tutturamadı hadhsadhsadyalnız o H'de değil Nazi hocam bi tuttur gözünü seveyim
tutturamadı hadhsadhsadyalnız o H'de değil Nazi hocam bi tuttur gözünü seveyim
gerçek mi saçlardan mı yola çıktınKardeşim şu adamla uğraşmayın kimi exp kasmayı kimi farm yapmayı kimi pk atmayı kimi pazar yapmayı kimi boss kovalamayı Kimi vs atmayı kimi milleti gıcık etmeyi(kimide benim gibi yayın izlemeyi)sever şu oyunda adamında olayı Twitch te 24 saat yayın açıp team viewer la bağlanıp macro ile exp kasmak sw ortalarında multiyle hem mage hem priest pk sını aynı partide aynı anda atmak sw bitiminde de 7 ye 70 silahını basamayıp youtube a click bate bi video atmak(her server aynı şey) . Hanginiz 2 çarla aynı anda pk atabilir hem de scsiz. Mesele yapılmayanı yapmak olsa gerek. Gerçi lwl bir günde bile çok rahat kasılıp çok az bı farmla bile sc parası çıkarılıp hiç bi oyun becerin yoksa bile okçu açıp z skille bile cr lerde keyifli pk atmak mümkün ama adam bu yolu seçmiyor saygı duyun!!!View attachment 3298eyyyyyyyyy mert sen zaten bunu istemiyormusun... Cortex dağıldı yetim kaldınız.gittiniz ağlayan zırlayan komutunda Berkin olduğu raybanlarla birlikte bf darlıyorsunuz.exebus kendine dikkat etsin xD
Sataştığınız adam bu sanatçının oğlu
View attachment 3299
Benzemeyen yerimi var.gerçek mi saçlardan mı yola çıktın![]()
Kardeşim şu adamla uğraşmayın kimi exp kasmayı kimi farm yapmayı kimi pk atmayı kimi pazar yapmayı kimi boss kovalamayı Kimi vs atmayı kimi milleti gıcık etmeyi(kimide benim gibi yayın izlemeyi)sever şu oyunda adamında olayı Twitch te 24 saat yayın açıp team viewer la bağlanıp macro ile exp kasmak sw ortalarında multiyle hem mage hem priest pk sını aynı partide aynı anda atmak sw bitiminde de 7 ye 70 silahını basamayıp youtube a click bate bi video atmak(her server aynı şey) . Hanginiz 2 çarla aynı anda pk atabilir hem de scsiz. Mesele yapılmayanı yapmak olsa gerek. Gerçi lwl bir günde bile çok rahat kasılıp çok az bı farmla bile sc parası çıkarılıp hiç bi oyun becerin yoksa bile okçu açıp z skille bile cr lerde keyifli pk atmak mümkün ama adam bu yolu seçmiyor saygı duyun!!!View attachment 3298eyyyyyyyyy mert sen zaten bunu istemiyormusun... Cortex dağıldı yetim kaldınız.gittiniz ağlayan zırlayan komutunda Berkin olduğu raybanlarla birlikte bf darlıyorsunuz.exebus kendine dikkat etsin xD
View attachment 3299
konudan konuya atlamışsın hangisine cevap vereyimKardeşim şu adamla uğraşmayın kimi exp kasmayı kimi farm yapmayı kimi pk atmayı kimi pazar yapmayı kimi boss kovalamayı Kimi vs atmayı kimi milleti gıcık etmeyi(kimide benim gibi yayın izlemeyi)sever şu oyunda adamında olayı Twitch te 24 saat yayın açıp team viewer la bağlanıp macro ile exp kasmak sw ortalarında multiyle hem mage hem priest pk sını aynı partide aynı anda atmak sw bitiminde de 7 ye 70 silahını basamayıp youtube a click bate bi video atmak(her server aynı şey) . Hanginiz 2 çarla aynı anda pk atabilir hem de scsiz. Mesele yapılmayanı yapmak olsa gerek. Gerçi lwl bir günde bile çok rahat kasılıp çok az bı farmla bile sc parası çıkarılıp hiç bi oyun becerin yoksa bile okçu açıp z skille bile cr lerde keyifli pk atmak mümkün ama adam bu yolu seçmiyor saygı duyun!!!View attachment 3298eyyyyyyyyy mert sen zaten bunu istemiyormusun... Cortex dağıldı yetim kaldınız.gittiniz ağlayan zırlayan komutunda Berkin olduğu raybanlarla birlikte bf darlıyorsunuz.exebus kendine dikkat etsin xD
View attachment 3299
Kardeşim şu adamla uğraşmayın kimi exp kasmayı kimi farm yapmayı kimi pk atmayı kimi pazar yapmayı kimi boss kovalamayı Kimi vs atmayı kimi milleti gıcık etmeyi(kimide benim gibi yayın izlemeyi)sever şu oyunda adamında olayı Twitch te 24 saat yayın açıp team viewer la bağlanıp macro ile exp kasmak sw ortalarında multiyle hem mage hem priest pk sını aynı partide aynı anda atmak sw bitiminde de 7 ye 70 silahını basamayıp youtube a click bate bi video atmak(her server aynı şey) . Hanginiz 2 çarla aynı anda pk atabilir hem de scsiz. Mesele yapılmayanı yapmak olsa gerek. Gerçi lwl bir günde bile çok rahat kasılıp çok az bı farmla bile sc parası çıkarılıp hiç bi oyun becerin yoksa bile okçu açıp z skille bile cr lerde keyifli pk atmak mümkün ama adam bu yolu seçmiyor saygı duyun!!!View attachment 3298eyyyyyyyyy mert sen zaten bunu istemiyormusun... Cortex dağıldı yetim kaldınız.gittiniz ağlayan zırlayan komutunda Berkin olduğu raybanlarla birlikte bf darlıyorsunuz.exebus kendine dikkat etsin xD
View attachment 3299