burası muştur yolu yokuştur giden şişkoyu sikiyor acep neeedendir ow owow owGeliyor zyro geliyor anan1 sikmeye baban olmaya geliyor zırlaaaaaaamasyon![]()
burası muştur yolu yokuştur giden şişkoyu sikiyor acep neeedendir ow owow owGeliyor zyro geliyor anan1 sikmeye baban olmaya geliyor zırlaaaaaaamasyon![]()
Annene sormak lazım bi şişko o var lan owowowow nihahahaha puhahahaha 4y4rburası muştur yolu yokuştur giden şişkoyu sikiyor acep neeedendir ow owow ow
ordunun dereeleeriii aksa yukarı aksaaa ben şişkoyu sikecektim zyro benden erken davrandı oooyt gençliğim eywahAnnene sormak lazım bi şişko o var lan owowowow nihahahaha puhahahaha 4y4r
söylüceğin şarkıyı ******* amına kodum şişko kürdü şlasjajadordunun dereeleeriii aksa yukarı aksaaa ben şişkoyu sikecektim zyro benden erken davrandı oooyt gençliğim eywah
yapma yapma dur tamam sikme ıyy terlı terlı şişko göbekli göbekli korkuyorum senden yapma dur neolur nihahahasöylüceğin şarkıyı ******* amına kodum şişko kürdü şlasjajad
DN: eyvah olacak eywah değil dinini ırkını ilmini sikerim
Annenin tarifini mi veriyon napıyon ayıp lan forumda yapma böyle şeyler terli şişko filan duymasın çıktığı deliğe geri sokar fln nihahahahyapma yapma dur tamam sikme ıyy terlı terlı şişko göbekli göbekli korkuyorum senden yapma dur neolur nihahaha
o may gad senin ağzın neler diyor öyle hiç yakıştıramadım cuppa cuppa cuppa cuppada cuppada cuppaAnnenin tarifini mi veriyon napıyon ayıp lan forumda yapma böyle şeyler terli şişko filan duymasın çıktığı deliğe geri sokar fln nihahahah
yeni düşmanlar arıyoruz derken seni kastedmemiştik sayın ****** ****** .TANRIM NEDEN OKURKEN ZEVK ALMIYORUM NEDEN HE NEDEN AĞLIYORUM BİR BAŞIMA OFF OFF OF ŞİŞKO OF NE OLACAK BU MERSİN İDMAN YURDUNUN HALİ GEL KALEYE GEÇ ŞİŞKO BELKİ TOP TUTARSIN![]()
2 priest oynadığımız video galiba?He bu arada didi bey isim tutamıyan atackerlar felan diyorsun 8v8 andreamda attıgımız vs movie tekrar upload ettirtme bana 1.5dk amk 1.5dk![]()
didi şimdi uzatmanın pek anlamı yok lastik gibi uzattınız atıcaz vs ha bugün ha yarın dediniz 70 gelsin atıcaz dediniz 2 hafta atıcaz dediniz felan filan seninle artik polemik yaratmaktan bu konuları konuşmaktan sıkıldım, ha konuyu değiştirirsen tartışabiliriz .2 priest oynadığımız video galiba?
0 polem1q büyüde gel xDo may gad senin ağzın neler diyor öyle hiç yakıştıramadım cuppa cuppa cuppa cuppada cuppada cuppa
Sen taktıgım bir insan bile değilsin malamadre kendini önemli bir şey sanmabu arada didicim 8 işine pek girme sen bence olmuyor çünkü bariz belli, duo trio daha iyi gidebilir sana .
D.N= Ama sonra 50 kişinin içinden beni tekletip jackass kankam gibi moviede laf atmayın![]()
seni sinirlendirmek için söylemiyorum, ama 3 dbdir 8 girip yarak kürek eslant da beklemekten başka bişi yapamadınız dediğim gibi duo trio ...Sen taktıgım bir insan bile değilsin malamadre kendini önemli bir şey sanma
yalan söyleme bi keresinde bowla gitmiştik ama cs kesip hemen geri dönmüştükseni sinirlendirmek için söylemiyorum, ama 3 dbdir 8 girip yarak kürek eslant da beklemekten başka bişi yapamadınız dediğim gibi duo trio ...
hahaha doğru diyorsun ara sıra onuda yapıyordunuzyalan söyleme bi keresinde bowla gitmiştik ama cs kesip hemen geri dönmüştük
dört gün uzaklaştırma yemişim forumdan bu nasıl adalet len mq neyse nerde kaldıydık, lan şişko galatasaray ne top oynuyo öle0 polem1q büyüde gel xD
z1rl4dört gün uzaklaştırma yemişim forumdan bu nasıl adalet len mq neyse nerde kaldıydık, lan şişko galatasaray ne top oynuyo öle