ben de var umut atayım mı XDpeki bunun hakkında verırken fln bı kanıtın varmı ? kulaktan dolma sözler yetmez bence çünkü bende bi kişiyi sikayet ettigimde kojiro bana aynısını demıstı sımdı bende sana soruyorum kanıtın varmı
ben de var umut atayım mı XDpeki bunun hakkında verırken fln bı kanıtın varmı ? kulaktan dolma sözler yetmez bence çünkü bende bi kişiyi sikayet ettigimde kojiro bana aynısını demıstı sımdı bende sana soruyorum kanıtın varmı
Videodaki lia benim zaten amk bunun yanında ses kayıtları + hesap kayıtları + ssler de mevcut tabi :XDAtman var gibi xd
olum milletin arkasından yapma böyle şeylerVideodaki lia benim zaten amk bunun yanında ses kayıtları + hesap kayıtları + ssler de mevcut tabi :XD
sıkıldıkça izliyor insan XDServerin ilk 24 saatini cardinalde geçirip kendi clanından arkadaşına 200 m satıp ( Hele bi de indirim bile yapmadan 200 tlden satmış vay adi herif) üstüne gb satışı yasak olmasına rağmen sürekli gb satıp her daim gb alt limitinin altından gb satmaya devam ettiği için önce hapis sonrasında ban cezası yiyen bu arkadaşa izin vermediğimiz sürece gb kasamadığı, gb kasamadığı gibi de şamar oğlanına döndüğü gecelerden bir tanesini ufak bir kesit olarak atmak istedim, çok konuşanın önce dilini sonra pipisini kesiyoruz icabında. Elimde yaklaşık 4 saatlik video var içerisinden bu arkadaşa 50-60 kere tek atılmış sahneleri ayıklamam çok zor olmayacak konuşmaya devam ettiği takdirde platform üzerinden paylaşımlarıma devam edeceğim. İyi seyirler.
Cristopher Nolan filmleri tadındasıkıldıkça izliyor insan XD
YAW SEN NASI GENE Bİ İŞİN İÇİNDEN ÇIKTIN MQQQ DİDİSİ XDVideodaki lia benim zaten amk bunun yanında ses kayıtları + hesap kayıtları + ssler de mevcut tabi :XD
Bende bu tripleri anlamıyorum yedi sülalenin cebindekinden fazla param vardır ama kalkıp gariban yazabiliyosun ac karninla hani cidden s.ke surulcek beynin yok fikrin var.200K kc nerde gariban ?
o kadar paran varsa borcunu öde lan köpekBende bu tripleri anlamıyorum yedi sülalenin cebindekinden fazla param vardır ama kalkıp gariban yazabiliyosun ac karninla hani cidden s.ke surulcek beynin yok fikrin var.
Ya amip dünyadaki son insan olsan sana borcum olma ihtimali olmaz götündeki dona 50 tl versem satarsın kulvarında oyna evindeki odanda yanio kadar paran varsa borcunu öde lan köpek
muhtemelen açlıktan ağzın kokuyodur leşşşşBende bu tripleri anlamıyorum yedi sülalenin cebindekinden fazla param vardır ama kalkıp gariban yazabiliyosun ac karninla hani cidden s.ke surulcek beynin yok fikrin var.
Muhtemelen tahıl ambarındasınmuhtemelen açlıktan ağzın kokuyodur leşşşş
hohlayıp durma leş gibi koku geliyor burayaMuhtemelen tahıl ambarındasın
şöyle zenginim böyle zenginim diyip iddialı vsyi kaybedip, kcyi vermemek mi? demek böyle zengin olunuyor xD ha bu arada kulvar konusunda haklısın, hiçbir serverda rakibim bile olamadığın gerçeği üzmesin seni :dYa amip dünyadaki son insan olsan sana borcum olma ihtimali olmaz götündeki dona 50 tl versem satarsın kulvarında oyna evindeki odanda yani
her yerdeyim amk XDDDDDDDYAW SEN NASI GENE Bİ İŞİN İÇİNDEN ÇIKTIN MQQQ DİDİSİ XD
Neden üzüleyim benim oynadığım serverda sen farmda oluyosun zaten görmüyorum o yüzdenşöyle zenginim böyle zenginim diyip iddialı vsyi kaybedip, kcyi vermemek mi? demek böyle zengin olunuyor xD ha bu arada kulvar konusunda haklısın, hiçbir serverda rakibim bile olamadığın gerçeği üzmesin seni :d