kimin tezgahıysa hayırlı olsun.bu arada gündüzden bot charlara 10-11m den konulan 100 kc ler dikkatlerden kaçmadı.umarım yönetimle bir alakası yoktur :/
abartmayınmı sana gbyi kojiro veriyor heralde 80m olan birşey 150 160mden satılınca sana abes kaçmıyor nedense ya o satanlardan birisin yada gondiklenmek hoşuna gidiyor.kc fiyatı yüksek olması kötü değil bu şekilde elit itemlerin alınması 1 tık daha kolay olur o kadar abartmayın
mal ben elit item için konuştum senin elit item alıcak gücün yok belliki seni neden bu kadar alakadar ediyor kc fiyatı şimdi ben bir rol için 50k veriyosam bu zam sayesinde 30k vericem anladınmı şimdiabartmayınmı sana gbyi kojiro veriyor heralde 80m olan birşey 150 160mden satılınca sana abes kaçmıyor nedense ya o satanlardan birisin yada gondiklenmek hoşuna gidiyor.
forum chatte yazdıklarına %100 katılıyorum.100m den lesath doluydu pazar.hangi pazarı açsan lesath vardı.10 saattir pazarda lesath arıyoruminşallah clanlardır![]()
hani bu kadar göstere göstere de yapılmaz ki. chatte 2 sayfa yukarı çıkınca kimin ne yazdıgı görünüyor zaten. saati bile tutuyor yani.forum chatte yazdıklarına %100 katılıyorum.100m den lesath doluydu pazar.hangi pazarı açsan lesath vardı.10 saattir pazarda lesath arıyorum