Oyun bilgisi 0 aynı zamanda TL ile ayakta durabilen kolu olmuyan ve karşıdaki partyi sayamayacak kadar beynide olmuyan!!! Clan vsdeki secdeye yatışlarını respawn ile kalktı diyerek ve sabah akşam ağlıyarak kapatmaya çalışan! Cr de rast gele karşılaşılmış eksik oyuncularımız ile denk geldiğimz konuşulup anlaşılmamış.. üstüne Asas faktorü ile arkadan dolandırıp mage teklettıgı halde warilerine asası ile durmadan magemize descent oynatttırdıgı ve magemızde BLINK OLMADIĞI halde 10 dk da towna dusure bilen ve bunu utanmadan vs dir kestik ettik die video atan bi clana bu kadar acıklama fazla be kankam! Ben olsam siklemem bile yorum dahi atmamki seviyemiz de değiller die atmadım bile okadar leş durumları ve bu video ile clan vs yaralarını bantlama çabaları ve kendilerini onun ile tatmin edip mageyede respawn kalktı die ağlamaları yokmuuu
!! ama en güzeli bu sahne ve onlara yeter : Nasıl ölduk lan eşit ''3 wari 2 pri 1tpmage'' anlaşılmış vs de 10 bin tl bastık oyuna oğlum biz ölemeyiizZzZ!! die cevabını bulamadıkları sorunun kendınce cevap ını bulmuşlar RESPAWN SCROLL! Ama ben cevabını vereyim BİLEK
kardeşim para ile satın alınamaz..
@itachi