İşin olmuş olabilir sen gittinde biz bişey demedik zaten allah yolunu acık etsin ama her konuya atlamaya başladın ondan sonra sürekli bize karşı bi kin felan anlamadım bugune kadar yazmadım ama artık cok oldu gibi geliyo banabırakıp gitmedım işlerden dolayı bırakıcam dedım haber verdım bugra ile birlıkte oynuyorduk ben kımseyı yarı yolda bırakmam sonuçta oyun bu özel hayattan önemli degil ; gerçekler acıdır
la ne kınım olacak bırlıkte oynadıgım adamla sankı rakıbızde ezılıyorum fln sanarsın ben fazla ego zarar dedımİşin olmuş olabilir sen gittinde biz bişey demedik zaten allah yolunu acık etsin ama her konuya atlamaya başladın ondan sonra sürekli bize karşı bi kin felan anlamadım bugune kadar yazmadım ama artık cok oldu gibi geliyo bana
Priestden de buff ac alalim mi?Adamsan premiumsuz başlarsın oyle kapısırız
Kanka bende premium olmuyo zaten @KING alcak banada valla belkide almaz bilmiyorumAdamsan premiumsuz başlarsın oyle kapısırız
Yok moruk premiumlu cok güclü oluyosun sana premium yok. @VeyseIBAYARKanka bende premium olmuyo zaten @KING alcak banada valla belkide almaz bilmiyorum
Son 2 dbdir aynı fakeyi atıyorsun veyselEndOfAllHope
SmirnOff
Angellady
KING
HULK
TheWarlord
GivemeDezi
VEYSELBAYAR
Başlamayı düşünmüyoduk işlerimizi ayarladıgımızdan dolayı başlama kararı aldık tokat şamar ve ya ne istiyosanız 45 lwl 60 lwl 70 lwl fark etmez 12 darına bekleriz
Burası komple fetiş metiş hard core
2.26 dan sonrasını tavsiye ederim
Keza burasıda easy icerir
kahkaha attım a.qTokat'a doymaya hazırmısınız gençler?
0.o
[
sıcak insanları ve müthiş doğasıyla sizlere kucak açıyor!!!
(dn:atılan yorum tamamiyle taşak amaçlıdır başka yerlere çekilmesin) -RİCA EDİYORUM-
Malum artık yaş aldıkca iş güc ortamı başlıyo (büyüdünmü diye gelen oclar gelmesin) bende calısırken oynamak cok dogru bulmuyorum eger iş saati kısa deilse tabi şuanlık ayarladık gibi nasip olursa bide mola verelim dedik uskoya gectik gene uzaklaşamadık oyundan ben uzaklaştımda bizim cocuklar usko 19xx derken sadece mykodan uzaklaştılarSon 2 dbdir aynı fakeyi atıyorsun veyselumarım başlarsınız artık
![]()
kanka cümlende epigrofi çalışmaları başlatıldı inşallah bir anlam çıkarıcazMalum artık yaş aldıkca iş güc ortamı başlıyo (büyüdünmü diye gelen oclar gelmesin) bende calısırken oynamak cok dogru bulmuyorum eger iş saati kısa deilse tabi şuanlık ayarladık gibi nasip olursa bide mola verelim dedik uskoya gectik gene uzaklaşamadık oyundan ben uzaklaştımda bizim cocuklar usko 19xx derken sadece mykodan uzaklaştılarD
Hayırlısı olsun hakkınızdaRazor anlamıştır o sıra lolde baron kovalıyodum hzılıdan yazdım daha önce neden başlamadıgımızı acıklayıcı bi yorum ne kadar anlarsanız işte![]()
iddaan varsa bizi kesebilecek kadron varsada atalım eşit swde 8ws8 TheMYKOda kc vermesine öyle eski konuları açmakla olmuyor içerlenmeye gerek yok
Doktor bu ne