yeni nesil çok bozuk@JeromeFlynn ????? moruk hayırdır , senin çöplüğünde iş koyuyolar sana .. dümeni sen tutuyosun ekmeği o yiyor ....
10 saat düşünüp bunu mu buldun xd'' Hırsızlık, başkasına ait bir mal ve eşyayı izinsiz olarak kullanma veya mülkiyete geçirmedir.''
Gelelim konuya öncelikle ben senden ne party istedim ne farm yapalım dedim nede gel boss keselim dedim Kendin bowlda pk esnasında party attın bende gönlün kırılmasın diye kabul ettim. Bach'i ben gördüğümde sen orda bile yokdun ben drop sc basıp %leri atınca türedin random pk partysinde neyin muhabbeti
siktir bokToplama partiye pay verilmez adam haklı drop 4rachie nin hakkıdır. Pay verirsede vermezse de onun bileceğidir.
inanıyomusun bu söylediklerineeee CastielWorphy ye çok ayıp etmişin bilader'' Hırsızlık, başkasına ait bir mal ve eşyayı izinsiz olarak kullanma veya mülkiyete geçirmedir.''
Gelelim konuya öncelikle ben senden ne party istedim ne farm yapalım dedim nede gel boss keselim dedim Kendin bowlda pk esnasında party attın bende gönlün kırılmasın diye kabul ettim. Bach'i ben gördüğümde sen orda bile yokdun ben drop sc basıp %leri atınca türedin random pk partysinde neyin muhabbeti
o yüzden mi ep pp drobunda 2 gün peşinden koştuğunu iddia edip foruma konu açtı. yazıkToplama partiye pay verilmez adam haklı drop 4rachie nin hakkıdır. Pay verirsede vermezse de onun bileceğidir.
bossu keserken ptden çıkacaksın ozaman ptde çıktıysa **** **** pay ediceksin ep pp den 2 gb alamadın forumu ayağa kaldırdın imansız'' Hırsızlık, başkasına ait bir mal ve eşyayı izinsiz olarak kullanma veya mülkiyete geçirmedir.''
Peki sana değilde onlara gitmiş olsaydı pay isteyecektin,bu bir oyun karaktersizliktir yaptığın senin kardeşim.Oyunda bu tür davranış sergileyen insanları gerçek hayatta nasıl tipler merak ediyorum.'' Hırsızlık, başkasına ait bir mal ve eşyayı izinsiz olarak kullanma veya mülkiyete geçirmedir.''
o kadar zaman bekleyip sonra aklına googleye hırsızlık nedir yazmak mı geldi gerçekten amk'' Hırsızlık, başkasına ait bir mal ve eşyayı izinsiz olarak kullanma veya mülkiyete geçirmedir.''