Munchies17 vs jackass ( TS3 SESLİ)

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September
Status
Not open for further replies.

ExecutioneR

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 20, 2017
40
12
78,388,200
104
Bakıyorumda Koji yine aynı kafada kimse ona laf etmesinde forumda oyunda bir oyun için birbirlerine ana bacı sövsünler derdinde değil.Baktım bir arkadaş (@forevermaster) öneri konusu açmış sonuç tersleme konu kapatma.
Evet TheMYKOyuda, o myko havasınıda, seviyeli vs leride özledim.Ama özlemediğim tek şey Kojironun yıllarını TheMYKOya vermiş sadık userları bile çileden çıkartıp oyunu bıraktıran, o velinimetlerini tınlamayan üstten bakışlarının değişmediğini görünce, eski videolara bakıp gelen bir anlık myko hevesim yine uçup gitti.
Tabi sonuc biz bırakırız @BarneyROSSSS gibi kaliteli adamlar vatan görevine gider server, forum bu ne idüğü belirsiz veletlerin eline kalır ve biride çıkıp demezki 'hop arkadaşım derdiniz neyse insan gibi tartışın'.
Veletlerin saldırısına uğramadan %90 mesajım silinmiş olacak zaten.Maksat veda ederken giderayak bir veda busesi kondurmaktı anlayana tabi.
Hadi Selametle

MariacHi

BestWarrior
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 28, 2017
184
175
82,692,225
5,675
https://i.hizliresim.com/nlZjEg.png Odanı özledin mi ? Senin gibi evladım olsa s*kime dava açarım beyin özürlü ***** ****** :D
Validesinin namahrem bölgesinde kenevir yetiştirdiğimin ****** benim Tsdeki ismim Mariachi bile değil hahahahahah hepiniz veledi zina olunca bi ** odası açıp orada durmaya razı olmuşsunuz ne kahkaha attım hahahahaha :D bu arada beni Tsye çağırdığınız zaman tüm clan oradaydınız şimdi ise fotoğraf amaçlı biri ismini değişmiş diğeri üst odada ya amk malları sabah sabah iyi güldüm tşk veledi zina.
Clan başkanın jackassa yaptığım oyunu bırakmasına VS teklifimi hepinize yaptım ama hepiniz birer korkak sıçansınız şimdi lağımlarınıza geri dönün!

PhonZaix

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Nov 27, 2017
203
140
83,882,700
1,208
Validesinin namahrem bölgesinde kenevir yetiştirdiğimin ****** benim Tsdeki ismim Mariachi bile değil hahahahahah hepiniz veledi zina olunca bi ** odası açıp orada durmaya razı olmuşsunuz ne kahkaha attım hahahahaha :D bu arada beni Tsye çağırdığınız zaman tüm clan oradaydınız şimdi ise fotoğraf amaçlı biri ismini değişmiş diğeri üst odada ya amk malları sabah sabah iyi güldüm tşk veledi zina.
Clan başkanın jackassa yaptığım oyunu bırakmasına VS teklifimi hepinize yaptım ama hepiniz birer korkak sıçansınız şimdi lağımlarınıza geri dönün!
Yav hee heee , ne boş adamsın olm sen soylemekten biktim artik ws teklifini kabul ettim gel diyorum eşit bir server a istedigin saatte atalim g*t ün yemiyor. Senin ait olduğun oda o senin için açtık o odayi açtigimizda da çok sevinmiştin benim yerim orasi diye heycanla geçmiştin. Ayrica bak gene soylüyorum WS teklifini kabul ediyorum bu server da şuan attacker bir karakterim yok geçelim eşit server a burdan prim yapmaya çalışma tek skill atıp kendini bi sik sanma uzun zamandir TheMYKO oynuyorm cz de 1 kere görmedim birak cz yi oyunda bile 1 kere gormedim. Oyunda bi sik yiyemiyen avel amelenin tekisin. Şimdi siktir ol git başımdan.

MariacHi

BestWarrior
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 28, 2017
184
175
82,692,225
5,675
Yav hee heee , ne boş adamsın olm sen soylemekten biktim artik ws teklifini kabul ettim gel diyorum eşit bir server a istedigin saatte atalim g*t ün yemiyor. Senin ait olduğun oda o senin için açtık o odayi açtigimizda da çok sevinmiştin benim yerim orasi diye heycanla geçmiştin. Ayrica bak gene soylüyorum WS teklifini kabul ediyorum bu server da şuan attacker bir karakterim yok geçelim eşit server a burdan prim yapmaya çalışma tek skill atıp kendini bi sik sanma uzun zamandir TheMYKO oynuyorm cz de 1 kere görmedim birak cz yi oyunda bile 1 kere gormedim. Oyunda bi sik yiyemiyen avel amelenin tekisin. Şimdi siktir ol git başımdan.
Ya oda açtık heyecanla geçtin ne bunu 6 yaşındaki çocuğa söylesen sana “Zayna kaybol valideni tokat manyağı yaparım” diye cevap verir. Koçum hani sizi kimse kesemiyor falan filan Barcelona ayakları yapıyorsunuz ya gir şu sıçan kankilerinin charlarına o şekilde gel. Eşit servera ne gerek var amk iron setli charlarınız ile lupus pendant +12 str belt takan adamı eşit servera çağırmak nedir? :D korkuyorsun bari eşit eşit diye ağlama, prim yapmaya çalışmıyorum neyse onu söylüyorum. Beni bir kere olsun oyunda görmemiş biri olarak TheMYKO’nun Facebook sayfası tekrar aktif edildiğinde Fotoğraflar bölümüne tıkla ne kadar eski olduğumu sana ben değil bizzat TheMYKO sayfası göstersin :D ismini duymadım diyor sanırım exp kasmaktan cz çıkamamışsın seni küçük sıçan

PhonZaix

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Nov 27, 2017
203
140
83,882,700
1,208
Ya oda açtık heyecanla geçtin ne bunu 6 yaşındaki çocuğa söylesen sana “Zayna kaybol valideni tokat manyağı yaparım” diye cevap verir. Koçum hani sizi kimse kesemiyor falan filan Barcelona ayakları yapıyorsunuz ya gir şu sıçan kankilerinin charlarına o şekilde gel. Eşit servera ne gerek var amk iron setli charlarınız ile lupus pendant +12 str belt takan adamı eşit servera çağırmak nedir? :D korkuyorsun bari eşit eşit diye ağlama, prim yapmaya çalışmıyorum neyse onu söylüyorum. Beni bir kere olsun oyunda görmemiş biri olarak TheMYKO’nun Facebook sayfası tekrar aktif edildiğinde Fotoğraflar bölümüne tıkla ne kadar eski olduğumu sana ben değil bizzat TheMYKO sayfası göstersin :D ismini duymadım diyor sanırım exp kasmaktan cz çıkamamışsın seni küçük sıçan
Lan banane senden aq siktir ol git başımdan, ne kadar eski olursan ol daha bir clanin yok gelmissin falan filan yapiyosun kaybol

MariacHi

BestWarrior
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 28, 2017
184
175
82,692,225
5,675
Lan banane senden aq siktir ol git başımdan, ne kadar eski olursan ol daha bir clanin yok gelmissin falan filan yapiyosun kaybol
Ya olum az önce duymadım ismini diyorsun kanıt sunuyoruz şimdi ne kadar eskisin bana ben diyorsun, clanın yok nedir? Ben TehlikeArzEderiz ve SwindLerS clan oluşumunun başkanlarındanım bizde herkes başkan olduğu için bu şekilde ifade edeyim seni sikik

PhonZaix

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Nov 27, 2017
203
140
83,882,700
1,208
Ya olum az önce duymadım ismini diyorsun kanıt sunuyoruz şimdi ne kadar eskisin bana ben diyorsun, clanın yok nedir? Ben TehlikeArzEderiz ve SwindLerS clan oluşumunun başkanlarındanım bizde herkes başkan olduğu için bu şekilde ifade edeyim seni sikik
Bravo sana güzel işler başarmışsın :D benim oynadığım server da cz de aktif bir clan olduğunda görüşelim o zaman daha fazla uğraşmayacağım senin gibi embesil herifle.

[AQUAMAN]

Level 70
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 2, 2018
525
548
312,087,600
13,379
konuya bak be Aksiyon dram ne ararsan var. Hayret kojiro konuyu kitlememiş

BRAAAAAHH

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 10, 2017
51
5
78,205,050
368
@macar Kardeşim sen bunları niye takıp yazıyorsun, bu yitiğin tek sosyal çevresi askerde olmuş onuda forumda profile koymuş hemen, sie et bunlarla iletişim kurma hiç.
Yıkık *** siktir git adam gibi askerliğini yap sende koy fotoğrafını. Kimseye bişey ispat etmek zorunda değilim iyisiyle kötüsüyle yaşıyoruz. İstanbul/Pendik'teyim gel misafirim ol beraber sosyalleşelim oturur bi çay içeriz. 5314217081
Erkeksin hea alphawolf teenwolf

JFaxy_

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 13, 2017
219
80
83,302,725
2,666
Kdasssssssssssssssssssssssssssssss :)
hafızam ıyıdır . oynadıgım oyunda ise hangi nicklerın kımler oldugunu unutmam ısımlerı unuturum hangı nıckın ne sekıl ne yaptıgını unutmam . sen dilenci bir köleydin plate setle tek yıyen sımdı bır clan sahıbı olmussun ve onun ısmını haykırmaya devam etmek savunmak hakkın ama sunu soylemek ısterım yarın oburgun bırı geldıgınde sıktırı yedıgın zaman bu forumda bıldıklerını anlatma olur mu ?

MadAboutYou

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 26, 2017
40
30
78,571,350
366
Bakıyorumda Koji yine aynı kafada kimse ona laf etmesinde forumda oyunda bir oyun için birbirlerine ana bacı sövsünler derdinde değil.Baktım bir arkadaş (@forevermaster) öneri konusu açmış sonuç tersleme konu kapatma.
Evet TheMYKOyuda, o myko havasınıda, seviyeli vs leride özledim.Ama özlemediğim tek şey Kojironun yıllarını TheMYKOya vermiş sadık userları bile çileden çıkartıp oyunu bıraktıran, o velinimetlerini tınlamayan üstten bakışlarının değişmediğini görünce, eski videolara bakıp gelen bir anlık myko hevesim yine uçup gitti.
Tabi sonuc biz bırakırız @BarneyROSSSS gibi kaliteli adamlar vatan görevine gider server, forum bu ne idüğü belirsiz veletlerin eline kalır ve biride çıkıp demezki 'hop arkadaşım derdiniz neyse insan gibi tartışın'.
Veletlerin saldırısına uğramadan %90 mesajım silinmiş olacak zaten.Maksat veda ederken giderayak bir veda busesi kondurmaktı anlayana tabi.
Hadi Selametle
Dostum o postu bende gördüm kesinlikle görüşlerine katılıyorum. O postta arkadaşın bahsettiği şeylerin çoğu doğru ama altında burnundan kıl aldırmayan bir kişinin imzası vardı gördüğüme üzüldüm. Biz arkadaşlarımızla son 3 4 TheMYKO serverine girebildik geç tanışmıştık ve son oldu bundan sonra olmayacak. Eskisi gibi değil server. Forumda her yer küfür, kıyamet çok yazık.

MaNaS RebornofHalley2

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 29, 2014
240
172
89,865,600
5,603
hafızam ıyıdır . oynadıgım oyunda ise hangi nicklerın kımler oldugunu unutmam ısımlerı unuturum hangı nıckın ne sekıl ne yaptıgını unutmam . sen dilenci bir köleydin plate setle tek yıyen sımdı bır clan sahıbı olmussun ve onun ısmını haykırmaya devam etmek savunmak hakkın ama sunu soylemek ısterım yarın oburgun bırı geldıgınde sıktırı yedıgın zaman bu forumda bıldıklerını anlatma olur mu ?
Lan server basinda bile plate giymem ben beyinsiz hangi server olursa olsun ne zaman chitin set shard 6 girse ben takarım senin beyninde sikinti var galiba baskalariyla karistiriyorsun o ozel senin gibiler bilmez kimsin ne sin tanimiyorum seni ama yaran var demek ki seninde belli iyi S*kmisiz :)

mrszuzu4

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Nov 26, 2017
100
62
79,303,950
269
Old TheMYKO plsss.
son 86 gün sonra bu polemiklere bende gireceğim amk

AlphaWolf

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jul 21, 2016
84
35
78,693,450
228
@macar Erkeksin hea alphawolf teenwol . Şüphen varsa ananıda al gel.

ExsapieNN

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Sep 7, 2016
183
102
81,623,850
2,009
Lan server basinda bile plate giymem ben beyinsiz hangi server olursa olsun ne zaman chitin set shard 6 girse ben takarım senin beyninde sikinti var galiba baskalariyla karistiriyorsun o ozel senin gibiler bilmez kimsin ne sin tanimiyorum seni ama yaran var demek ki seninde belli iyi S*kmisiz :)
Düşüq iq ****** cocu uyuz oluyorum lan sana konusma amına korum valla vs atmaya korkuyordun lan benle geblo. Yok ilk 6 chitin set takarmış yok 6 shardmış amına kodmn köylüsü sen onu yaptığında biz 7 shard shell setle geziyorduk uşt amına kodmn kara cahili seni

MaNaS RebornofHalley2

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 29, 2014
240
172
89,865,600
5,603
Düşüq iq ****** cocu uyuz oluyorum lan sana konusma amına korum valla vs atmaya korkuyordun lan benle geblo. Yok ilk 6 chitin set takarmış yok 6 shardmış amına kodmn köylüsü sen onu yaptığında biz 7 shard shell setle geziyorduk uşt amına kodmn kara cahili seni
Cekemedigin icin mi uyuz oluyorsun a.q ****** seninde mi anani siktim de böyle konusuyorsun EN KRALIYLA VS ATARIZ SIKINTI YOK CAKAL SENI ****** ******

MaNaS RebornofHalley2

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 29, 2014
240
172
89,865,600
5,603
Travesti suratli kahpe ****** jackass da ben begenmis yorumu bide ANANIZIN AMINA KADAR YOLUNUZ VAR VELEDLER TOPLULUĞU

Jackass

Jackass
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Oct 26, 2017
972
1,166
312,087,600
7,629
Travesti suratli kahpe ****** jackass da ben begenmis yorumu bide ANANIZIN AMINA KADAR YOLUNUZ VAR VELEDLER TOPLULUĞU
İçerlenmişsin yine moruk.. Yol verdiğim kişilerin kullandığı kelimeler de ortak yahu :D Bu server açılmadan öncede ekip isteyip şamarı yedin sağda solda sürünmeye devam. Poke topuna geri dön evlat.

Status
Not open for further replies.