Öncelikle herkese merhaba. Maalesef zaman problemleri sebebiyle şuan oynayamıyorum fakat önceden de kendi ufak arkadaş grubumuzla beraber oynadığımız için karşılıklı olarak burada bulunan hiç kimseyle tanışmıyoruz kanaatindeyim. Serverı gerçekten seven ve oynayamasam da sürekli olarak takip eden birisi olarak videoyu izledikten sonra ufak bir yorum yapmak istedim. Tabii ki server da aktif olmadığım için lr , ice tutma oranları ve ya melenin güçlülüğü / güçsüzlüğü gibi orantıları bilmemekle beraber 65 cap için ortalama bir TheMYKO db sinde mele / mage vs sinin talia faktörüyle bile eşitlenemeyeceği bu sebepten 1Likelerin gerçekten iyi dayandığını , 70 cap için tam hazırlanılmış bir vs de talialı , full sc li ve en önemlisi parti cure avantajı ile kazanacağını düşünüyorum.
Son olarak küfür olayına değinirsek oyundur anlık stresle olabilir yaklaşımlarını doğru bulmadığımı asıl böyle bir oyun için edilen küfürün en gereksiz şey olduğunu herkesin farketmesini dilerim. İki tarafın da ellerine sağlık iyi oyunlar , iyi forumlar.