hahahahah bak bakalım aslanım onların da ispatı var bu hb ile dayak yemişsin belli...Ainen knk mocking klanında oynarken bilirim seni. Victor abin shell setken sen fp takıyordun Neyse dayağın rengi yok her boya dayak var
keke kestik diye attığın video bile sıkıntılı 1. kapışmanın sonunda dk 6.11 de arkadan 1 pt okçu geliyo adamların ilk magesini sonra bütün partyi kesiyo. 3. kapışmada zaten adamlar durmuş belli ki bişi olmuş dk 13.14 de. Yani insan az utanır la Ben sizin bu TheMYKO da toplama random mele partyi bile kesebileceğinizi sanmıyorum itemler falan eşit olsa tabihahahahah bak bakalım aslanım onların da ispatı var bu hb ile dayak yemişsin belli...
Allah var 10 binlik tanklıo hakkını verioVictoru önden yollayamda 10 bin tllik tanklasın xd
Yav agzımı bozdurma benim amk salagı bidaki postum bu kadar nazil olmazlen amk ****** sen daha servarda yoksun sıktır gıt turkkoda takıl bebeye baq ya
son yarım saat sabredın evlatlarımYav agzımı bozdurma benim amk salagı bidaki postum bu kadar nazil olmaz
Çok zoruna gitti kankam arkadaşların kesilmek ondan uzadı polemik.. Ama onlarda haklı 10 milyar vs 1 milyar kesilmek koyar insana.6 sayfa polemik okunur mu be kardeşim
Kankam burada böyle boş konuşmayla olmuyor bir ara asas vs de tek elimle keseyim seni hatırlat sünepe gibi bir clana girip yalamak için burada polemiğe girmek hiç hoş değil bak yapma ayıptır yapma lkşdfaslkfasdlkfldksglksdf burası warrock tr mi lan he dlkasfkldsafkds@IDrwenski valla senınle hıc vs attıgımızı sanmıyorum ? elin **** sen oluyosun sanırım burada biz eilimize almaya korkarken siz maşallah agzınızdan düşürmüyonuz
Polemikler bu oyunun en güzel yanlarından biri ama seviyeli olması gerektiğini unutmayın aynı zaman da bizleri de karıştırmayın kavganızaHala daha bir GM çıkıp demedi ki senin SERVER BAŞINDAN BERİ ÜSTÜNE BİR TANE RESPAWN SC DÜŞMÜŞ. Eee bende 10 bin atıp dayak yesem bir bit yeniği arardım. XDXD
Ama ''ANLAŞMALI. eksikken karşı tarafı kıstırmalı olmuyan vs'de'' nasıl dövmüşüz nasıl dövmüşüz dayakdan sonra hades restart attı servera dayakdan girişler kapamışız o derece.. Neyse DDAS!Polemikler bu oyunun en güzel yanlarından biri ama seviyeli olması gerektiğini unutmayın aynı zaman da bizleri de karıştırmayın kavganıza
O kadar övüp övüp bekleyin dediğin video'ya baktım da tam bir senin gibi sünepeye layik bir şey dlkasflkdas ortada bir şey yok çünkü dkjasfkjasfjk milletin pokesi 3 elemanı burada polemik yapar olmuş garip yalama aslanım bu kadar fazla Victor abin birdahaki server item verir diye mi bu kadar atarlısın çözemedim de neyse eğleniyoruz azıcık da şu köşeye ağla, masaya bırakıyorum bir şeyler yatmadan önce kulak arkasına sürersin lazım sana lkdasşlfasdlkfdfglksdgkdsgkdfson yarım saat sabredın evlatlarım
Hiçbir mesajımda küfür ettiğimi hatırlamıyorum karşısının etmsine rağmen. Sadece ağlıyorlar bende kanıtlayabilirim diyorum. Sizlik bir şey yok. Sadece dayağa şahitsinizPolemikler bu oyunun en güzel yanlarından biri ama seviyeli olması gerektiğini unutmayın aynı zaman da bizleri de karıştırmayın kavganıza