bi sorum olucak magelerin range alanı ne olucak böyle . veya ekran bugu .
İce shot dışında gözle görülür değişiklik Yok , onunda bizim konumuzla alakası yok .Bence olay tamamen kullanıcılar.Basit yollar varken emek harcamak istemiyor.Çözüm ne ? kolay yolları ortadan kaldırmak.O zaman şöyle bir soru yönelteyim " O zamandan bu yana nasıl değişiklikler yapıldıda böyle bir hal aldı server?"
MAGE arkadaşlarımız senden Light Shock istemedi ama sen yenilik için getirdin, OKÇU arkadaşlarımız senden İce ve Lighting Shoot istemedi ama sen yenilik için getirdin.
''BİZ WARRİORLARA LIGHT FEED İSTİYORUZ'' diyecek sandım valla![]()
arkadaşa katılıyorum m5 olmamasıyla beraber 60 okcunun 1 mele clanı kesmesi normal ama 1 melenin 60 okçuyu kesmeside saçmalıktır değil mi ? arkadaşlar istiyor ki 1 mele clan olarak bütün serverin arasına girelim herkesi keselim bize bişey olmasın aman var mı böyle bi sacmalık okcuda bi job oldugunu unutmayalım herseyden once fakat ice shot lr shock gibi olaylara da gelecek olursak tabikide bu durum sıkıntılı bende bi okcu olarak katılıyorum velhasıl 70 de herşey daha başka olacak mele clanları daha iyi göreceğizPro serverinde 1.5 ay boyunca nerdeyse hergün burada Okçu lar kötü damagesi az bi bok yapamıyor diye ağladım bi çözüm getirmediler. Burada fazlasıyla boş yapıyorsunuz mantık çok basit 64lwl siniz. Master 5 açık degil oyüzden herkes okçu oynuyor farmını yap az sabret 70 acıldıgında okçular mageler ağlıcak warriorlar ilah olcak bu oyunun kuralı bu.
Güzel kardeşim sen asas oynamıyormuydun ne ara okçu oldun ? bahsettiğimiz konu tamda bu iştearkadaşa katılıyorum m5 olmamasıyla beraber 60 okcunun 1 mele clanı kesmesi normal ama 1 melenin 60 okçuyu kesmeside saçmalıktır değil mi ? arkadaşlar istiyor ki 1 mele clan olarak bütün serverin arasına girelim herkesi keselim bize bişey olmasın aman var mı böyle bi sacmalık okcuda bi job oldugunu unutmayalım herseyden once fakat ice shot lr shock gibi olaylara da gelecek olursak tabikide bu durum sıkıntılı bende bi okcu olarak katılıyorum velhasıl 70 de herşey daha başka olacak mele clanları daha iyi göreceğiz
kardeşim okcu olarak başladım ben sonra da asasa döndüm server kalabalıkken okcu değilken asas oluyorum meleydiniz galiba devam mı ?Güzel kardeşim sen asas oynamıyormuydun ne ara okçu oldun ? bahsettiğimiz konu tamda bu işte
Yok hacım ben bu serverlık demiyorum , genel olarak asas oynuyordun ne zaman ki bu okçu zımbırtısı çıktı sende okçu oldun değilmikardeşim okcu olarak başladım ben sonra da asasa döndüm server kalabalıkken okcu değilken asas oluyorum meleydiniz galiba devam mı ?![]()
Haklsın bu saatten sonra bu jobu kaldırmak pek mantıklı değil bu da bir haksızlık oluşturur ama denge oluşturma anlamında pk yı bütün haritaya yayıp boşluğa nova ve ya ok atana değil gerçekten pk atan np kassın ve ya zevk alsın. Adamlar cr yapacak diye oyunu katlediyor.Konu sahibine değil mesajım,
Eleştiriye açığız makul olduğu sürece ama sürekli bizi suçlamak bir çözüm üretmez, size fayda bile sağlamaz. Sonuç olarak bu forum bizim vitrinimiz, vitrinimizde gerçekci olmayan yorum ve karalamalara son verin. burada bizimle sürekli polemiğe girerek çözemeyiz bu olaylari. Rica ediyorum!
Archer class 'ini kaldirmak pek mantikli bir karar da değil.
Herşey saygı çerçevesinde saygı sınırlarını aşmadan paylaşarak başarılabilir, yeter ki İSTEKLİ olalım. İlave olarak daha başka şeylerde yapılabilir CR harici CZ' yi canlandırmak gerekiyor. CZ' deki farm olayını slot basma olaylarının da geliştirilmesi gerekiyor. Senin de dediğin gibi dar boğaz olayı MAGE ve OKÇU' ya yarıyor bunu gerek CR' lerde gerekse tüm CZ' deki günün her saati yıllar önceki gibi MELE' nin de zevk alacağı hale büründürmek gerekiyor.Bazı mesajlarıda aldım merak etmeyin, CR etkinlikleri daha geniş hale getirilebilir yani haritaya yayılabilir, PRO sunucusunda bunu yaptık burada da yaparız ama kukry olayindan dolayi rahatsiz olmuştu herkes farkli bir çözüm üretebiliriz.
PK haritasindaki canavarlara özel bir item eklenir Collection Race item gibi o itemi toplattirabiliriz hem daha uzun sürer PK hemde geniş olarak haritaya yayilabilir, genel problem dar boğaz olması ve bu dar boğaz olayında OKÇU ve MAGE'lere avantaj doğması.