W
white
Guest
kojiroya söylemedik hiç yoktansa bizi bifrostta kastırmıyorlar diyeselpak lazımmı beyler? ağlıycaksanız oynamayalım 8 ws 16 dar da atılır sıkıntı yok![]()
kojiroya söylemedik hiç yoktansa bizi bifrostta kastırmıyorlar diyeselpak lazımmı beyler? ağlıycaksanız oynamayalım 8 ws 16 dar da atılır sıkıntı yok![]()
Seni gerçek hayatındada tokatlarım sıkma canını yemedi millet başka yerleremi döndün sabah akşam ağlaaTs de redlere csw falan vermem, onların anasını bilmem napıcam, tbl yarım el ne varsa açıcam görelim onları ozman napıcaklar, mahvedicem dersin, buraya gelip delikanlısın ya link atarsın...eyy delikanlı seni
TS de Süt dökmüş kedi gibisinde burda gürlüyonTs de olsan napıcan küfür mü edicen karakter yoksunu haysiyetsiz keko ?
Profesyonelliği siz kaldiramadiniz, 2 özel mesaja cevap alamadiniz mi forumda şov yapma peşinde görüyorum sizleri.KillerBooo forum ban sebep ne burda adalet olduguna inanmıyorum lafı mı ? Vay be ne kadar da profesyonelce, gerçekten yakıştı bravo
Gel mert gel çayımızı içersinSeni gerçek hayatındada tokatlarım sıkma canını yemedi millet başka yerleremi döndün sabah akşam ağlaa
Küfürden 1 gün uzaklaştirmaTs de olsan napıcan küfür mü edicen karakter yoksunu haysiyetsiz keko ?
neyin şovunu yapalım ?Profesyonelliği siz kaldiramadiniz, 2 özel mesaja cevap alamadiniz mi forumda şov yapma peşinde görüyorum sizleri.
Bu konu açilmadan önce özel mesaj ile bana iletildi zaten, gereksiz yere foruma açildi. Bana ilettikten sonra forumda daha kime neyi şikayet ediyorsunuz ?Gerçekleri herkesin görmesini saglamak ŞOV sana göre demekki, bu adam benim ts me gelip bende tbl var dedi be neyin savunmasını yapıyo, çok delikanlı görünüyo ya sölesin hadi öle bişi demedim diye görelim delikanlılıgını, video gösteriyo herşeyi, ve herkes herşeyi biliyo, istedigini yap sen
1 gün uzaklaştirma Hakaret küfürpapatya sülüman sen bana küfür etmedin sürece ben sana küfür etmem Eskişehirde böyledir sizin oralar kasaba gibi oldu için adabı muaşeret kurallarından yoksun olarak yaşadın için ve zeka sevıyen ana okulu gibi oldu için elinden balonu alınmış çoccuk gibi sağa sola küfür ederek azından tükürükler çıkarak küfür etmeyi marifet sanıyorsun ve böylede yapmaya devam et dediğim![]()
neyin şovunu yapalım ? 2 resim atarım şovu görürsün sonraProfesyonelliği siz kaldiramadiniz, 2 özel mesaja cevap alamadiniz mi forumda şov yapma peşinde görüyorum sizleri.
sana özelden atıldı bunları hile olduğunu herkez görsün ve sen bunlara ayrımcılık yapma diye foruma konu açıldı görüyorum ki hiç bir değişiklik olmadıBu konu açilmadan önce özel mesaj ile bana iletildi zaten, gereksiz yere foruma açildi. Bana ilettikten sonra forumda daha kime neyi şikayet ediyorsunuz ?
Kime daha önce ayrimcilik yapildi burada ?neyin şovunu yapalım ? 2 resim atarım şovu görürsün sonra
sana özelden atıldı bunları hile olduğunu herkez görsün ve sen bunlara ayrımcılık yapma diye foruma konu açıldı görüyorum ki hiç bir değişiklik olmadı
sen gelmedin mi bizim ts mize bf de rahat bırakın adamları diye bu bir ayrımcılık değil mi ?Kime daha önce ayrimcilik yapildi burada ?