güzel senaryo bu tarz filmlerde başrol olmayı seviyorum ama başka bir film projesinde yer alıyorumkojiroya dua edin bunu serverin %50 si biliyor sizi destekledigini her serverinde sizden şakayet geliyor fakat şikayetler artınca sizler 2 gün önceden antilr yi kullanayı bırakıorusnuz ranka giremiyorsunuz bu her serverde oluyor her serverde hemde
ama azıvık emege saygı lütfen az illagel oynamayında zevk alın zevk
macro ile basması birşey ifade etmiyor sonuçta şans faktörü önemli olan macro ile basınca %100 upgrade oluyor degil yamakro ilede basıyorlar +8 paperleri neymiş biz saglamız biz oynamasını biliyoruz heeeeamk heee
Siz adamlara böyle dedikçe adamlar bundan gurur duyuyor . Diyolarki öyle güzel oynuyoruz ki adamlar bize TBL diyor. Ben 1 like lari manaste de takip ettim. Usko da macro bile kullanmak hapis cezası. Adamlar tek nova indikleri için rahat düşürüyorlar. Bazen lr yi siz önce atsanız da elleri kesilmesse hemen TBL diyorsunuz. lr yüzde yüz el kesmez. Adamlar organize oynuyor. Yayinlarida arada açıyorlar . Ordan izle oyunlarını. Benim tavsiyem 1like Lara mümkün olduğunca yayın açınki PK larda, adamlar zirlamasin@AisLose ahaha yazana bak hele toplu ban gelecegini anladınız 2 gün önceden kapattınız şimdi rank a giremiyorsunuz be yüzsüzler 3 günden beri 20k dan aşagı np kasamıyorsunuz ne degişti acaba çok merak ediyorum... 3 gün öncesine kadar en az 40 k np kasardınız ne oldu 1 anda ranka zor giriorsunuz silver preli adamlar sizden rankı aldı be yazıklar olsun yüzsüzlügünde bukadarı amk...
iki güne kadar Doğan Doğan diye yalanan adam yüz vermeyince kendini bişi sanıp bok atmaya başladı. Hırsız **aynı senin gibi
Hacı kim inanıyo bu dedigine kojiro Neden bu adamlara yardım etsin yada neden arkasında dursun babasının ogullarını bunlar bu kadar büyük projeyi neden x bi clan icin lekelesin kojiroyu 2 3 senedir tanırım babasının oglu olsan server dedinmi tanımaz siz burda konuşurken bile altan foruma yansıtmadan günde kac adam banlıyodur ki gecmiş svlerde bu clanıda banladı burda kafaya oynayan hangi clan varsa yanlış yapmışssa banlanır.kojiroya dua edin bunu serverin %50 si biliyor sizi destekledigini her serverinde sizden şakayet geliyor fakat şikayetler artınca sizler 2 gün önceden antilr yi kullanayı bırakıorusnuz ranka giremiyorsunuz bu her serverde oluyor her serverde hemde
ama azıvık emege saygı lütfen az illagel oynamayında zevk alın zevk