Teşekkürler hocamsağdan bi koymuş bütün forumdan ses çıkmış güzel movie beyler kg
Teşekkürler hocamsağdan bi koymuş bütün forumdan ses çıkmış güzel movie beyler kg
iyi de seninle muhattap olan mı oldu oğulcan666 kardeşimle konuşuyordum benOlm seninle muhattap olan mı var sen niye zıplıyorsun.Senin yaşın kadar insanla 8vs yapmışlığımız var.
kiralık pokemonumuzda yok oyuna vericek paramızda keşke sizlerde farm yapsanız da bizim clanın çeyreği kadar farm yapabilceniz mi bi bakabilsek iyi akşamlar...bence de öyle farm clanısınız ya pkya alışık değilsiniz muhtemelen ondandır pk yerine gidin dm falan dönün en iyisi iyi pazarlar dilerim herkese görüşmek üzere
dostum acıtayson yapmana gerek yok senin 1 ayda yaptığın farmı biz isi de 2 dk içinde yapıyoruz xd have nice daykiralık pokemonumuzda yok oyuna vericek paramızda keşke sizlerde farm yapsanız da bizim clanın çeyreği kadar farm yapabilceniz mi bi bakabilsek iyi akşamlar...
kankacım zaten bizde isideyiz ))))))))))))))))))))dostum acıtayson yapmana gerek yok senin 1 ayda yaptığın farmı biz isi de 2 dk içinde yapıyoruz xd have nice day
ama işte çıkan drobu tl ile çekilmiş kcmiz olmadığı için sahiplenemiyoruzdostum acıtayson yapmana gerek yok senin 1 ayda yaptığın farmı biz isi de 2 dk içinde yapıyoruz xd have nice day
Çok boş yapıyorsun çokkkama işte çıkan drobu tl ile çekilmiş kcmiz olmadığı için sahiplenemiyoruz
pokemon çekil aradan market cevap vericekÇok boş yapıyorsun çokkk
wtf pokemon ilahi sen çoçuk cok yaşa, çok yaşaki nplerin bize lazımpokemon çekil aradan market cevap vericek
aa pokemon ama hala...wtf pokemon ilahi sen çoçuk cok yaşa, çok yaşaki nplerin bize lazım
hadi konudan çık git 11232194128 milyon $ vs atılır falan yaz yeter ki şu postu bi rahat bırakİyi olur inşallah üzülme bu kadar.
%100 eminim benim charım senin charından daha az donate yapmıştır boş yapmahadi konudan çık git 11232194128 milyon $ vs atılır falan yaz yeter ki şu postu bi rahat bırak
ne arsız çıktı arkadaş bu ya tamam kal hadi%100 eminim benim charım senin charından daha az donate yapmıştır boş yapma
Apostta öldükten sonra alttan söven bana zırlama la bebe diyor.Adres vereyim istersen eğer bir şey yapamazsan *mına koyarım senin ben amaZırlama la bebe ! Ankarada olsaydın ben yapacağımı biliyorum. elini götüne sokardım .
( nasılda kendini biliyorsun , tokatladık diyince ) köpek