dd falan yok özürlü arkadaşm bunu gayet iyi biliyorsun ağlayacaksan başka bir method seçNEDENSE DD TAKIK DEĞİLKEN HEP KACIYORDUN BEYBİSİİİ ÇOK EZİKSİN QNQ
ya seeeekter lan ordan gerizekalıdd falan yok özürlü arkadaşm bunu gayet iyi biliyorsun ağlayacaksan başka bir method seç
ya sana demedim mi ben ? Seeeeeeeeeeeeeeeekter laaaaaaaandd15 var diyenler bi damage analizi yapabilirmi polemik amaçlı söylemiyorum
(m10 kendi vurduğu damageyi rakipte %10 eksik gösterir) bu na göre yapın
Yanında o sana her gün kendi eliyle yemek yapan hanımefendiyle fantezi yapsalar ne kadar iyi knıgt oynuyorum diycek hale geldin insan ol az amk millet anana sövüyo ne kadar iyi asasım diyosun deişikmisin moruk sen
akplimisinMerhaba genç kardeşim,
Seni tanımadığım için ve hakkında hıcbırsey bılmedıgım ıcın şahsın hakkında yorum yapmaktan kaçınıyorum. Sana tavsiyem, sende tanımadıgın ve hakkında en ufak bir bilgiye dahi sahip olmadığın insan ve insanlar hakkında rencide edici konuşmamandır. Umarım bu gaflet ve dalaletten en yakın zaman da kurtulur ve allahtan sana akıl, fikir ve terbiye ihsan etmesini dilerim. Bundan sonraki hayatında sana başarılar diler saygılarımı sunarım.
LoveeeeeeJoy / REKT
Öncelıkle ne oldugumun bır önemı var mı ?akplimisin
chplimisinÖncelıkle ne oldugumun bır önemı var mı ?
Şimdi sen yazdığım yazının neresinden tuttun, ne düsündün ya da hangı hayal dunyasında yasıyorsun bılmıyorum. Öncelıkle hepımız ınsanız günlük hayatında bunu kavraman ıkılı ılıskılerın ve sohbetlerınde sana avantaj saglar genç dostum.
Canın siyaset konusmak istiyorsa müsait bi zaman da yüzyüze ya da ts' den istediğin kadar konuşabiliriz kardeşimchplimisin
mhplimisinCanın siyaset konusmak istiyorsa müsait bi zaman da yüzyüze ya da ts' den istediğin kadar konuşabiliriz kardeşim
Değil ama mage çok zevkli ** bilmezsin bşvrKnk sıradaki job priest mi
Senin şu serseri serbest alayına isyan tavırların yok mu, ben de buna bitiyorum. Sen mage bilmezken ben mageyle dar vs atıyordum, rank salmıyordum ** bilmzsn .sDeğil ama mage çok zevkli ** bilmezsin bşvr
Senin gibi insanlara kendimi tanıtmak için *** yalamıyorum belki o yüzden herkez sevmiyordurSenin şu serseri serbest alayına isyan tavırların yok mu, ben de buna bitiyorum. Sen mage bilmezken ben mageyle dar vs atıyordum, rank salmıyordum ** bilmzsn .s