aynen kardeş sikilmiş ibneler konusup duruyoRogueden 1 gram anlasaydın şundan daha iyi oynanamayacağını bilirdin.Çok otistiktiksin
ya abi sunlara söyle köpek gibi havlıyolar gece gece nerden cıktılarsa bi sik yiyemediler bu db de etrafa salça oluyo kamillerkesin amınıza koyarım .
D.N : Canımı sıkmayın
http://www.my-ko.org/rank/knightrank/ya abi sunlara söyle köpek gibi havlıyolar gece gece nerden cıktılarsa bi sik yiyemediler bu db de etrafa salça oluyo kamiller
yatalağğğ jackass okçu olmuş beylerKıskanmaya devam beyler. Asla ulaşamayacağınız oyunculuk düzeyime ulaşabildiğiniz bir gün asla gelmeyecek. Video leş. Kuduz Sinek + FP DD 15 ile vs atıp şekil yapmak. Başka bişey değil.
nolmus kardeş adam seni videoya almıs ıbnelıklerını cekmıs atmıs izledi gordu herkez yavsaklıgını saddece ben kotu yorum yapmıyorum fark etttiysen sucu kendinde ara ............
Yanında o sana her gün kendi eliyle yemek yapan hanımefendiyle fantezi yapsalar ne kadar iyi knıgt oynuyorum diycek hale geldin insan ol az amk millet anana sövüyo ne kadar iyi asasım diyosun deişikmisin moruk senTeşekkürler TheMYKO halkı. Ne kadar büyük bir player olduğumu zaman ayırıp bana cevap yazarak gösteriyorsunuz. İyi oyunlar.
Eline saglık güzel oynuyosun asası her türlü comboya ayak uyduramayan ben asas pilavyeriyim diyen gezen cok var makronu es geciyorum artık makrosu pedali olmayan asas oynamıyo zaten
Kardeş yanlış anlama da yaşın kadar rogue oyuncusuyum adamın W ye basılı tutup R ye 1 kere basıp 2 3 4e basmaktan başka bişey yapmadığı videoda bu adama oyuncu diyenin de te amına koyayımRogueden 1 gram anlasaydın şundan daha iyi oynanamayacağını bilirdin.Çok otistiktiksin
Hala elim inatla bileği güvenenle atabilirim Tabi halen elle oynayabilen varsa..Eline saglık güzel oynuyosun asası her türlü comboya ayak uyduramayan ben asas pilavyeriyim diyen gezen cok var makronu es geciyorum artık makrosu pedali olmayan asas oynamıyo zaten
keşke spear anti-def FP kullandığın VS'yi koymasaydın :/ ama o zaman da başka koyacak videon olmazdı.
-Jarmil
seninde kafa az çalışmıyo hanihımmm kafası çalışıyo bu çocuğun asası limitlerine kadar zorlamış
pedal olsa bile böyle bir playerliği - arzu etmek - gerekir
dn:sıradan bi kolcu değil o