Munchies17 vs jackass ( TS3 SESLİ)

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September
Status
Not open for further replies.

VeyselBAYAR

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 23, 2017
294
279
106,959,600
7,356
Kamoooona ve orda oynayanlara düşmanım ben diyor oyunla gerçek hayatıni yaşıyor beyninde adam ne diyebilirim ki buna ben :) biz veysellerle vs attik o kadar yenilen kazanani tebrik ederde kesedebilirsin kesiledebilirsin bunlar normal şeyler SADECE BIRAZCIK ADAM OLMAYI DENEYİN BIDAHA DA KENDINIZE KUFRETTIRMEYIN HERKES KIMIN NE OLDUGU GAYET IYI BILIYOR.. :) Bakın dalganıza hadi
Ya kavgada etmişizdir polemikte olmuştur ama 2 tarafta hakkını vermiştir burda yaptıkları tamamen gereksiz kendini yüceltmeye calışmaları sen kimsinde senin komutunda oynamak isticek insanlar bide diyoki benden yana kuyruk acın var belliki bu cocuk neden kendi rolünü böyle büyüttü bu tribe girdi anlamış deilim neyse uzun zamandır yazmıyodum bu salaga nasipmiş

Sheow

-
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Oct 18, 2017
58
67
78,571,350
1,055
Bazı ciddi problemlerden dolayı oyundan acilen ve köklü bi şekilde uzaklaşmam gerekti. Bu da büyük ihtimalle son mesajım olucak forumdaki. Bütün tartışmaya iyisi kötüsüyle küfürler dışına saygı duyuyorum. Ama rebornofhalley2 nickli maymunun bu kadar büyük büyük konuşması gerçekten kanıma dokundu. Pokenin pokesinin pokesi bile olamayacak kapasitede bir adamın, aynı clanda oynarken pt de 5 kişi olmamıza rağmen sırf onsuz oynamak için seekten 40 lvl adamları pt ye topladığımız zamanları hatırlıyorum... Oyunculuğuyla, varlığıyla kngiht tarihinin en kötü detayıdır kendisi.

ParisHilton

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jul 1, 2015
286
344
107,112,225
6,215
Aa şu adam beni clan istemiş gibi yapayımda herkes beni king sansın aa şunu vs de kestimi söylimde nasıl vahşi pilavyer oldugumu herkes görsün oyuna giriyosun öyle bi adam yok :)))))
z.gif

MaNaS RebornofHalley2

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 29, 2014
240
172
89,865,600
5,603
yav sen ne salak bir insansın amına kodugumun zıpzıbı. Durduk yere bizim aramızda geçen muhabbete atlıyorsun. Daha önce senınle muhabbetim olmamasına rağmen bir şekilde içerlemişsinki bana karşı itamlarda bulunuyorsun. Biz karşılık verince kıvırmaya başlıyorsun. Bak cocugum Herkes herkesten clan isteyebilir bunda problem yok FAKATTTTTTTT ( clan istedigin adama daha hakaretler , oynadıgı oyunaa , oynadıgı jopa vs. hakaret edersen ) E oruspu evladı ozaman neden clan istiyorsun , reddedildikten sonrada hakarete küfüre başlıyorsun derim adama. Bu da seni hiç ilgilendirmez şimdi siktir git yıkık hayatında mutlu mesut yaşa
ASIL SALAK BEYNI OLMAYAN TARSUSLU VELET NUMARAMI VERDİM ADRESIMI VERDIM SANA HALA BURALARDAMI KONUSUYORSUN KONUYA DAHIL OLAN SENSIN BIDE BURDA GEVEZELIK YAPIYOR CAKALLIK YAPMA LAN SIZE KUFUR ETTIK ****** EVLADI EXP DE KS ATTINIZ DIYE SIZDEN 70 OLDUK ZATEN ZORUNUZA GITMESIN SABAHDA SIKTIR OLUP GITTIN EN SONUNDA KONUSUYORMUSUN HALA SEN BIDE BURDA

JACKASS VE CAKALARI VIZYONDA BU ZAMANDA :)
YIKIK , MORUQQQQQQQ,LEN YÜRÜ BASKA BIR KELIME BILMEYEN VELETLER ORDUSU BUNLAR
SIMDI BIR KEZ DAHA BIRSEY YAZMAYI BIRAKIN DA HADI SIKTIRIN GIDIN ANANIZA SOVDURMEKTEN BU KADAR HOSUNUZA GITMESIN TheMYKO BIR ÇOK INSANI ADAM ETTI YILLARDIR SERVERDA OYNARIM SIZIN BEYIN YASINIZ ANLASILAN BAYA UFAK BI SIZI ADAM EDEMEMIS... sorunu olan derdi olani MERSINE beklerim canlarim iyi geceler uchihasasuke seni hala bekliyorum 8 kisi lik cakal olan partyi topla gel.. :D

UchihaSasuke

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 28, 2017
837
832
273,015,600
9,202
ASIL SALAK BEYNI OLMAYAN TARSUSLU VELET NUMARAMI VERDİM ADRESIMI VERDIM SANA HALA BURALARDAMI KONUSUYORSUN KONUYA DAHIL OLAN SENSIN BIDE BURDA GEVEZELIK YAPIYOR CAKALLIK YAPMA LAN SIZE KUFUR ETTIK ****** EVLADI EXP DE KS ATTINIZ DIYE SIZDEN 70 OLDUK ZATEN ZORUNUZA GITMESIN SABAHDA SIKTIR OLUP GITTIN EN SONUNDA KONUSUYORMUSUN HALA SEN BIDE BURDA

JACKASS VE CAKALARI VIZYONDA BU ZAMANDA :)
YIKIK , MORUQQQQQQQ,LEN YÜRÜ BASKA BIR KELIME BILMEYEN VELETLER ORDUSU BUNLAR
SIMDI BIR KEZ DAHA BIRSEY YAZMAYI BIRAKIN DA HADI SIKTIRIN GIDIN ANANIZA SOVDURMEKTEN BU KADAR HOSUNUZA GITMESIN TheMYKO BIR ÇOK INSANI ADAM ETTI YILLARDIR SERVERDA OYNARIM SIZIN BEYIN YASINIZ ANLASILAN BAYA UFAK BI SIZI ADAM EDEMEMIS... sorunu olan derdi olani MERSINE beklerim canlarim iyi geceler uchihasasuke seni hala bekliyorum 8 kisi lik cakal olan partyi topla gel.. :D
ya amına kodugumun mağra kaçkını aspodkaspodkasodk adres verem gel dövüşek kafana sıkam gerçekten Iqnuz çok düşük yav

• Like
Reactions: NiqFakeN

MaNaS RebornofHalley2

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 29, 2014
240
172
89,865,600
5,603
Bazı ciddi problemlerden dolayı oyundan acilen ve köklü bi şekilde uzaklaşmam gerekti. Bu da büyük ihtimalle son mesajım olucak forumdaki. Bütün tartışmaya iyisi kötüsüyle küfürler dışına saygı duyuyorum. Ama rebornofhalley2 nickli maymunun bu kadar büyük büyük konuşması gerçekten kanıma dokundu. Pokenin pokesinin pokesi bile olamayacak kapasitede bir adamın, aynı clanda oynarken pt de 5 kişi olmamıza rağmen sırf onsuz oynamak için seekten 40 lvl adamları pt ye topladığımız zamanları hatırlıyorum... Oyunculuğuyla, varlığıyla kngiht tarihinin en kötü detayıdır kendisi.
Bu da jackassin baska bir çakalı :)
Kendini belli etti işte hadi harpy keste sen MASTER AC CLANINIZDA OYNARKEN KISKANIYORMUDUNUZ LAN DOGRU SOYLE HARPY KESTE gelirsin arkadan sheow bebesi :D JACKASS DAHA ÇAKALLARIN YAZMAYA DEVAM ETSIN BEKLİYORUM :)

UchihaSasuke

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 28, 2017
837
832
273,015,600
9,202
Bu ne sülo ne yakıyon beynimizi amk clan lazımsa uchiha kankama pm at senden iyi komut veriyomuş :)
ıngaaaaaaaaaaa Agressiveye np kasmayın lütfenn arkadaslar :* pc yi alıcam , onun için kendi KAMONNNNNNNNN teamımı siktir edip mage teama sakso cektim , Ingaaa ben yıkığım diyen bi adamdan daha iyi komut vermesemde Daha şerefli oldugum kesin :D

VeyselBAYAR

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 23, 2017
294
279
106,959,600
7,356
Hayal dünyanda başarılar beni meşınlama artık kardeş siktir git manas sende cevap verme kardeşim rica ediyorum atillanıb konu *** oldu :)

ParisHilton

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jul 1, 2015
286
344
107,112,225
6,215
Bu ne sülo ne yakıyon beynimizi amk clan lazımsa uchiha kankama pm at senden iyi komut veriyomuş :)
20 yaşında çocuk daha 5 db süre verdim , eğer oynarsam o süre zarfında sonrasında konuşurum :) prim yapıyo abisi yazma sen takılsın

UchihaSasuke

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 28, 2017
837
832
273,015,600
9,202
20 yaşında çocuk daha 5 db süre verdim , eğer oynarsam o süre zarfında sonrasında konuşurum :) prim yapıyo abisi yazma sen takılsın
Babaa yaşımı falan siktir et. İnan bana sen bu oyunda gördügüm en aşşağılık , en şerefsiz adamsın. Aramızda geçen muhabbeti sen biliyorsun zaten başkasının bilmesine gerek yok :D aslında garibimede gitmiyor senin gibi insan çok memlekette. Bu arada benim prim yapmama ihtiyacım yok ki kankam zaten Z1Z1 yapıyorum her db. Sadece clanındaki cocuklara sahip cık onlarında z1z1 yapası geliyor bazen

MaNaS RebornofHalley2

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 29, 2014
240
172
89,865,600
5,603
Bunlar yeteri kadar yillardır oynayanlara SATAŞARAK prim yaptilar Atilla kardeşimin konusunu pic ettik harbiden k.bakmasin... TOKATLAYIP SKTR ETMEK VARDI BU ORSPU CCKLARNI DA DAHA FAZLA YAZMICAM KAYBOLUN HADI LAN SAYFADAN KALABALIL YAPMAYIN DAHA FAZLA BU TheMYKO SIZIDE ADAM EDECEKTIR BUYUDUGUNUZDE abicim :D

MariacHi

BestWarrior
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 28, 2017
184
175
82,692,225
5,675
@Jackass amında dinamit patlattığımın evladı tüm ergenlere aynı kelimeleri öğretmişsin ortalık panayır alanına dönmüş @PhonZaii seninde ölünü dirini sikiyim tüm retkit clanını da ******* **** **** sikim kangren olsa bile ******* sizi bu postta daha fazla tartışma yapıp bir şeyler yazanında götünde bağsur çıksın(bana sataşanlara aduketli cevap yazarım)

ŞIRDANCI

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 17, 2018
324
193
99,755,700
846
Olum bunlar 24 saat boyunca evde oturup pc basında kıme daha guzel laf sokarım dıye dusunen ınsanlar amk sıktır edın oynasınlar forumda :) sokakta goremezsiniz bunları o yüzden bu kadar rahat konuşuyor gevvvvsekkkler. amına koydugum travestı suratlısı zaten donate yapmak ıcın yaslı dayıları versin ancaaa :)))

PhonZaix

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Nov 27, 2017
203
140
83,882,700
1,208
@Jackass amında dinamit patlattığımın evladı tüm ergenlere aynı kelimeleri öğretmişsin ortalık panayır alanına dönmüş @PhonZaii seninde ölünü dirini sikiyim tüm retkit clanını da ******* **** **** sikim kangren olsa bile ******* sizi bu postta daha fazla tartışma yapıp bir şeyler yazanında götünde bağsur çıksın(bana sataşanlara aduketli cevap yazarım)
https://i.hizliresim.com/nlZjEg.png dino dino geh geh geh

Status
Not open for further replies.