kanka demenden zaten ağızının yayını belli ediosunAynen kanka biliyorum ben seniXD Çöp kankam
kanka demenden zaten ağızının yayını belli ediosunAynen kanka biliyorum ben seniXD Çöp kankam
Serverin en aç köpek nankörü de sensin Allah büyük düşersin yine NANKÖR SAKICI SENIServerin en sağlam warioru hanjuva
En sağlam asası jeromeflyn
En sağlam priestleride boğazınyargıcı ve sarhostumhatırlamıyorumdur.
Serverin en aç köpek nankörü de sensin Allah büyük düşersin yine NANKÖR SAKICI SENI
+1respawn konusunda çok ince bir açıklama yapmak istiyorum , magenin kalktığı anda kaldıran priestin mana barına bakmanız yeterli olacaktır.
Knight online ders olsa başöğretmen olursun kankamrespawn konusunda çok ince bir açıklama yapmak istiyorum , magenin kalktığı anda kaldıran priestin mana barına bakmanız yeterli olacaktır.
Yav reel'de 2 tane vuracağım insansın buradan böyle delikanlılık ayakları yapmayın amk dayak arsızı oldun daha hala konuşuyorsun keko, keltoşuna tokat atıcam en son bak terbiyesizlik yapmaağlamam ağlatırım çavuş ben rahat ta kal sen
senın ben o 2 tane vurmanı yerım klavye delıkanlısı senı , keltoşum girsin sana lavuk noldu dalgamı geçtin sen şimdi zurnaYav reel'de 2 tane vuracağım insansın buradan böyle delikanlılık ayakları yapmayın amk dayak arsızı oldun daha hala konuşuyorsun keko, keltoşuna tokat atıcam en son bak terbiyesizlik yapma
Lazım ama seni alamayız çok güçlü oluruz ozaman.. zaten ağlıyorlar secdeye yatınca dahada ağlatmayalım.!abiler oyuna yeni başladım kılan arıyorum kılanında yer olan var mı yhaa pirest oynarım
Olum ben kimseye bişey demedim niye ağladın Seni tanımam etmem bana bulaşma silerim belanıhahahaha bi yatalak daha geldi aynı bokun laciverti bak buda abili kardeşli
Asalak kanka bu herhalde@MrsZuZu dedim kardeşim yazma diye ağlaycaklar dinlemediin zaten konu ağlama duvarına döndü mk.
View attachment 4961
Şamardan sonra oldu kanka aramızda dioz zaten keşke kesmeseydik.Asalak kanka bu herhalde