Berhat [Musashi]
Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Bakira fiyatı rogue jobunun 70 skilinden dolayı yükselmiş olabilir normaldir. Warriorlar ne yapacaktı lycaon pendant kaç gb den satılıyor ? Warrior chitinlerde aynı fiyattan satılıyor ?Rogue master itemleri yaklaşık 10 gb tutuyor 3-4 gün için söylüyorum bunu şimdi fırsatçılık yapıp bakirayı 15 gb yapanlar olacak. Rogue asas olarak item mi dizsin master mi açsın ne yapsın merak ediyorum. +7 rogue fp yi bile 250 m ye satmaya kalkışıyorsunuz. +6 chıtın seti dizsek parça 6 gb den 30 gb eder.Master 62 kağıdı 2-3 gb eder. Shard kullanma hadi +6 md al 12 gb eder. Bu adam cr vaktinde elinde md ile görünmeyen magelerin içerisine nasıl dalsın acaba ? Takıları hiç saymadım farkındaysanız. Ondan sonra neden okçu oluyoruz. Bırakında o kadar olsun artık ayrıca bazı wariorlar var adamlar bam güm giriyor içimize yapan yapıyor. Elinde +7 warrior fp +7 bardish ile gezersen bişey yapamazsın tabi. Önce şu kafa yapınızı değiştirin rogue itemlerini fahiş fiyatlara satıyorsunuz. Bakira piyasasına bakın şuan 10 gb ye zor bulunuyor 1 gün önce 4-5 gb di. Kojironun getirdiği her patch sonrası pazar düzeni bozuluyor.
Master açtık , chitin set yaptık , uniqe takı yaptık , medal yaptık , weapon yaptık... Eee ? ( Donate yok henüz.. )