rahat birakin diye birşey söylemedim ben kimseyesen gelmedin mi bizim ts mize bf de rahat bırakın adamları diye bu bir ayrımcılık değil mi ?
rahat birakin diye birşey söylemedim ben kimseyesen gelmedin mi bizim ts mize bf de rahat bırakın adamları diye bu bir ayrımcılık değil mi ?
evde değilim şuan akşam gerekirse video yapar herkez atarım buda 3.dkSS leri bekliyorum 4 dakikan kaldi
Bu mesaja istinaden istiyorum SS'leri. video ile alakali pek fazla birşey söylemeidm şu ana kadar.neyin şovunu yapalım ? 2 resim atarım şovu görürsün sonra
sana özelden atıldı bunları hile olduğunu herkez görsün ve sen bunlara ayrımcılık yapma diye foruma konu açıldı görüyorum ki hiç bir değişiklik olmadı
SIKINTI YOK ACCOUNT ÇOK.iyi o zaman eve gelince yeni account acar yaparsin bunu
Mert senı severımde söylediğim gibi boş sıkıyonEvimde dinleniyorum telefonumdan yazıyorum daha fazla boş muhabbet çevirmeyin @Ganja o benim video ya aldınmı dedigim videonu atarsın tbl arıyosan bi yerde avel seni hadi rast gele
yorumunu ciddiye almakta kararsız kalsamda sen etiketlemeden önce videoyu izleyim kendimce bi fikir edinmiştim , madem istedin paylaşayım.Her konu hakkında bilgisi olan mage profu sayın @KGG_WinGWounD bu konuda düşüncelerini bekliyoruz
Likenı verdim finfungyorumunu ciddiye almakta kararsız kalsamda sen etiketlemeden önce videoyu izleyim kendimce bi fikir edinmiştim , madem istedin paylaşayım.
Serverin başlarında daha leveller 60 ken çok kez instaların lrsini aldıgımı ben kendim biliyorum videolarımdada var ancak 68 ve 70 geldiğinden beri çok şaibeli durumla karşılaştım tamam ben lrnin %100 kestigini düşünmüyorum LR altı LR alınabiliyo çok nadirde olsa şans işi ancak bu videoda arka arkaya patlayan sayısız lr var ve videoyu youtube özelligi olan yavaşlatma kısmından yavaşlatıp izlerseniz adam tek seferde lr alıyo ki böyle bişi imkansız hadi iyi forumlar