K
kvncycdg
Guest
''Amerika'nın çöküşünü görmeden ölmeyeceğim'' diyen F.Castro , D.Trump'ın başkan seçilmesinin ardından hakkın rahmetine kavuştu. Toprağı bol olsun.Aynen kardeşim huzur içinde yatsın fidel castro.:.
''Amerika'nın çöküşünü görmeden ölmeyeceğim'' diyen F.Castro , D.Trump'ın başkan seçilmesinin ardından hakkın rahmetine kavuştu. Toprağı bol olsun.Aynen kardeşim huzur içinde yatsın fidel castro.:.
Ya sürekli yazı yazarak ne anlatmaya çalışıyosun gülecez mi veya haklısın abi mi diyecez ne istiyorsun onu yapalımda bi sus git artık burdanbi 10 yıl sonra felan gelde büyürsün belki biraz
Sana ne anlatmaya çalışacam veled konu açmışsın yorum yaptım polemiğe çektin beni Küçük beyinYa sürekli yazı yazarak ne anlatmaya çalışıyosun gülecez mi veya haklısın abi mi diyecez ne istiyorsun onu yapalımda bi sus git artık burdan
**** sürmelik aklın yok küçük beyin diyorsunSana ne anlatmaya çalışacam veled konu açmışsın yorum yaptım polemiğe çektin beni Küçük beyin
Sen mi adamsın tartışılacak adam değilsem tartışma siktir git**** sürmelik aklın yok küçük beyin diyorsun
Tartışılacak bi adam bile değilsin sen
Adam değilsin
Küfür ağzına yuva yapmış kendine gel kötü sonuçlar doğururSen mi adamsın tartışılacak adam değilsem tartışma siktir git
sana ne küfür edicem değişik ayy çok korktumKüfür ağzına yuva yapmış kendine gel kötü sonuçlar doğurur
Unutkanlıkda var biraz neyse çok sıktınsana ne küfür edicem değişik ayy çok korktum
biraz var unutkanlık kusura bakma birine küfür ettiysem kesin hak etmiştir boşa küfür etmedim bu zamana kadarUnutkanlıkda var biraz neyse çok sıktın
Tamam sus artıkbiraz var unutkanlık kusura bakma birine küfür ettiysem kesin hak etmiştir boşa küfür etmedim bu zamana kadar
Internet explorer mı knkOglum susun lan bildirim geliyor aq
napcan aga shoutbox baş ağrıtıyor durmadan yeni yorumları yakalamaya çalışınca böyle daha iyi .. tek tek yavaş yavaş çekirdekle birlikte okuyorsunÜşenmedim tüm yorumları okudum a.ke