parazit yapma len sinekpoko bonon hokkondo vororkon folon bo konoton vormo ? sen ne anlatıyon amk
parazit yapma len sinekpoko bonon hokkondo vororkon folon bo konoton vormo ? sen ne anlatıyon amk
Ben kime verdiğini nick olarak yazmamıştım ama sen kendin aldığını kanıtlar nitelikte gelip konuya yazdığın için teşekkür ederimpeki bunun hakkında verırken fln bı kanıtın varmı ? kulaktan dolma sözler yetmez bence çünkü bende bi kişiyi sikayet ettigimde kojiro bana aynısını demıstı sımdı bende sana soruyorum kanıtın varmı
Ben aldim diye birşey demiyorum ki nerden çıkardın bunu ?Ben kime verdiğini nick olarak yazmamıştım ama sen kendin aldığını kanıtlar nitelikte gelip konuya yazdığın için teşekkür ederim
First 24 saat trade log bakılsın mı WtF to AutumnKiss 200 m ?Ben aldim diye birşey demiyorum ki nerden çıkardın bunu ?
Tamam kabul ediyorum ama 200m degilse yada alınan para geri verildiyse banı açılsın wtfnin ?First 24 saat trade log bakılsın mı WtF to AutumnKiss 200 m ?
Tamam kabul ediyorum ama 200m degilse yada alınan para geri verildiyse banı açılsın wtfnin ?
O şarkıyı suanda ben sana armağan ediyorum tüysüz kardeşim kıvıran sözlerden cok belli =)
vsyi atanlar versin ne sen flyinqdaggerda oynuyodun ogun nede ben autumnkisste oynuyodum bunu herkes biliyor neden hala kendini kandırmaya calısıyosun ?@AutumnKiss361 200K kc borcunu ne zaman verirsin?
eheheh her yerde her zaman vs atarım seninle şuan oynadığın servera bile girerim aklını alırımvsyi atanlar versin ne sen flyinqdaggerda oynuyodun ogun nede ben autumnkisste oynuyodum bunu herkes biliyor neden hala kendini kandırmaya calısıyosun ?
nerden baksan güzel paraForum üyeliğnide tl ile satmış olabilir xdd
Ölüyorummmm Öldümmmmmm
Senin yerinde olsam şunlara cevap vermem .. @AutumnKiss361poko bonon hokkondo vororkon folon bo konoton vormo ? sen ne anlatıyon amk
200K kc nerde gariban ?Senin yerinde olsam şunlara cevap vermem .. @AutumnKiss361