işte mantık bu 15-16 saat oynamıyorsam hiç oynamim mantığında olan bu arkadaşlarla bu kadar gider bu server
Kardeşim o dediğimden bunu mu anladın ben oyunu 2 hafta oynadım keyfini aldım sıkıldım ve bıraktım bu kadar yani , siz bu oyuna aşırı derecede seviyo olabilirsiniz ama ben 2 haftada sıkılıyorum bu kadar yani.Oyundan kazanacağı 3 kuruş paraya muhtaç pislikler varken,zevk almayı filan beklemeyin.Böyle gelmiş böyle gider NOKTA !
sen yinede 1 gece oynadığın server hakkında fazla şahsi görüş bildirme kardeşko bıraktım pvp ye geçeyım dedım TheMYKO oynayım ama bı gece oynadım sadece acayıp saçma premıumsuz exp kasmak cok zor ki pre ilede zor.
solo bı playerın oyuna tutunması (para ile hariç) imkansız ben gunde 5 6 saat oynayarak bişeyler yapanmıyosun tum herşeyını TheMYKOya yatırıyosun şoyle hıc oyundan cıkmadan gecenı gunduzune katıp oynaman lazım kı serverde normal bı karakter yapmak ıcın 1 2 ay içinde cz de eskı pk nın tadı kalmıyor niyemi exp kasıyosun abi 62 oldun bı çıkıyosun pk ya pt gıremıyosun. cz arkasında bus bes vb kasamıyosun her dakka basıyorlarbu sefer pazardan yolunu bulmaya calısıyosun oylede pk ya cıkamıyosun zaten yoruko pazar serverı benım gozumde ılk 1 ay oynanır sonra tat vermez. benım şahsi görüşüm.
Boşa emek verip yazmışsın be kardeş biz oraları çoktan geçtik sağolasınko bıraktım pvp ye geçeyım dedım TheMYKO oynayım ama bı gece oynadım sadece acayıp saçma premıumsuz exp kasmak cok zor ki pre ilede zor.
solo bı playerın oyuna tutunması (para ile hariç) imkansız ben gunde 5 6 saat oynayarak bişeyler yapanmıyosun tum herşeyını TheMYKOya yatırıyosun şoyle hıc oyundan cıkmadan gecenı gunduzune katıp oynaman lazım kı serverde normal bı karakter yapmak ıcın 1 2 ay içinde cz de eskı pk nın tadı kalmıyor niyemi exp kasıyosun abi 62 oldun bı çıkıyosun pk ya pt gıremıyosun. cz arkasında bus bes vb kasamıyosun her dakka basıyorlarbu sefer pazardan yolunu bulmaya calısıyosun oylede pk ya cıkamıyosun zaten yoruko pazar serverı benım gozumde ılk 1 ay oynanır sonra tat vermez. benım şahsi görüşüm.
OSKO
Kendi kıclarından uydurduklari ( Bow of skull , diez , Ruinkiri ) gibi sacma sapan itemler. ( İtemler abartı bişey değil sadece gösteriş savaşta npclerden çıkan medallerden çıkması savaşta katılım arttırmaktadır)
Buda çok ayrı bir kafa olup oyunu oynamadıgı çok belli bir arkadaş.O warriorların taktıgı diez itemiyle adam skille 500 R ile 300 vuruyor 200küsür lr damagei var 0ı 15 gb idi en son
rene12 o cümleyi senin için söylemedim seni tanımam etmem.Az çok tanıdığım bazıları için kullandım o kelimeleri ki,onlar kendini biliyor.Ama yanlış bir düşünce belirtmişsin %2 %3 diyerek.Bu oyun da TL amaçlı oynayanların sayısı sandığından kat be kat fazla buna emin ol.Kardeşim o dediğimden bunu mu anladın ben oyunu 2 hafta oynadım keyfini aldım sıkıldım ve bıraktım bu kadar yani , siz bu oyuna aşırı derecede seviyo olabilirsiniz ama ben 2 haftada sıkılıyorum bu kadar yani.
Punisher o lafların benim için değildir umarım bu söylediğimden tl ci olduğumu mu çıkarıyosun senin gözünde 2 hafta oynayıp bırakan herkes tl cimi , bu oyunda tl yüzünden oyunu bırakıp gidenlerin sayısı %2 yada 3 ü geçmez bence.
En son actigi 2 server'da da oynadim OSKO'nun ikisi de 5 kurus etmezdi. Bunlari baz alip da konustum. Eskiyi simdi niye koyuyorsun ortaya ? Millet su an ki icraata bakar eskiye saygi duyup da dandik server'a neden girsin ? Salak salak yorum yapmayin. Biri server'in adini kullanarak acti diyorsun girip oskonun kendi forum sitesine bakip da anlayamiyor musun kendileri mi acmis baskalari mi? Avcı gibi bir faktörü kaybedecek kadar gerizekali bir yönetimi var OSKO'nun. Avcıdan sonra tırtlar. Her server'inda koxp, hack dolu. Eski server'i su kadar zaman acik kaldi diye Su an OSKO yu savunman ne kadar sacma ve yersiz. Master olayina gelince de TheMYKO her seyi user'i oyunda tutmak icin yapiyor, oyuncular exp'i zor istiyor exp'i zor yapiliyor, master'i biraz daha kolay istiyorlar yine buna göre 5 er tane görevi cikariliyor. Eventler fazla buna ben de katılıyorum zaten foruma gelip bunlari söylüyoruz @Kojiro ya o da uygun gördüğünü yapiyor. Gecen Server'da kullanıcılara yönelik anket yapildi server o sekilde acildi. Osko da hangi yönetici user'in sözünü dinliyor ? Bi uzayin allah askinaYorumları biraz okudum da osko da hiç oynamayan insanlar yorum yapmışlar. Her iki serverda da oynadım. Osko 6 8 ay arası açık kalırken adonis cyper gibi TheMYKO max 2 ayda bir yeni sunucu açıyordu. Osko 19xx servera geçtiği zaman ilk gün 8k user topladı tek serverda sitede bug olabilir bilmiyorum fakat görünen doğru gibiydi ama bug koxp vs engelliyemedi ve kendi sonunu getirdi.Şimdi döndüğü 1299 ise gerçek osko değil biri oskonun adını kullanarak server açmış hepsi bu ve şu an piyasadaki en kaliteli myko TheMYKO bunuda kabul ediyorum çünkü şuan rakibi yok TheMYKOda ki exp oranlarına birşey demiyorum fakat eventlar çok fazla her saat başı nerdeyse event var krallığa oynuyan birinin ya bilgisayar başından kalkmaması ya da 2 kişi oynaması lazım. Bunu geçtim bdw var maradona beyler death match var maradona beyler ft var maradona beyler. Bırakın bowl kapışması olsun sizde bu yok slot basmak ve maradonda eventlara girmekten ibaret herşey. He bide şu saçmalığı söylemeden geçemicem myko olarak zor xp falan diyip milleti pre çekmeye zorlayan server master itemlerini 5 defa kestiğinde görevi bitiriyor. Biraz tezatlık var gibi neyse söylencek çok şey varda gerek yok herkese kolay gelsin