O kadar okumadım ki hala babamdan kalan evlerin kiralarıyla yeni evler alıp yiyorum. okumadım. lise mezunuyum
Gb işini bıraktım Yeni Çar kasıyombiraz içerlenmiş gibisin enes![]()
@KojiroDayıcım satanı bilmem de alanları çok iyi bilirim Miscellenous clanından Onimous3gzo başta olmak üzere bir kaç takım üyesiyle gayet güzel tl alışverişleri yapıyorlaryakalanmamaların tek sebebi karşılıklı olarak ses çıkarılmaması alan mutlu veren mutlu yoksa kojiro nun asla taviz vermeyeceğini herkes bilir HERKESE İYİ OYUNLAR BEYLER
![]()
Alan banlanmaz satan banlanır bu hep böyle olmuştur zaten bu oyundaDayıcım satanı bilmem de alanları çok iyi bilirim Miscellenous clanından Onimous3gzo başta olmak üzere bir kaç takım üyesiyle gayet güzel tl alışverişleri yapıyorlaryakalanmamaların tek sebebi karşılıklı olarak ses çıkarılmaması alan mutlu veren mutlu yoksa kojiro nun asla taviz vermeyeceğini herkes bilir HERKESE İYİ OYUNLAR BEYLER
![]()
Uzun omur derken? Bence yasak olsa da serbest olsa da birsey degismez bknz. son 3- 4 serverin acilis ve kapanis tarihlerine...Seninde 2 hafta TL Kasıp gitmeyecegını nereden bilelim ?
gb alım satımı yasaL olan bir serverın ömrü ne kadar olur ?
Zevk almak isteyen bir kişi bu oyuna para harcar , para kazanmaz .
Gb satıs adı altında ban yemeyi hak etmediğini dusunuyorsun ama gb satıyorsun ? Ne deseydi hileden banladım mı deseydi ?
En komıgı ıse Ranktaki mageler Harıc % 80 ın tl ıle ıtem aldıgını soyluyorsun , en komigi buydu yazdıklarından . Ilk 100 e gırmek Itemden cok playerlık ıster ki serverın daha 3 - 4. günündeyiz herkesın olup olabılecegı ıtemı belli .
Hatayı serverda değilde kendinde arasaydın daha başarılı olurdun .