En sevdiğim kankam <3 . Bizim gibi eşit şartlarda varmi sagdan soldan karişmayan direk warrior warriora asas ile mage tekletmeden?))sadece 2 video atıcam sen 2. atarsan (tabi varsa) 14dklık part çıkarcam kankam size özel special
En sevdiğim kankam <3 . Bizim gibi eşit şartlarda varmi sagdan soldan karişmayan direk warrior warriora asas ile mage tekletmeden?))sadece 2 video atıcam sen 2. atarsan (tabi varsa) 14dklık part çıkarcam kankam size özel special
beni az çok herkes tanır serhat'da öyle bu boş muhabbetleri sevmem ama illede zorluyolar işte böyle benim bu oyundan kimseyle ne alıp vermediğim'de yoktur olmazda akşam gelir 3 4 saat pk atar yatarım o bunu kesmiş bu bunu sikmiş sikimde olmaz ama böyle gelip dayak yiyip yiyip konu açınca sinirleniyoruz kral napalımkonumuzu kirleten arkadaşlar yaptığınız hoş değil, gereksiz polemik çıkaran o parmaklarınız götünüze girsin. Ben onu yaptım bunu ettim demekle olmuyor, olsaydı Kojiroya 2 Tokat çekip databaseyi elinden alırdık.
Şahsen apo ile sorunu olan biri değilim fakat kabullenmek büyük Erdem gerektirir bilmeni isterim.
“Charda o varmış bu varmış he he” diyen vasıfsız arkadaşa da çoğumuzun evli barklı işinde gücünde olduğu için oyuna dahil olamadığımız anlar olduğunu belirtmek ister ve artık bu post altından siktir olup gitmesini isterim.
dostum ben kimseyi yalamiyorum burda konustugun adamlar uzun süredir sohbet edip oynadıgım senin gibi muhabbetim olduğu insanlar. realistim neyse onu soylerim gayet guzel oynuyorsun ve cokda iyi bi cocuksun ama bu konunun gerginliğine kapılıp lütfen yalıyorsun vs konusma iyi bak kendine.Ogi sen neden yalıyosun milleti onu algılayamadım ? Her sw pm atıp güzel wariorsun senin gibi wariorum olsa swyi sırtlarım yazıyorsun tutunamadan kaybolup gidiyorsun. Senin için iyi şeyler söylediğim çok adam vardır boşa çıkarma dayı
Sen bi çık aradan dayı sen bu adamlarla oynamıyorsun. Klanına gireli 1 gün oldu 1 gün önce partimde pk atıyordun. Benim değil senin yaptığın ayıpdostum ben kimseyi yalamiyorum burda konustugun adamlar uzun süredir sohbet edip oynadıgım senin gibi muhabbetim olduğu insanlar. realistim neyse onu soylerim gayet guzel oynuyorsun ve cokda iyi bi cocuksun ama bu konunun gerginliğine kapılıp lütfen yalıyorsun vs konusma iyi bak kendine.
bilader siz manyakmısınız? partiye al demekte ne var allah askına oyun oynuyoruz arkadaslar oyun . delirmeyinkardeşim az önce bfde SatcxMitoya beni partiye aldır diye pm atan adam sen değilmisin aq
apoyla cok oynadım portgass canlada thekillday mikoylada cogu server beraberdık dikkat ettiysen diğer arkadaslar gibi hakaret edip kibirl, cümleler kullanmadım seviyeyi düşürmeye gerek yok gördüğüm kadarıyla aralarında oyun oldugunun farkında olan nadir kişilerdensin tekrar soyluyorum stress olur sinir olup bari sen bukadar kaptırmaSen bi çık aradan dayı sen bu adamlarla oynamıyorsun. Klanına gireli 1 gün oldu 1 gün önce partimde pk atıyordun. Benim değil senin yaptığın ayıp
Sen beni tanıyosun ben seni tanıyorumda ortamın gazına geliyosun. Yarınız kadar itemimiz var mı Apo ? Yok. Anlaşmalı ws attık mı tüm yöneticilerin önünde ? Attık. Kestik mi ? Evet. Gerisi rhain çöpünün gaza getirip havlamalarından ibaret. 3 tllik sigara içip 5000 tllik çara girince kendini kaybediyo oda haklıbeni az çok herkes tanır serhat'da öyle bu boş muhabbetleri sevmem ama illede zorluyolar işte böyle benim bu oyundan kimseyle ne alıp vermediğim'de yoktur olmazda akşam gelir 3 4 saat pk atar yatarım o bunu kesmiş bu bunu sikmiş sikimde olmaz ama böyle gelip dayak yiyip yiyip konu açınca sinirleniyoruz kral napalım
Aslanın tadı nasıldı eşit şart vs de? Anlat hele sendende dinliyek..)izliceniz aslanım sakin olun loading
valla magenız respawn basana kadar gayet guzeldıAslanın tadı nasıldı eşit şart vs de? Anlat hele sendende dinliyek..)
:SASDAS:d:ASf:AS:fAS:fAS:gA:sG:AsG:asFAS:FAS:FAS:FAS:fAS:G:aSG:aSvalla magenız respawn basana kadar gayet guzeldı
eşit vs diyip diyip durma çavuş 3 de biter dedik 1 kesip neden 2. gelmeden altf4 attınız yemedi dimi kill alamamışsın çünkü yatıyoruz biz diyip gittiniz tsde 15 kişiydiniz hepiniz mi yattınız uyudunuz ben buna prim kasmak derim aaaaa singlepunch kestik tamam yeter bu kadar hadi gg oyunu bırakalımAslanın tadı nasıldı eşit şart vs de? Anlat hele sendende dinliyek..)
Bu kafayı anlamak mümkün değilvalla magenız respawn basana kadar gayet guzeldı
Haha senmi magedeydin olum cagırsanız giderdim net cafeye sende waride oynardın 8v8 istiyolarsa arkadaşlar 6v6 da olur:SASDAS:d:ASf:AS:fAS:fAS:gA:sG:AsG:asFAS:FAS:FAS:FAS:fAS:G:aSG:aS
@VeyselBAYAR Kanka yerini aratmamışım
Shhssggsshshshgshshs respwan ??? 2 gm izlerken ve videoyu biz attık birde kafana iyi vurmuşuzdk 4 mage respawnn.net
yavrucum vıdeo bendede var elın yarım bıle kalkmadıBu kafayı anlamak mümkün değil