EndOfAllHope
SmirnOff
Angellady
KING
HULK
TheWarlord
GivemeDezi
VEYSELBAYAR
Başlamayı düşünmüyoduk işlerimizi ayarladıgımızdan dolayı başlama kararı aldık tokat şamar ve ya ne istiyosanız 45 lwl 60 lwl 70 lwl fark etmez 12 darına bekleriz
Burası komple fetiş metiş hard core
2.26 dan sonrasını tavsiye ederim
Keza burasıda easy icerir
Peki dayak yemeye hazırmısın kankamen sevdiğim polemiq kardeşlerim
Tavuk yemeyin moruk alerji yapar uzak durunHocam ben Hakkımı Helal Etmiyem !
tavuklarımı zehirledi o benim
çok sıkıldım morukya
adamlar shel set bf deler biz de fp set var adaletsizlik len mq , çok güçlüler len mq , 70 olmayın kanka lütfen len mq , yandan okçu vuruyordu len mq , kamon çarlarının 3 er pokesi var len mq , oyundan çıkmıyor mu len bunlar mqPeki dayak yemeye hazırmısın kankam) oyunu bırakmaya mage basmaya 3.priesti basmıycam deyip sonra basmaya hazırmısınız kankam
)))
Hahahahha 70e kadar town atın len mqadamlar shel set bf deler biz de fp set var adaletsizlik len mq , çok güçlüler len mq , 70 olmayın kanka lütfen len mq , yandan okçu vuruyordu len mq
misket len mq
@_ParisHilton_
Dediğin videolari atda bizde izliyelim zed bot kullanan adamlarn videolarini bi uzaktan iç içe girmiş atak yaptiklari yerleri bi göstereyim sana o special dediğin videoyuda paylaş izliyelim lafta kalmasin? Allahtan kojiro fixledide su uzaktan skill seri cc tbl vs muhabbetleri o dedgin arkdslarn sesi solugu cıkmıyor son bi kac serverdir. 2.26 sonra benden sana gelsin bu arada bi tavsiye ben kendi yarrağimla gerdeğe giriorm. Sanada tavsiye ederimS.a mrb arkdşlr bizi hiç kimse kesemez demişsiniz de ben KILLINGZONES clanının special videolarını izledimde bi arkadaş yolladı neyse yanlış gelmişim sorrry
Enes beleşe verıyodu zed botu TheMYKOdan ıp ban yıyınce o işler yalan oldu tek gerçek parisS.a mrb arkdşlr bizi hiç kimse kesemez demişsiniz de ben KILLINGZONES clanının special videolarını izledimde bi arkadaş yolladı neyse yanlış gelmişim sorrry
Madem yazmısın cevaplıyım kıllıng clanını kücümsemek felan deil amacım ama senin ekibin üstüne kıllınglerden bi best of yapsanız 5 dk mızı almassınız o serverdada zaten kıllıng clanı oyuncularıda bilir ben varken ws cagırdımızda ya müsait deillerdi yada gelemediler sebebe bakmıyorum bi clanın tp magesi yokken mageyi poke oynayamaz asas adamı mageye sokuyoduk ev taşımamdan dolayı şunuda söylim kardeş anlaşmalı olarak varsa ws atalım diyen sıkıntı olmaz sen ve ya o fark etmez DAMNED KESİLMEZ dostum hadi eyv.S.a mrb arkdşlr bizi hiç kimse kesemez demişsiniz de ben KILLINGZONES clanının special videolarını izledimde bi arkadaş yolladı neyse yanlış gelmişim sorrry
Tek gercek komut veren parismi morukEnes beleşe verıyodu zed botu TheMYKOdan ıp ban yıyınce o işler yalan oldu tek gerçek paris
lMadem yazmısın cevaplıyım kıllıng clanını kücümsemek felan deil amacım ama senin ekibin üstüne kıllınglerden bi best of yapsanız 5 dk mızı almassınız o serverdada zaten kıllıng clanı oyuncularıda bilir ben varken ws cagırdımızda ya müsait deillerdi yada gelemediler sebebe bakmıyorum bi clanın tp magesi yokken mageyi poke oynayamaz asas adamı mageye sokuyoduk ev taşımamdan dolayı şunuda söylim kardeş anlaşmalı olarak varsa ws atalım diyen sıkıntı olmaz sen ve ya o fark etmez DAMNED KESİLMEZ dostum hadi eyv.
Off cok aptalsınız valla olum işte böyle oluyo hep sagda solda bulursunuz pokeleri kesersiniz yada keserler ben tekrar söylüyorum anlaşmalı istediniz zaman fark etmez özlden yazman yeterli video sahibiysen cevabını verim yancı bi köpeksen uzatmaya gerek yokl
l
l
damnedı çatır çutur s*kiyolar![]()
biletli seyirciyim kardeş şimdi duş alcamOff cok aptalsınız valla olum işte böyle oluyo hep sagda solda bulursunuz pokeleri kesersiniz yada keserler ben tekrar söylüyorum anlaşmalı istediniz zaman fark etmez özlden yazman yeterli video sahibiysen cevabını verim yancı bi köpeksen uzatmaya gerek yok
Senin gibiler sadece izler moruk dışardan şak şak yapar iştebiletli seyirciyim kardeş şimdi duş alcam