birbirinize karşı saygılı olun, konu hibe olmasın. kilitlemek zorunda kalmayalim. bir kere konuşalim bu konuyu herkes için ortak bir çözüm olsun tekrar tekrar başa dönmek istemiyorum.
Çünkü birçoğunuz şunu anlamiyor, bir proje tamamlandimi bir problem yada güncellemesi olmadiği sürece kolay kolay geriye dönüp bakilmaz.
Bu projeyide çözelim tekrar önümüze çıkmasın.
Şimdiye kadar her bu konu açıldığında yönetimin ve işine geldiği için mage , okçu oynayanların serverı ayakta tuttuğunu , asıl kalıcı userın mage ve okçular olduğunu söylerdiniz.Belkide hala aynı fikirdesinizdir.Bilirsin ki burada çok eskilerdeniz.Üniversite zamanında başladık biz TheMYKOya , şimdi işimiz gücümüz yoğun evlendik barklandık yani büyüdük.Ama bu serverın oyuncu kitlesi büyümedi, bu büyüme yaş olarak değil( Saygı ve Bilinç ) . Allah kitap söven arkadaşlar hala burada , her server 2-3 ezik charla Bowl dönüp tl ile el altından item satan arkadaşlar hala burada , bunların hiçbirisinin yaptırımı Yok.Gelelim konumuza,
Bizlerde melee oynarız bildiğin gibi ama artık oynayamıyoruz.Görüntü bugu geçmek bilmedi , oyun kalabalık tamam.Ama neden son 2 yıldır serverlar 1 ayda bitiyor ? Yav ben çok güzel hatırlıyorum jagerleri, parishiltonları , aslyum, adrenaline , turk , biz , blodymary, neden şimdi yoklar ? biz mi artık oyunu beceremiyoruz yoksa şartlar mı değişti ?
Bu şartlar altında bu server 1 ay sonra biticek bunu hepimiz biliyoruz.Buraya bende dahil herkes stres atmaya , geyik yapmaya geliyor oyunu oynuyor.Ama insanlar sinir hastası oluyor.Bu cz de ağaç arkadasında bekleyip bi mage in ice atmayı becerip tutmasını beklemek , bu beklemek zorunda olanlar da 16 saat oyun oynayıp 2 saat pk keyfi sürcek olan melee ler.Peki karşıdakiler ? 6-7 fp set , 7 horn 7-9 takılı okçular.Şimdi Eğer bu oyun emek oyunuysa emek veren kim , Serverı ayakta tutan kim ?
Çözüme gelicek olursak , okçu class ını oynayan 1k user var ise belki 10 tanesi ciddi anlamda okçu oynuyordur.Gerisi z1 , mana çektim vur.O arkadaşlar da haklarını helal etsinler , Kapatılsın okçu karakteri , mage ler baş üstüne yine ama ben oyuna emek veren arkadaşlarla pk atmak istiyorum.Bunuda herkes istiyor die düşünüyorum.Umarım bu sefer bu konuşmalar ben yaptım oldu denmez de belki birdahki sunucu farklı olur bizler için.