Yeni Dünya KRONOS Tanıtım

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

0B1

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jul 17, 2015
94
42
78,693,450
1,284
Selamlar TheMYKO ailesi
*Öncelıkle kesınlıkle TheMYKO 80 olmamalı olucaksada level cap sıstemı olsun 64 70 72 80 yada sızın belıroledıgınız sekılde bı 64 te pk atalım herkesın ezık oldugu donemler sonra bıraz daha palazlanalım bıdaha pk atalım sonra 80 oynamak ısteyen ıcın 80 ac oynayan oynasın level cap her zaman guzeldır.
*Hıgh class ıcın droplar dm yada boss lardan dusucek ama bunun ıcın solo player ne yapıcak onuda bı dusun ıstersen ya zor yap sansına herkesın yada kolay yap mıllet bısekılde elde etsın o sılahı
*Herzaman soluyorum tekrar solucem randam boss dropları bu herzaman bowlu hareketlı tutcak bı harekettır her boss degerlı olur ve mıllet ac kurt gıbı boss bekler
*Cr,event,chaos falan bunlar senın bılecegın nasıl uygun gorursen oyle yap her turlu katılım saglanıyor yanlızca saatlerı dıkkate alman yeterlı olur reis
*ESL 2 KESINLIKLE OLMASIN NE VAR NE YOK CZ DE OLSUN MINIMUM DUZEYDE BELKI LFC , EMC DE OLABILIR
*Acık konusayım 80 e lfc de kendı kendıne kastı benım carım ne anladım ben cz dekı exp paartılerden orası canlı tutuyo her zaman cz yı şöyleki exp lfc yada emcde , para esl 2 de eeee cz de ne yapıcak adam carını duzmeden cıkmıyorkı bowla bı bakıo bowlda kalmıs 2 partı baslarım boyle sw ye dıyo bıdaha yok...
Herzaman eskı db lerı ısteyen bırı olduk bız arkadaslarımızla şu dıyaloglar olurdu aramızda dk,bloodskr,cardınal de bos slot varmı ona gore gıdelım okadar doluydu oralar.
Oyuncuları dınleyıp ona gore karar verecegınden emınız @Kojiro sabırsızlıkla beklıyoruz iyi çalışmalar...
 

LoisLane

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 3, 2016
71
7
79,303,950
1,669
Olması gerekenleri yazıyorum(kendi görüşümdür)

1:premiumlar çok gereksiz mykoya uygun olmalı .(Bronz Silver Gold premium yeterli bence insanları switch pre çekmeye zorluyorsunuz.(War exp farm pre aralarındaki fark gerçekten saçma olduğunu düşünüyorum.)
2:autoloot premiumla ne alaka? Genie oyun içi alınmalı diye düşünüyorum.
3:Estlant 2 - 3 gibi mapları gereksiz buluyorum aç dual char koy server bitene kadar farm yapsın.Günde 1 -2 gb banko getiriyor zaten farm yapmama gerek yok mesajı veriyor.
4:Bus dropunun tekrar cz de aktif olması taraftarıyım solo oyuncu gidiyor elle bus kasıyor neden mahrum ediyorsunuz?
5:Level cap olayını destekliyorum.Önceki serverden gördüğümüz gibi adam 80 olup 60 70 skılını acmadan direk 80 acıp serveri rehin aldı.Özellikle max levelin 72 olması taraftarıyım.Bp priest mage rogue warrıor için avantajlı olduğunu düşünüyorum.BP helis mage cift nova rogue kör skil vs.)
6:Cz canlı tutulması için ekstra görevler eklenmesi gerektiğini düşünüyorum her mob için.Hem bir slotta yığılma olmaz hem insanlar cz ye gidicek sebebi olur.(Örnek veriyorum:50 tane deru kes 5 tane hp sc al 50 lamia kes 10m para al gibi basit ama iştah açıçı görevler olabilir.Scler için özellikle bu tarz bir alternatif olmalı çünkü scsiz oyun oynanmaz.Kc çekmedende bu tarz şeylerin yapılabilmesi lazım.)
7:İllegal programların kesinlikle fixlenmesi lazım şimdi bana fix demeyin geçen serverde gördük forumda neler paylaşıldığını örtbas etmek yerine gerekeni yapmanız sizin göreviniz gerçekten mekanın sahibi olarak görüyorsanız kendinizi.

Aklıma gelenler bunlar teşekkürler.

Düzenleme:Serverin ilk açıldığı gün kronos 1-2-3 açılması taraftarıyım yoğunluktan dolayı exp kasacak slot bulunmuyor insanları ilk günden hevesinin kırılmamasınıdüşüyorum çünkü ilk gün keyif günüdür açarsınız müziği rahat rahat exp kasıyım modundasınızdır her gittiğiniz slotda 5 partyi görünce insan ister istemez kızabiliyor.2-3 gün sonra kapanabilir ilk gün için iyi olabileceğini düşünüyorum.
Düzenleme 2:Bowldaki 4 tane chaos taşı ve moradondaki chaos taşının mantığı nedir?Maksat master itemi girmesi ise cr lerde master itemi drobunu arttırabilirsiniz.Xxx Clanı 4 tane taşı kesip gideceğine azda şans ile solo userlerin yüzü güler.
 
Last edited:

Patria

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 26, 2017
154
105
81,440,700
2,415
2 party 8 vs 8 sonlarına doğru ödül kazanmak için pk attik. Ben hayatım boyunca böyle soluksuz pk attigimi hatırlamıyorum. Vazgeçin artik gb mi satayım bırakırım kafasından şu oyununuzu 8inizi kurup gelin bowlda pknizi atmak için uğraşın o zaman serverda uzun soluklu olur zevkinide çıkarırsınız..SERVER ZATEN AÇIK KARDESIM ISTEDIGINIZ GUNE KADAR ILGILENIYORLAR.SIZE KIMSE CIKIN SERVERDAN OYNAMAYIN DA DEMIYOR.SIZ BIRAKIYORSUNUZ GIDIYORSUNUZ GB NIZI SATTIKTAN SONRA X SERVERA ORDADA GB SATAYIM DÜŞÜNCESINDESINIZ. BU KAFADAN ÇIKIN ARTIK UZUN SOLUKLU OYNAMAYA BAKIN. Sonra ağlamayın serverlar kısa sürüyor diye siz ne zaman bırakıp giderseniz o zaman azalır user. MAGELERE DE LAFIM GB KASIP KASIP SATIP KACMAYIN SERVERDAN TADINI ÇIKARIN. Bir özeleştiri de yapmak da fayda var kojiro direk 70 cap yada 80 cap açınca uçurum oluyor arada cap sistemiyle gitmek 64-70 gibi mesela hangisi daha yararli oluyorsa belirleyip ona göre açılmalı. Exp dir farmdir olabildigince herşey cz de sağlanmalı. biz arka kapıda bus kasanları slotlarda exp kasanlari özledik. Cap sistemi her zaman daha faydali olmuştur. Umarım bunlar dikkate alınır bu sefer. Serverin en son ödül tarihine oynamış biri olarak söylüyorum 20 aralıkta görüşmek üzere...
kardeşim haklısın ama bi amacımız vardı. birşey kazanmak için uğraştık hedefledik çabaladık. şimdiki sistemde bakıyorsun ben gb satmam işim olmaz vaktim olursa arada ödüle oynarım. potansiyelin %50'sinden fazlası oyundan para kazanmak isteyen kitle ve bu kitle satamazsın diyerek bloke edilmiş halde. sen bu adamlara oyna son güne kadar kal diyemezsin. eminim @Kojiro bu konuda geri adım atmıcak bildiğini yapicak fakat bu değirmenin suyu böyle dönmüyor . son 10 TheMYKOda mageler çöpe dönüşmüş halde TheMYKOda neredeyse her clanda oynamış biri olarak iyi magelerlede oynadım çağırıyorum gelin diyorum orda mage çöp oynamayiz diyorlar. bu oyuna basladıgımızdan beri oyunu ayakta tutan magelerdir. 2019 yılında uskoya gir 1 parti magenin yanına charın 100 milyarda olsa yaklaşamazsın, TheMYKOda ise tam tersi mage elixir taksın mage master acmak için uğraşsın 65 capte mage 1 parti meleeyi düzgün nova vurduğu halde düşüremesin bunlara olursa bu adamlar oynamaz. sistem tamamen yoneticilerin elinde bunları biz database ve sistem ayarı yapmamış hayatında server açmamış userlar görüp soyluyorsak ve yoneticiler birşey yapmiyorsa birşey diyemeyiz girer oynarız kapanırsa cıkar gideriz. geri kalan TheMYKO ekibine kalmış. eleştiri yapanı tersleyip banlamak yerine biraz kulak verip düzeltmek doğru olacaktır.
 

Ritalin!

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 26, 2017
64
39
78,418,725
2,948
Serverin uzun sürmesi olayi namus meselesi olmuş gibi, ayda 2 server açılıyo galiba.

Ps: Ayrıca gb satışı serbest olan serverinizda klasgame ile anlaşma yaptınız, ilk gün 2 3 gb sattık siteye verdiğimizi aldık. Daha sonraları site gb alışını kapattı ve sizde oyundaki degerin % 10 altına konulmaz diye bi kural koydunuz. Satış serbest olucaksa serbest piyasada isteyen çarını, itemini ve gb sini hiç bir sınırlama olmadan aracı siteler araçılığı ile satabilmeli.
 
Last edited:

MegumiN

Level 60
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jul 24, 2019
36
27
78,235,575
535
TheMYKO, her ne şekilde olursa olsun güzel. TheMYKO server açtığında kısa sürüyorsa bunun tek suçlusuda @Kojiro 'dur. Her zaman en iyisini yaptılar her zaman en iyisini verdiler oyuncu doymuyor artık :) daha iyisini istiyor.
- Beyler başka TheMYKO yok, anca bu kadar iyi olabilir bi server. Hepinizin Gözünde eksik olduğunu düşündüğünüz durumlar vardır birazda akışına bırakın oynayın gitsin ya :D :D solo oyuncu konusunda hem fikiriz :D
 

[AQUAMAN]

Level 70
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 2, 2018
525
548
312,087,600
12,689
Aslında oyun içi ve forum da oylama sistemi var Bir çok konuyu oylamaya sunulsa nasıl olur acaba Level cap sistemi Master ve High class itemlerinin zorlugu nasılsa açılısa 1 ay süre var oylama için yeterli bir süre bırakın da bir sunucu oyuncuların istediği düzende açılsın ve eslant 2 kapatılsın
 

GNOL

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 20, 2014
407
319
155,799,600
8,960
Aslında oyun içi ve forum da oylama sistemi var Bir çok konuyu oylamaya sunulsa nasıl olur acaba Level cap sistemi Master ve High class itemlerinin zorlugu nasılsa açılısa 1 ay süre var oylama için yeterli bir süre bırakın da bir sunucu oyuncuların istediği düzende açılsın ve eslant 2 kapatılsın
Kanka bizim hiçbir zaman en iyisini yapabildiğimizi düşünmüyorum ben, fikir verilmesine bir şey demiyorum ama şöyle örnek vereyim eskiden mageler oyunda yok derlerdi o yüzden server bitiyor şimdi mageler çok vuruyo diye laf söylüyolar. Bu oyunda her şeye bir bok bulan insanlar var sen en kralınıda yapsan hoşuna gitmeyen olacak.
 
  • Like
Reactions: Bowie

VeRNeL

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 15, 2015
278
285
136,263,600
4,813
Aslında oyun içi ve forum da oylama sistemi var Bir çok konuyu oylamaya sunulsa nasıl olur acaba Level cap sistemi Master ve High class itemlerinin zorlugu nasılsa açılısa 1 ay süre var oylama için yeterli bir süre bırakın da bir sunucu oyuncuların istediği düzende açılsın
Anket yapılırsa fena olmaz , fakat şöyle bir durum var. Forum'a yeni katılan veya sunucu da oynamayacak olan adam da ankete katılacak server'ın ismini kötüleyecek adam da katılacak vs. vs.
 

Jrapprentice

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 5, 2017
210
153
86,202,600
4,257
- Solo oyuncuları düşünerek işe başlayın. Farm çok fazla ölü olmamalı. İşten sonra oyuna girip keyif almak isteyen bir insan bütün vaktini farma ayırmak istemez.
- Bifrost! Oynadığım tüm TheMYKO serverlarını bitiren olaydır. TLciler shelleri dizer millet exit basar. Kesinlikle ilk 1 ay açılmamalıdır.
- Master item drobu dengeli olmalı. Diezde önce kekuri yoktu sonra ise bakira kayboldu. 10 gbden bakira alıp master açmak yerine bırakmak daha keyifli olur.
- Diez'de çok saçma hasarlar vardı. Ortalama 4-5k hp varken herkes 1, 1-5k vuruyor 3 saniye de ölüyordunuz.

Son olarak server hakkında bilgi geldiği gibi mageler ağlamaya başlamış. Bir tane wood alıp en az 1k vuracak, hiç farm derdi olmayacak. Bu kadar beleşci zihniyet yok. O zaman spike damage en az 2k sabitlenmeli yoksa shardın hakkı kalır. Boşuna shard ödülü verilmesin.
 
  • Like
Reactions: Kojiro

theSperman

Level 70
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 13, 2015
518
734
312,087,600
6,327
Yıllık izni yazdırdım şimdiden bekliyorum :D :D
 
  • Like
  • Love
Reactions: Kojiro and Bowie

IDrwenski

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 11, 2018
300
144
117,948,600
4,034
Bu Server de oynamak isterdim ama ilik nakli olucam. E artık ölmezsek bi sonra ki servere kısmet
Şükür Ahmet kankamla oynasanda hasta olurdun zaten boşverxd Zaten bilmiyo o dimi @DiDi Bu arada geçmiş olsun kardeşim hayırlı haberlerini bekliyorum
 
  • Like
Reactions: tearsofdewil

Casper22

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 4, 2015
163
49
81,623,850
3,590
myko mantığına ters biliyorum ama bu server biraz daha kolay olcak gibi. önerim şu çoğu kişi belli bir süreden sonra eşit karakterlere sahip oluyor. 6 md dual 6 fp set en basitinten yapılıyor. ama uniq takı çoğu kişi yapamıyor. rol göremeyen 6yıldır TheMYKO oynayan kimbilir kaç oyuncu vardır. ben ve ekibim için zor kolay olması sıkıntı değil. fakat diğer oyuncularında tutunması için random item olup uniq takıların oranları arttırılsa çok güzel olur. old takı söylenmişti malesef 2 serveerdır oynaymıyorum bilmiyorum belkide gelmiştir. ama önerim şu ki uniq takılar gerçekten 6 md dual 6 fp setli adamın bile bulabileceği bir düzeyde olsa süper olur.

tabi para yatıran kişiler için bu durum +3 takı ile gezmelerine bile neden olabilir yine piyasadaki tüm uniq takııları toplayıp 2 ye zorlayacaktır piyasa yükselicektir. belki TheMYKO tarihinde ilk yapılıp +1 takıda sınır getirilip (dex 16 ya sınır gelmemesi daha hoş olabilir bu takı piyasası için güzel oluyor) server level cap 70 mi açılacak diğer cap gelene kadar +1 takı sınırı olması süper olur. unutmayın her server aynısı yaşanıyor. belli başlı 200 kişi genellikle teami olanlar oyna devam ediyor. oyuncu sayısı azalınca onlarda bırakıyor sonuçta hep aynı kişilerle kapışmak istemiyorlar.

1- TAKI + SINIRI DÜŞÜNÜLEBİLİR
2- UNİQ TAKI BOWLDA DAHA FAZLA ATABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
 
  • Like
Reactions: Kojiro

TheXXXX

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 27, 2014
172
158
87,423,600
3,694
Son 2 3 dbdir coins dengesi gayet düzgün ve sorunsuz işliyor zaten asıl para cz de kasılıyor eslant 2 de yapılacak farm hiç bir şekilde gbcileri mutlu edecek seviyede değil bu konuda hem fikir olalım :)
yanılıyorsun eslanta 3 char koyup , bırde atılla slotunda afk bırakınca :D bak ne kadar tatlı oluyor bılıyormusun :D butun gun cz de dondugun dm den daha ıyı gelır elde edıyorsun :D hemde afk kalarak :D eslant 2 kesınlıkle SILINMESI GEREK ..