Öncelikler hepinize merhabalar bildiğiniz gibi TheMYKO yeni bir alt yapı ile bu severı açtı ancak pek çok açık olabileceğini tahmin etmek zor değildi. Bende kendi knight serverimdan kazandığım deneyimler ile bazı BUG'lar bularak bunları Mjora isimli gm kardeşimize ilettim. Karşılığında da doğal hakkım olarak YB istedim. Karşılığında karaktersiz olmak ve BAN yemekle karşılaştım. ( bu bugları kullanadabılırdım ve inanın DMlere bile tek başıma cok rahat bir şekilde kesebilirdim yapabıleceklerımı sız dusunun asagıda SS'leri paylasacagım.)
Bu arada burası bir ticaret merkezi Google gibi Youtube gibi bu tarz yerlerde açık bulduğunuz zaman belli bir maddi değer karşılığında açıklarını söylersiniz. Bunun karaktersizlikle bir alakası yok.
Bir human priest açarak sunu kendime atıp CZ de yapabileceğim DM farmını hayal edin. Ya da novayla herkese 5k gibi damageler cıkartacagımı... ama yapmadım karaktersiz olmak için.
Aslında Mjora ile sırf şu hakaretleri için mahkemede uğraşırdım ancak kendimi yıprattığıma bile değmeyecek. Gerek yok. Takdir sizlerim ve Kojiro'nundur.
Hepinize iyi oyunlar arkadaşlar.
Saygılarımla AhmetKayemZorZahmeTC
Bu arada burası bir ticaret merkezi Google gibi Youtube gibi bu tarz yerlerde açık bulduğunuz zaman belli bir maddi değer karşılığında açıklarını söylersiniz. Bunun karaktersizlikle bir alakası yok.

Bir human priest açarak sunu kendime atıp CZ de yapabileceğim DM farmını hayal edin. Ya da novayla herkese 5k gibi damageler cıkartacagımı... ama yapmadım karaktersiz olmak için.

Aslında Mjora ile sırf şu hakaretleri için mahkemede uğraşırdım ancak kendimi yıprattığıma bile değmeyecek. Gerek yok. Takdir sizlerim ve Kojiro'nundur.
Hepinize iyi oyunlar arkadaşlar.
Saygılarımla AhmetKayemZorZahmeTC