F
kes len mqYalanı bırak hırsız oldugunu senin ve didinin hirsiz oldugunu bütün TheMYKO alemi bilir hadi yol al şimdi cok derdin varsa gel tel no ver delikanlısın ya hııamm*na
Evet seninle bir derdim ARTIK var sen kim boksun ki benim anama avradıma küfür edeceksin hadi esip gürlüyosun ya ver numarını çok delikanlısın madem ver bekliyorumKardeşim ben yazcağımı yazdım burda laf kalabalığı yapmaya gerek yok varsa benle bi derdin veriyim özelden tel burdan insanların gözünü boyama tribünlere oynama boş muhabbet yapma.
işte öyle öyle güven kazanıyo sonra vurgun yapıyor fakir kumarbazın teki bilader kumar oynuyo sürekli anvilde kaybedince hırsızlık yapıyo bu kadar basit.maniaquenin hırsız olduğuna asla inanmam kendisine ben upgrade beceremiyorum şu çitini bas diye verdiğimde yakıp üstüne ederinden fazla kc veren adamdır kendisi ^^
+++++++++Abiiiiiiiiiiiiiiii salağa bakarmısın bizi bilen bilir diyor lan resimlere bak resimler öküzzzzzzzzzzz DDDDDDDD
Ya Allahım sen kulunu yarattında niye beyin vermedin yaaaa
kgg utanmadan konusuyonuz mu o embesil tipinle senin gibi tipim olsa yaşamam lanneydi la bu malın adı dilimin ucunda bulamadım çıkmıyo aq
Aynen, hatırlanmaya değer biri de değil zaten boşverneydi la bu malın adı dilimin ucunda bulamadım çıkmıyo aq
3 tane yiğenim var en küçüğü 2 yaşında şerefsizim senden akıllıSharp canını cok yaktım galiba kuyruk acısı olanların hepsi burada hahaha EmporioARMANI ağlayın a.q bebeleri