Momos için öneriler

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

Instagram

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jul 1, 2016
157
49
80,524,950
313
Troll
bi asas veya bi priestin gözünden;

**** mage damage lerinde bi sıkıntı yok. herkes yakınmış fakat 255 mp veren bi magenin 1000 1200 vurması gayet normal. ordaki kasıt, aoe ve range in daha kısa olması gerekiyor. mageler fazla vurmuyor, çok uzağa ve çok geniş vuruyor.
**** anti defler bosslardan düşmeli sadece, değil dd15, dd50 bile olsa yeter ki sadece eslant bosslarından düşsün.
**** okçu damagelerinde de bi sorun göremedim. sadece göremediği halde vurabiliyor olması tek sıkıntılı durum. bu da görüntü bugundan kaynaklanıyor.
**** cr lerden master itemleri atması bence sorun olmamalı. neden diyeceksiniz, YA GÜZEL KARDEŞLERİM :)) hem melee iş yapmıyor diyorsunuz hem master itemleri kalksın diyorsunuz. derdiniz ne? mageler master açınca daha fazla vurmuyor. onların işlerine gelir, değil 5 asas bu sefer 15 asas bi tp mageyi kesemezsiniz. bi kendinize gelin
**** server aktif olarak devam ederken de yine bunu dile getirmiştim yine söylemek istiyorum, farm slotları olmalı. mesela 500 apostle kesene 350kc ne bileyim 100 troll 100 golem kesene 100kc, görev sırasında öldüğünde kestiğinin %50si silinmesi gibi sistemler düşünülebilir. ve bunlar tekrarlı görevler olabilir, bu da herkesi cz ye bi tık daha yönlendirebilir. ''slot basmak'' tabirini unuttuk, yerini ''bloodları basalım'' almış durumda.
Sen yenisin sanırım troll aposs 100 350 kc atsa cz de adam bulamazsın yamyam bunlar

dBs-mR

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 30, 2017
205
131
83,913,225
1,853
Bowl hacı tek çözüm TheMYKO da bowl üzerinden dönerse döner
hah bak bu da güzel fikir. bowlun sağında solunda apostle troll golem slotları olsa 5erli 5erli ve bunların kesilmesinden gelen kc ödülü gayet mantıklı olabilir, ne bileyim türetilebilir bunlar

J

Jackass

Guest
1 - Okçu damage düşürülsün yazan arkadaşlar olmuş, 150 gb civarı eden bir okçunun atağı 1750 yi geçmiyordu geçen server. Aynı chara dagger takınca 2200-2250 atack civarını gördüğümü söyleyebilirim ve 70 Cap'de 6 okçu'nun kişi başı 1 hit atıp düşürmesi gereken adamı minimum kişi başı 3'er hit atarak düşürdüğünü gözlerimle gördüm. Okçu'yu Z skillden ibaret sanan arkadaşlar için ( ki kendileri önlerine yuvarlak alanı açıp LMB 1 ile ırk kaldırıyor) okçu damageleri zaten gayet düşük. Serverin 1. ayından sonra Asasda yapılan güncellemeyle de oyuna ortak edildi. Standart.

2- Genie güzel bir yenilik. 'AMA' Emc-Lüferson maplerindeki REPEATABLE QUEST adı altındaki Exp görevleri CZ'yi öldürmekle beraber, genie ile birlikte tamamen exp'i bedavaya getirmek isteyen arkadaşları CZ'ye girmeden levelinizi kasabilirsiniz durumuna getirmek, emek verip fark yaratanlara saygısızlık olarak görmemle beraber, gereksiz olduğunu düşünüyorum. Her quest 1 kere yapılabilmeli.

2- Mage'lerin damageleri gayet normal diyenleri görüyorum. Elinde 8 wood staff'ı ile 42 staff'ı ile 400 , 56 ile 750 vurup bir de organize olup novasıyla 950-1100 (Mp takısına göre) vurduğu zaman karşısındaki ırkın jobu ne olursa olsun yerlebir etmesine göz yummaya devam edilecekse hepimiz mage oynayalım. Tamam anlıyorum magenin olmadığı bir serverin ömrü kısa olur. Gelgelelim magenin böylesine acı çektirdiği serverda da melee yok onu napıcaz ? Özellikle 70 Cap gelene kadar mage aşırı derece üstün. Ayarlama yapılmalı.

3- Collecting Race eventlerda uygulanacağı söylenen %25 ila %50 az np gelmesi durumu geçen db ayarlanmamış , normal standartlarında np gelmeye devam etmişti. Gözden geçirilip uygulanabiliyorsa hoş olur.

4- Master itemlerinin rate'leri iyi ayarlanabilirse ilk geceden master arkadaşların olmaması güzel olabilir, EXP'in 1 değil 2 tık zor olması ve bu sayede 2010-2013 arasındaki 39 pk'sı dediğimiz olayın (asaslar için) , 45 pksı dediğimiz olayın (Mageler için) bir nebze ZEVK unsurunu tatmin etmesi mümkün olabilir. Düşünülebilir.

5- Başlangıçta 2 server'in açık olmasından ötürü aşırı derecede pus itemi ve master itemi girişi olmaması açısından 2. serverda 'En azından CR saatinde' Cz'nin kapalı olması makul olacaktır. Eslant'ın tamamen kapalı olması da Uber Unique dediğimiz itemlerin servera girişinin gecikmesi ve tatlılığı açısından iyi olacaktır.

6- Eğer ki Y-O-U-R-K harfleri CR droplarında server başında bulunacaksa dropları server sağlığı açısından düzenlenmeli.

7- FP ve PLATE Anti Dagger Deffence itemleri bulunacaksa sadece eslant bosslarından temin edilmeli.

dBs-mR

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 30, 2017
205
131
83,913,225
1,853
1 - Okçu damage düşürülsün yazan arkadaşlar olmuş, 150 gb civarı eden bir okçunun atağı 1750 yi geçmiyordu geçen server. Aynı chara dagger takınca 2200-2250 atack civarını gördüğümü söyleyebilirim ve 70 Cap'de 6 okçu'nun kişi başı 1 hit atıp düşürmesi gereken adamı minimum kişi başı 3'er hit atarak düşürdüğünü gözlerimle gördüm. Okçu'yu Z skillden ibaret sanan arkadaşlar için ( ki kendileri önlerine yuvarlak alanı açıp LMB 1 ile ırk kaldırıyor) okçu damageleri zaten gayet düşük. Serverin 1. ayından sonra Asasda yapılan güncellemeyle de oyuna ortak edildi. Standart.

2- Genie güzel bir yenilik. 'AMA' Emc-Lüferson maplerindeki REPEATABLE QUEST adı altındaki Exp görevleri CZ'yi öldürmekle beraber, genie ile birlikte tamamen exp'i bedavaya getirmek isteyen arkadaşları CZ'ye girmeden levelinizi kasabilirsiniz durumuna getirmek, emek verip fark yaratanlara saygısızlık olarak görmemle beraber, gereksiz olduğunu düşünüyorum. Her quest 1 kere yapılabilmeli.

2- Mage'lerin damageleri gayet normal diyenleri görüyorum. Elinde 8 wood staff'ı ile 42 staff'ı ile 400 , 56 ile 750 vurup bir de organize olup novasıyla 950-1100 (Mp takısına göre) vurduğu zaman karşısındaki ırkın jobu ne olursa olsun yerlebir etmesine göz yummaya devam edilecekse hepimiz mage oynayalım. Tamam anlıyorum magenin olmadığı bir serverin ömrü kısa olur. Gelgelelim magenin böylesine acı çektirdiği serverda da melee yok onu napıcaz ? Özellikle 70 Cap gelene kadar mage aşırı derece üstün. Ayarlama yapılmalı.

3- Collecting Race eventlerda uygulanacağı söylenen %25 ila %50 az np gelmesi durumu geçen db ayarlanmamış , normal standartlarında np gelmeye devam etmişti. Gözden geçirilip uygulanabiliyorsa hoş olur.

4- Master itemlerinin rate'leri iyi ayarlanabilirse ilk geceden master arkadaşların olmaması güzel olabilir, EXP'in 1 değil 2 tık zor olması ve bu sayede 2010-2013 arasındaki 39 pk'sı dediğimiz olayın (asaslar için) , 45 pksı dediğimiz olayın (Mageler için) bir nebze ZEVK unsurunu tatmin etmesi mümkün olabilir. Düşünülebilir.

5- Başlangıçta 2 server'in açık olmasından ötürü aşırı derecede pus itemi ve master itemi girişi olmaması açısından 2. serverda 'En azından CR saatinde' Cz'nin kapalı olması makul olacaktır. Eslant'ın tamamen kapalı olması da Uber Unique dediğimiz itemlerin servera girişinin gecikmesi ve tatlılığı açısından iyi olacaktır.

6- Eğer ki Y-O-U-R-K harfleri CR droplarında server başında bulunacaksa dropları server sağlığı açısından düzenlenmeli.

7- FP ve PLATE Anti Dagger Deffence itemleri bulunacaksa sadece eslant bosslarından temin edilmeli.
hem magelerin damageleri azalsın hem melee master açamasın haliyle oyunun ortalama damage i az olsun istiyosun. e direk her joba 500 hp eklensin kalksın ortadaki sorun. bakın yanlışınız var arkadaşlar ben mage oynamıyorum ama 65 lvl olup 1200 vuran mage asastan tek, wariordan 2 yer. bu serverın tek sıkıntısı görüntü bug ı. damagelerle masterla falan iyice çorba etmeyin. sopayla 400 500 vurduğunda adam +4 takıyla geziyordu. bırak da vursun. o sana 400 vurduğu seviyelerde sen de ona R ile 400 vuruyorsun kandırmayalım kendimizi

J

Jackass

Guest
hem magelerin damageleri azalsın hem melee master açamasın haliyle oyunun ortalama damage i az olsun istiyosun. e direk her joba 500 hp eklensin kalksın ortadaki sorun. bakın yanlışınız var arkadaşlar ben mage oynamıyorum ama 65 lvl olup 1200 vuran mage asastan tek, wariordan 2 yer. bu serverın tek sıkıntısı görüntü bug ı. damagelerle masterla falan iyice çorba etmeyin. sopayla 400 500 vurduğunda adam +4 takıyla geziyordu. bırak da vursun. o sana 400 vurduğu seviyelerde sen de ona R ile 400 vuruyorsun kandırmayalım kendimizi
70 Level full +2/ +3 Unique takı setli asasa vurduğu damageleri yazdım :) Yorum yapmayacağım daha fazla.

dBs-mR

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 30, 2017
205
131
83,913,225
1,853
70 Level full +2/ +3 Unique takı setli asasa vurduğu damageleri yazdım :) Yorum yapmayacağım daha fazla.
roguede magic koruma olan bi bdn var bi de pp düzgün olarak ama +3 takı iyi defans verir mage de defansa göre vuruyordu doğru unutmuşum :D yazma zaten boşver gereksiz tartışıyoruz buradaki konunun amacı farklı

J

Jackass

Guest
roguede magic koruma olan bi bdn var bi de pp düzgün olarak ama +3 takı iyi defans verir mage de defansa göre vuruyordu doğru unutmuşum :D yazma zaten boşver gereksiz tartışıyoruz buradaki konunun amacı farklı
Dual +3 Kekuri / Goblin chitin göğüs/ don + 62 kağıdı. Tabi mage defansa vuruyor pardon.

Casper22

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 4, 2015
163
49
81,623,850
3,590

güzel yazmışsın gerçekten tüm maddelerde TheMYKOnun küçükte olsa problemlerini anlatmışsın. user olarak istediğimiz bu. fakat 5. maddene katılmıyorum. şu sebepten dolayı katılmıyorum bak önceki serverlarda cr açılınca 1. serverdaki lagı hatırlarsın çok user oluyor. hani bu kadar user olunca cidden yürüyemeden ölüyorsun yada lag problemi oluyor. 2 server cz olayı güzel birazda olsa bölüyor veya insanlar 2.servera geçip cr yapmak istiyor.

**şu şekilde bir uygulama gelebilir 2serverda da cz var ve 2 cr açılıyor. herkes 1 kere cr yapma olsun. yani şöyle 1. serverda yapan adam gidip 2.serverda yapamamalı. veya 2 de yapan 1 de yapamamalı. bu şekilde crden gelen itemler hemen değersizleşmez. daha ilk günden 2 serverda yapan kişi sayısı 2000 oluyor en az. buda belkide 100-200tane master itemi demek

Kajuro

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 14, 2015
17
0
78,052,425
65
Oyunu doğasını bozan şeyler yapılmasın örneğin ilk haftalar upgrade sınırı veya lwl cap gibi şeyler bırakın doğal olsun herşey

L

lmsttt

Guest
Oyunu doğasını bozan şeyler yapılmasın örneğin ilk haftalar upgrade sınırı veya lwl cap gibi şeyler bırakın doğal olsun herşey
herkes ilk günden başlayamıyor bu oyunda level farkının asırı olmaması ıcın gayet mantıklı

GoldenLR

SAKARYASPOR
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Nov 24, 2016
607
161
158,363,700
2,163
HAYRINA SU MASTER İTELERİ 10M 15M OLMASIN DA MİLLET 50 TANE BUSS KASIO GELİO MASTER ACIO CR DROPLARI DÜŞÜRÜLSÜN BİRAZ

E

EzioAudiToree

Guest
Bence Eski myko ya dönüş yapılmalı eskiden görevler yoktu bdw yoktu ama user vardı devamlı pk vardı TheMYKOnun tüm dblerinde bir süre sonra oyunda sadece normal myko olmalı item zor olsun bırakacak kişi öylede böylede bırakıyor ama zor sunucu olsa eminim böyle olmayacaktın user konusunda kojiro üzülecek ama kemik user olacak zırt bırt sunucu açılmayacak 3 k user yerine 1.5 k user olacak kemik user olmasından yanayım home ko dan farkı olmuyor şu son dblerde ama eskinden 5 yada 6 yıl önce TheMYKO böyle değildi herkese hayırlı geceler diliyorum

RazorChallenger

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Oct 29, 2015
374
183
119,474,850
3,807
Cswlerde hera ile respawn süresi değişmeli 1 parti priestin sürekli pressokla taşa heal tutması çok saçma..

HeyBroImMERTO

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jul 1, 2015
96
28
78,540,825
1,213
chaos stone 2 saatte bir ve bosslar kolay ölmeli bir clanin adamları her chaosdan item alırken solo adam tabiri caizse bi **** yaramıyor bowlu canlı tutacağına inaniyorum ve ctrl +1

Inna_Morato

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 30, 2017
52
35
78,388,200
223
Oyunun bazı bölümlerinde mouse takılma sorunu oluyor onada bir çözüm gelirse sevinirim açıkçası ilk novayı attıktan sonra diğer alanını açamayıp mouse kitlenmesi oluyor.

GNOL

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 20, 2014
407
319
155,799,600
8,960
  • Like
Reactions: HeyBroImMERTO
T

theSaglam

Guest
1-harfler ve görev takıları ilk günden itibaren olsun.

2-TheMYKO kasan bir client msige70 bilgisayarım var her ne olursa olsun 2 saatin sonunda relog atmam gerekiyor bunada bakın