Yediğin dayakları unutmuşsun belli :d TL yatırıpta, farm atan kişi/kişilere ölmekte bambaşka bir seviye. Teşekkürler.Neden üzüleyim benim oynadığım serverda sen farmda oluyosun zaten görmüyorum o yüzden
Bi dayak attığın bişey atta izleyelim hafızamızı tazele hadiiiYediğin dayakları unutmuşsun belli :d TL yatırıpta, farm atan kişi/kişilere ölmekte bambaşka bir seviye. Teşekkürler.
Yok yok sen cidden toz tanesisin kendine hic pay çıkarma gerek yok hani bu iki slağa cevap veriyorum ama senlik hiç bişey yok be çocuk kaybol
200k kc iddialı vsyi açıp izleyebilirsin son olarak. Lütfen hakkımızı gasp etmeyi bırak, söz verdiğin kcyi ver.Bi dayak attığın bişey atta izleyelim hafızamızı tazele hadiii
Benimle mi ws attin ? Benim kefil olduğum clandan item alabilirsin kısmı idi eski konulardan bakarsan görebilirsin o clandan su su clandan bu item degildi ..200k kc iddialı vsyi açıp izleyebilirsin son olarak. Lütfen hakkımızı gasp etmeyi bırak, söz verdiğin kcyi ver.
Autumnkiss diyor ben yoktum, sen diyorsun ben yoktum. Kim attı vsyi acaba, çok merak ediyorum.Benimle mi ws attin ? Benim kefil olduğum clandan item alabilirsin kısmı idi eski konulardan bakarsan görebilirsin o clandan su su clandan bu item degildi ..
Ben bu serverda en sağlam karaktere sahiptim @Jackass gotüne bakip kaciyodu ws de bilir karakteri o yuzden ama islerimin yogunlugundan sattim itemleri ciktim bi sonraki serverda 1 hafta farmla sonra sana bu konuya yazdigin teklifleri hatirlatirim acelesi yok @FlyingDagger61 yeter bu konu bu kadar kaybolun