E
EmporioARMANI35
Guest
Ağlamayın ya her firsatta rezil ettik sizi her yerde IQ su düşük ve Tipleri Embesil Team = KGG3 tane yiğenim var en küçüğü 2 yaşında şerefsizim senden akıllı
Ağlamayın ya her firsatta rezil ettik sizi her yerde IQ su düşük ve Tipleri Embesil Team = KGG3 tane yiğenim var en küçüğü 2 yaşında şerefsizim senden akıllı
Bu herif salak olduğu kadarda yalancı yaAğlamayın ya her firsatta rezil ettik sizi her yerde IQ su düşük ve Tipleri Embesil Team = KGG
götün yiyosa faceden engelimi kaldırda aramızdaki konuşmaları bi iffşa ediyim engelledin diye senin yazdıkların gözükmüyo konuşmadaAğlamayın ya her firsatta rezil ettik sizi her yerde IQ su düşük ve Tipleri Embesil Team = KGG
Canımı yakmışmış..Boş cümlelerle gelme bana lügatı bozuk mahlukat. Kimin ne olduğunu herkes biliyor, arena diye bir yer mevcut..görüşebiliriz orada dert değil bunlarSharp canını cok yaktım galiba kuyruk acısı olanların hepsi burada hahaha EmporioARMANI ağlayın a.q bebeleri
Ya sus be amk TL ci fakir bebeleri hesap no gönder para gönderiyim a.q fakiri aç köpek gibi 7/24 bowl dönüyonuz aq fakirleri utanmadan gelmiş bide forumda laga luga yapıyongötün yiyosa faceden engelimi kaldırda aramızdaki konuşmaları bi iffşa ediyim engelledin diye senin yazdıkların gözükmüyo konuşmada
lan bebe az agla mk nerede gorsem sız varsınız mk coluk cocuk sunuz hala burda vır vır yapıyonuz mkuza çingen
7/24 bowl döndügüm zamanlar benden item alabilmek için farklı numaradan arayıp sesini değiştiriyodun hatırladınmıYa sus be amk TL ci fakir bebeleri hesap no gönder para gönderiyim a.q fakiri aç köpek gibi 7/24 bowl dönüyonuz aq fakirleri utanmadan gelmiş bide forumda laga luga yapıyon
****** çoçuğuydunuz sen bunu hatirladın mı Ayrica para benim istediğimi alırım sana mı sorcam dalyarak sen git aç karnını doyur a.q fakiri7/24 bowl döndügüm zamanlar benden item alabilmek için farklı numaradan arayıp sesini değiştiriyodun hatırladınmı
Birincisi sen Kimsinde benim clanımdaki member shaula diye ağlıycak 2cisi millete fakir diyorsun ozaman cok zenginsen neden eslant dönuyorsun 3cüsü +500k kc ile oyuna başlamıyorsan zaten fakirsindir.hahahaha eslantta size boss vermedik diyemi bu düşmanlık capri corna hahaha bizim ts ye gelip Shaula shaula diye bağıran idiot team
kardeşim sen kimsin tanımıyorum bile. forum puanı artsın diye ++ yazdım. sen benim düşmanım olacak kadar kaliteli değilsin kusura bakma o yüzden bir düşmanlığım yok sana karşı millet kendi kendine gelin güvey oluyor Allah ım sabırhahahaha eslantta size boss vermedik diyemi bu düşmanlık capri corna hahaha bizim ts ye gelip Shaula shaula diye bağıran idiot team
ya siktir git aq eslant dönen idiot lari bütün bossları alıp elinizden ağlatıyoduk sizi Tlos-xanthosda a.q malları bizim Ts de shaula diye bagırıp ardından talos un kutusunu alamayan nooblarkardeşim sen kimsin tanımıyorum bile. forum puanı artsın diye ++ yazdım. sen benim düşmanım olacak kadar kaliteli değilsin kusura bakma o yüzden bir düşmanlığım yok sana karşı millet kendi kendine gelin güvey oluyor Allah ım sabır
pm atıp parti isteyen adamlar forumda şekil şukul yapıyor ya ona yanıyorum kardeşim bu serveri konuş bu serveri. hatırlamıyorum seni de anlattığın anıyı da sen kimsin ki senin ts ne geleyim ben.ya siktir git aq eslant dönen idiot lari bütün bossları alıp elinizden ağlatıyoduk sizi Tlos-xanthosda a.q malları bizim Ts de shaula diye bagırıp ardından talos un kutusunu alamayan nooblar
hadi ben okey de kadirin ne çaldığını gördün len mqYalanı bırak hırsız oldugunu senin ve didinin hirsiz oldugunu bütün TheMYKO alemi bilir hadi yol al şimdi cok derdin varsa gel tel no ver delikanlısın ya hııamm*na
sen geçen trollde 1000 tl versem kojiro aklını kaybeder diyen bebe değilmisin ?lan bebe az agla mk nerede gorsem sız varsınız mk coluk cocuk sunuz hala burda vır vır yapıyonuz mk