EnesGulsev1m
Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
KO yu bıraktım, uzun zamandır oynamıyorum ve muhtemelen iş yoğunluğundan, koşturmacadan vakit ayırıp da yeniden başlamak istesem de başlayamayacağım. Lakin bir şeyleri yazmak istedim. Görünce duygulandım, Dj akman dönemlerine gittim, musa musa gülşah gülşah şarkısı ve alooo aşkım susma şarkıları arka fonu süslerken farm yaptığım kış gecelerini özledim. Çok güzeldi be TheMYKO, sende eskiden çok güzeldin be kojiro. Ne senin eski tadın kaldı ne de hayatın. 40 50 gün beklerdik tarih vermeni, inat edip trailerleri 3 e böler ve 3. de tarih verirdin, iyice kanser ederdin bizi. Vallahi o günleri de özledim. İlk kaliteli görselleri sen yaptırırdın parayı basıp
ve yine ilk güzel videoları sen izlettin bize. O kadar kötü şey yaptın hala nasıl yüzsüz yüzsüz yazabiliyorsun diyecekler de olacak, yaptıklarım için hiç pişman olmadım. Bir daha olsa belki bir daha yaparım ama gerçekten eski TheMYKO çok güzeldi. İlk defa tatmıştık legal oynu, vs lerde çatır çatır kesilsek de güzeldi. Harbiden duygulanarak yazdım şu bir kaç satırı. Şak şakçılar gelmeden ben gideyim, ümidim o ki eski kojiro geri döner ve şuan bu yazıyı yazarken ki hislerimi başkaları da yaşar. Her ne kadar iyi niyet göstermekten uzak ko topluluğu olsak da Hepiniz HOŞCA ve GÜZEL kalın.