AssassinToSneakDown
Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Hangi clan knk top gibi zıplıyonda ordan oraya merak ettim red kamoon anadolu ?Moruk clan içinde geçen bi söz var , onu vurgulamak ısterdım ama dediğim gibi clan içinde geçiyor sadece , önemi yok. Ne yapmışsa arkasındayım clanımdakı her bir üyenın.
Benım bulunduğum her clan diyelim biz ona ama sen o seviyede değilsin henüz.Hangi clan knk top gibi zıplıyonda ordan oraya merak ettim red kamoon anadolu ?
Kendinizi böyle yükseklerde görmek hepinizin hobisi falan mı ? Gerçekten garip insanlarsınızBenım bulunduğum her clan diyelim biz ona ama sen o seviyede değilsin henüz.
Bir önceki postunda pek iyimser olduğunu düşünmedim, nabza göre şerbet takılma böyle şeylere.Kendinizi böyle yükseklerde görmek hepinizin hobisi falan mı ? Gerçekten garip insanlarsınız
Gugudalı mısın doğruyu de dalga geçmicem bakBir önceki postunda pek iyimser olduğunu düşünmedim, nabza göre şerbet takılma böyle şeylere.
Hepinizde okuduğunu idrak etme problemi mi varboş insanlarsınız o adama bişi kaptırıyorsanız bu sizin salaklığınız ayakta öperler dikkat edin DİSEQ yanlız değildir.
sen ne anlatıyorsun değişik arkadaşım ?muhakkak ki erdoğan, adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder. her türlü fuhşiyatı, münkeratı, hayasızlığı ve zulmü de men eder. anlayıp dinleyesiniz diye, erdoğan öğüt veriyor."
"...bu erdoğan, bu zihniyete karşı diktatördür! ama samimi olanlara karşı müşfiktir, merhametlidir"
Benim anlattıklarım sizin anlayacağınız kadar güzel kardeşim.
Adamsın kardeşim , erdoğan allahı başımızdan eksik etmesin.Benim anlattıklarım sizin anlayacağınız kadar güzel kardeşim.
Sana kemik atan yok hırsızlık muhabbeti yapanlara yazdım benHepinizde okuduğunu idrak etme problemi mi var
Adamın hırsız olduğunu o kadar kazımışsınızki beyninize her açılan konuda hırsızlık yaptığı idda ediliyor sanıyorsunuz
Ya okudun salaksın anlamadın
Yada okumadın direk mal gibi yorum yapayım dedin.
Haddini bil ergen terket burayıSana kemik atan yok hırsızlık muhabbeti yapanlara yazdım ben
bi 10 yıl sonra felan gelde büyürsün belki birazHaddini bil ergen terket burayı