Troll
Sen yenisin sanırım troll aposs 100 350 kc atsa cz de adam bulamazsın yamyam bunlarbi asas veya bi priestin gözünden;
**** mage damage lerinde bi sıkıntı yok. herkes yakınmış fakat 255 mp veren bi magenin 1000 1200 vurması gayet normal. ordaki kasıt, aoe ve range in daha kısa olması gerekiyor. mageler fazla vurmuyor, çok uzağa ve çok geniş vuruyor.
**** anti defler bosslardan düşmeli sadece, değil dd15, dd50 bile olsa yeter ki sadece eslant bosslarından düşsün.
**** okçu damagelerinde de bi sorun göremedim. sadece göremediği halde vurabiliyor olması tek sıkıntılı durum. bu da görüntü bugundan kaynaklanıyor.
**** cr lerden master itemleri atması bence sorun olmamalı. neden diyeceksiniz, YA GÜZEL KARDEŞLERİM ) hem melee iş yapmıyor diyorsunuz hem master itemleri kalksın diyorsunuz. derdiniz ne? mageler master açınca daha fazla vurmuyor. onların işlerine gelir, değil 5 asas bu sefer 15 asas bi tp mageyi kesemezsiniz. bi kendinize gelin
**** server aktif olarak devam ederken de yine bunu dile getirmiştim yine söylemek istiyorum, farm slotları olmalı. mesela 500 apostle kesene 350kc ne bileyim 100 troll 100 golem kesene 100kc, görev sırasında öldüğünde kestiğinin %50si silinmesi gibi sistemler düşünülebilir. ve bunlar tekrarlı görevler olabilir, bu da herkesi cz ye bi tık daha yönlendirebilir. ''slot basmak'' tabirini unuttuk, yerini ''bloodları basalım'' almış durumda.