc sevıyesı ve ıtem takvıyesı yapılabılır yenı baslıyanlara yada 3-5-7 gunluk pre takvıyesı bundan kojıronun yada oyunda olan ekıplı guclu kısılerın bırsey kaybetcegını dusunmuyorum. Bazı arkdaslar dıyecek kı bız kerızmıyız ? Onu dıyen arkadaslara seslenıyorum sadece pre parası yatırıp yuzluklerı mılyarları cebınıze koyarken mıllet hıc kerız olmuyor degıl mı ? =)
 

Euphony

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 22, 2014
16
3
78,052,425
105
Ben ne kadar uzun süre açık tuttuğuma bakarim siz oynarsiniz oynamazsiniz beni ilgilendirmez orasi.. Bu sektör de TheMYKO adi altinda 5. yılımız
1 Sene boyunca açık tuttuğum sunucuda oldu 2 senede oldu.. ( Sorduğun sorunun cevabini almişssindir umarim )

Birde ben bir soru yöneltmek istiyorum, daha önce TheMYKO harici herhangi bir sunucu da oynadiniz mi ve oynadiysaniz ne kadar süre oynadiniz ? Bu oynadiğiniz süre boyunca sunucu ne kadar kalabalik ti ? Atross riote harici PK atabilecek birileri varmiydi varsa kaç kişiydi ?

Ek olarakta : OSKO yu örnek gösterecekseniz bu sunucuyu kötülemek niyetin de değilim MAL ortada zaten..
Bu bahsettiğim sunucunun ilk 2 haftasi oyuna giriş problemi , 2. haftadan sonra da WIPE atiliyor zaten kafadan 1 ay boşa geçiyor zaman , bu nedenle kimse bana demesin cok uzun sürüyor vs..

Hocam ıyı guzel hos demıssın de oskoyu ornek verırsenız demıssın fakat genelleme olarak soyluyorum bugune kadar herkes de gormustur az cok sen 2 server acıp kapatıyosun osko 1 server acıp hala devam edıyor ? Acılısda evet sorunlar oluyor cunku herkes adamın kafasına cokuyor artık o herkes kımler ıse kı 2 hafta gırıs problemı hıc duymadım ben ılk gun oluyor bunlar. Wıpe olayına gelınce; evet bundan oncelerı oldu 2-3 server boyunca ama nedense son db sınde o ıtemlerı dagıtan kısılerın vıdeosu bu forumda yayınlanıyor ve kojıro ısmı gecıyor hep ellerıne saglık vsvs.. Son olarakda ben hıcbır zaman oskoda 1 ayın bosa gectıgını gormedım. NOT: TheMYKO - Osko dahıl cogu mykoda hep oynayan bırıyım.
 

Euphony

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 22, 2014
16
3
78,052,425
105
Bu aralar açılacak sunuculari yazayim;
Osko
Myko net
Risingko
Age of knight
Bunlarin hepsi myko. Server acilmasin diyenler; bu sunucular server açtginda TheMYKO da adam kalacak mi saniyorsunuz :) ha acmazsa TheMYKO ya saygi duyarim eğer açacaksa da bunlardan 2 hafta sonra açmalı.
Dostum myko rısıng ve age of hepsı actı ve patladı serverlar. Yazdıgın serverlar ıcınde Oskodan baskası yalan oda 31 ocakda acıyor. Rısıng ve age of rakıplerdı onlarda bırlesme kararı aldılar 30 ocakda acıyorlar.
 

Euphony

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 22, 2014
16
3
78,052,425
105
o bu değilde şu server açılmadan önce TL'ciler serveri bitiriyor o yüzden server 2 ay gidiyor diyenleri gördük serverde ya ona çok şükür
Nedense sen TL satısdan bann yemıstın ? Hos ceten bann yemedı ama senın bowlda mıllete master set satmak ıcın 4-5 okcu cetesıyle TL kovaladıgını bılıyoruz. O yuzden bazı yorumlar yazarken laf nerden donup dolasır nasıl gelır dıye dusun derım. wıngwoud - kggbj - chish - fuhrer - dayı sayamadıgım varsa af buyurursun artık ;)
 

PunisheR

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 24, 2014
115
38
79,303,950
605
3. Master 1 ay olmasın dıyen arkadaslar var bunu dıyen arkadaslar acaba 1 ay mastersız ınsanların servere katlancagınımı sanıyorsunuz ? Kı ınsanlar 1 hafta olsun hadı master gelsın tek atalım zevk alalım derdınde burdakı herkes yalan degıl. Kımılerı slotları basmayın demısler bu adamlar slot basmayıp napıcak arkadasım ? Cz Townda oturup 2-3 combat yapıp gunumu kapatsınlar ? Master olayı bıraz daha zorlastıralabılır bence eskı usko myko tarzında cunku o zamanlar master acanlar kral gozuyle bakılıyodu boylece master acan kesım azalırsa tek yemeyen oyundan sıkılmayan kesımde cogalır.
Master açılma süresinin uzaması gerektiğini söyleyen benim ve birçok kişide bu düşünceme katıldı,böyle olmasının fark yaratabileceğini söyledi.Oyunu oynayan birçok kişi ile oyunda konuştuğumda verilen tepkilerde bu yöndeydi.Önce benim fikrimi eleştirip sonra aynısını söylemişsin :) Master olayının zorlaştırılması demek,master droplarının azaltılmasıyla olmaz.Böyle olursa insanlar yine TL alış verişine yönlenmek zorunda olur.KGG'leri eleştirmişsin,master zorlaştırılmasını isterken o tip ekiplerin yeniden faâl olmasına ışık tutmuş oluyorsun :) (KGG'lere herhangi bir eleştirim yok,arkadaşın kendisiyle çelişmesine dikkat çekmek istiyorum)

Açılıştan sonra ilk 1 ay master olmaması ise,hem low pk süresini uzatır hemde yeni başlayanların korkmadan colonyzone'a çıkması anlamına gelir.Tek atma sevdasında olanlar mı düşünülmeli,yoksa herkesin colonyzone'a çıkmasımı düşünülmeli ? Oyuncuların yarısı clanlarla diğer yarısı da ya solo ya da 2 3 kişi olarak oynuyor.Bu clansız ekipsiz büyük çoğunluğu da oyunda tutabilmek adına,master'ın ilk 1 ay açılmaması çok önemli bir etken olacaktır.

Oyuna ilk başlarken otomatik olarak aldığı TheMYKO clanında ki yazışmaları keşke ss alsaydım da bu konu altında paylaşsaydım :) Daha oyunun 2.ci haftasın da,ben nasıl master açacam en az 20-30 gb tutuyor,millet master açmış cz'a çıkamıyoruz ben bırakırım arkadaş diyen kaç kişi vardı o ss lerde görürdünüz :) CZ'a yeni başlamış adamların çıkmaması çıkamaması oyunu yavaş yavaş bitiren ilk şeydir.Zaten ekip olarak clan olarak rahat rahat pk atan bowl yapanlar mı düşünülmeli,yoksa bu rahatlığı bulamayan zorlananlar mı ? İlk'i için evet derseniz,hoşgeldiniz 2-3 aylık yeni bir TheMYKO server'ına derim.Ama ikincisi derseniz,işte o zaman 5-6 aylık bir server için umutlanmış oluruz.
 
  • Like
Reactions: jokki

jokki

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 31, 2014
11
7
78,021,900
206
Master açılma süresinin uzaması gerektiğini söyleyen benim ve birçok kişide bu düşünceme katıldı,böyle olmasının fark yaratabileceğini söyledi.Oyunu oynayan birçok kişi ile oyunda konuştuğumda verilen tepkilerde bu yöndeydi.Önce benim fikrimi eleştirip sonra aynısını söylemişsin :) Master olayının zorlaştırılması demek,master droplarının azaltılmasıyla olmaz.Böyle olursa insanlar yine TL alış verişine yönlenmek zorunda olur.KGG'leri eleştirmişsin,master zorlaştırılmasını isterken o tip ekiplerin yeniden faâl olmasına ışık tutmuş oluyorsun :) (KGG'lere herhangi bir eleştirim yok,arkadaşın kendisiyle çelişmesine dikkat çekmek istiyorum)

Açılıştan sonra ilk 1 ay master olmaması ise,hem low pk süresini uzatır hemde yeni başlayanların korkmadan colonyzone'a çıkması anlamına gelir.Tek atma sevdasında olanlar mı düşünülmeli,yoksa herkesin colonyzone'a çıkmasımı düşünülmeli ? Oyuncuların yarısı clanlarla diğer yarısı da ya solo ya da 2 3 kişi olarak oynuyor.Bu clansız ekipsiz büyük çoğunluğu da oyunda tutabilmek adına,master'ın ilk 1 ay açılmaması çok önemli bir etken olacaktır.

Oyuna ilk başlarken otomatik olarak aldığı TheMYKO clanında ki yazışmaları keşke ss alsaydım da bu konu altında paylaşsaydım :) Daha oyunun 2.ci haftasın da,ben nasıl master açacam en az 20-30 gb tutuyor,millet master açmış cz'a çıkamıyoruz ben bırakırım arkadaş diyen kaç kişi vardı o ss lerde görürdünüz :) CZ'a yeni başlamış adamların çıkmaması çıkamaması oyunu yavaş yavaş bitiren ilk şeydir.Zaten ekip olarak clan olarak rahat rahat pk atan bowl yapanlar mı düşünülmeli,yoksa bu rahatlığı bulamayan zorlananlar mı ? İlk'i için evet derseniz,hoşgeldiniz 2-3 aylık yeni bir TheMYKO server'ına derim.Ama ikincisi derseniz,işte o zaman 5-6 aylık bir server için umutlanmış oluruz.

Kesinlikle her cümlesine katılıyorum. Özellikle sw nin 2. haftasındayken master açamayan bağırıp çağıran bırakan çok oldu . zaten o andan itibaren serverda kullanıcı azalmasına gitti çünkü cz çıkamadılar master açamıyanların çoğu ve cz kapatanlar dahada güçlendi tayyip rejimi oldu resmen. Ardından bi değişik etken Ödül olayı günde 3 defa dm açılıyo dm de solo adam başı 150 np geliyorken ödül sınırı 1 milyon np olması çok kötü oldu.Bi diğer etkende GB alımı oldu sw de gb çoğaldıkça gb yi alışınız ucuzladı buda sw kapanıcak kapanıyor görünümüne gitti 3-5 tanede *** nin zaten shouttan bağırması yetti insanların kafasında soru işareti yaratmaya ne kadar banlansalarda . TL alışverişi kapattık dediniz bu sefer el altından zaten satıldı ki olacaktıda bu , bilindik oyuncularda banlandı BKZ. wingwound onun dışında epey banlananlar oldu bu sefer banlananlar tl ile item satanları avlamaya başladı forumda konular açtı iyice çirkin bi hal aldı server. Kısacası

günde 3 defa dm olmamalı
santa event tamamen oyunu etkiliyo 70 den önce
70 patch le gelen Boss EVENT sw nin içine etti 3482734827 tane item düştü o gün.
Siz ne kadar karşı gelsenizde DM ve Giant golemlerin drop saatleri var oldukça onlarda oyunu etkiledi.
Server oyunculardan gb satın almamalı
Bonus olarak alınan kc ler 100-350 şeklinde bozdurulabilmeli yine bonus olsun önemli değil ama bozdurulması gerekli

tüm TheMYKO serverlarında oynadım her server bi diğerine göre değişiyor ve gelişiyor ama iyi şeyler gelirken kötü şeylerde oluyor bu yüzden lütfen kullanıcılara dikkate alınız aynı durumlar tekrar yaşanmaması için yazıları gözden geçiriniz. Yani bana öyle gelmeye başladıki çevrenizdeki 3-4 kişinin dedikleriyle değişiklikler yapıyorsunuz onlarda kötü etkiliyor.
 

exeptus

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 30, 2014
317
192
104,517,600
6,727
Sanırım herkes dm-gold zone kaldırılsın ve level geçişleri uzatılsın istiyor.Kojiro dikkate alır inşalla.
 

Kojiro

Administrator
Staff member
Administrator
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
Sep 14, 2016
3,001
6,051
312,087,600
1,026,072
Hocam ıyı guzel hos demıssın de oskoyu ornek verırsenız demıssın fakat genelleme olarak soyluyorum bugune kadar herkes de gormustur az cok sen 2 server acıp kapatıyosun osko 1 server acıp hala devam edıyor ? Acılısda evet sorunlar oluyor cunku herkes adamın kafasına cokuyor artık o herkes kımler ıse kı 2 hafta gırıs problemı hıc duymadım ben ılk gun oluyor bunlar. Wıpe olayına gelınce; evet bundan oncelerı oldu 2-3 server boyunca ama nedense son db sınde o ıtemlerı dagıtan kısılerın vıdeosu bu forumda yayınlanıyor ve kojıro ısmı gecıyor hep ellerıne saglık vsvs.. Son olarakda ben hıcbır zaman oskoda 1 ayın bosa gectıgını gormedım. NOT: TheMYKO - Osko dahıl cogu mykoda hep oynayan bırıyım.
Bence yazdiklarindan pişman olmalisin :) OSKO 1 server açıp devam ediyor diyorsunda , APOLLON'dan sonra KOLatin açtı tutturamadi, simdi 1299 version bug dolu 1. versiyona geri döndü.. Siz OSKO ile TheMYKO yu kiyaslamaniz doğru değil haksizlik yapmayin o kadar Proffcuga, Çünkü biri Ferrari diğeri Tofaş !
 

disloyal

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 19, 2014
316
156
99,755,700
1,812
kojiro gel sen he de, bi dahaki server açılmadan minimum server açmama süresini ver tanıtımda.

bi de şurda yine ortak kararlar alsın insanlar özellikle gold zone, exp pre, 5m ödül, 62 65 70 konusu vs vs konuları çözülsün. bak kaç ay gidiyoz.
 

GNOL

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 20, 2014
407
319
155,799,600
8,960
Yeni server yazın açılsın bir server daha kaçırmayı kalbim kaldırmayabilir :(
 

maw

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 17, 2015
41
1
78,205,050
211
Kojiro dostum yeni server acıcaksan ya bu hafta aç yada yazın aç diğer zamanlarda vizeydi finaldi okuldu falan filan zaman kalmıyor
 
  • Like
Reactions: GNOL

Zalım

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 20, 2014
18
6
78,052,425
305
kojiro gel sen he de, bi dahaki server açılmadan minimum server açmama süresini ver tanıtımda.

bi de şurda yine ortak kararlar alsın insanlar özellikle gold zone, exp pre, 5m ödül, 62 65 70 konusu vs vs konuları çözülsün. bak kaç ay gidiyoz.
Çözüm asla şu kadar ay server yok denmesi olamaz. insanlar zaten TheMYKOnun her ay başı server açmadığını biliyor.
 

PunisheR

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 24, 2014
115
38
79,303,950
605
kojiro gel sen he de, bi dahaki server açılmadan minimum server açmama süresini ver tanıtımda.

bi de şurda yine ortak kararlar alsın insanlar özellikle gold zone, exp pre, 5m ödül, 62 65 70 konusu vs vs konuları çözülsün. bak kaç ay gidiyoz.
Çözüm asla şu kadar ay server yok denmesi olamaz. insanlar zaten TheMYKOnun her ay başı server açmadığını biliyor.
disloyal'in attığı postta ortak kararlar alınması önerisine katılmakla beraber,zalım'ın şu kadar süre server açılmayacak şeklinde duyuru yapılması doğru değil söylemine katılıyorum.

Çünkü istişare yapılarak,tartışılarak alınmış ortak kararlar ile dekore edilmiş bir TheMYKO zaten yeterince uzun ömürlü olacaktır :) Bazı saçma sapan sunucuların adları geçmiş ama,o ko bu ko bunları konuşmaya hiç gerek bile yok bence.1 hafta da 2 haftada sonu gelmiş örneklerin TheMYKO ile kıyaslanması abesle iştigâlden öteye geçmeyecektir :)
 

disloyal

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 19, 2014
316
156
99,755,700
1,812
Çözüm asla şu kadar ay server yok denmesi olamaz. insanlar zaten TheMYKOnun her ay başı server açmadığını biliyor.
evet her aybaşı değil, her 2-3 ayda bir açıldığını biliyor. bu böyle. maizadan beri oynuyorum ve bu böyle süregeldi. serverın 2. ayında 100 150 usera düşmesinin sebebi de bu. sorun kojironun kapatması değil (ki zaten kapanma yok) oyuncuların bırakması.
 

Toyota

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 20, 2014
361
130
118,101,225
3,814
Adam yeni server açmayacağım diyor siz hala ısrar ediyorsunuz. 2 ayda bir yeni server açtığı için bu halde zaten git gide prestijini kaybediyor böyle devam etmemeli.
 
  • Like
Reactions: disloyal