size karşı tutumu öyle bak şimdide ayrımcılık fark ettim.Bence yanılıyorsun ulaşcım gerek client gerek yönetim herşey çok iyiydi 3 premium bitirdik daha nasıl olabilir bilmiyorum her sorun sıkıntımızda discord gelip napabiliriz diyen gmlerde vardı daha ne olsun kardo adamlar her zaman fikir alış-verişi yapıyordu yiğidi öldür hakkını yeme
nası banlandığımı biliyormusun o son db'de ?
Foruma GB satış ile ilgili konu açıcaktım. başkasının ilanındaki yazıları kopyaladım. Ctrl+V 'de Selling 21654 falan gibi bi başlık kopyalamıştım.
Daha sonra oyunda aynı zamanda lycaon staff arıyordum. hepimizin başına gelmiştir yanlışlıkla yapıştırıp o yazıyı attım moradon'da.
Sonuç ? PC ban.
Şimdi hiç gb satmamış bi hesap shouttan 1 kez sell gb diye bi yazı yazıyor ve 2 aylık emek çöp oluyor
forumda konuyu dile getiriyorum. diyorum ki loglara bakın 1 gb bile satmışlığım yok. Ayrıca yanlışlıkla yazdım önceki yazdıklarım hep buyy -- lycaon staff gibi yazının arasına belli ki yanlışlıkla yazmışım diyorum. Hooopp hak arıyorum diye Forumdan da süresiz ban..
Şimdi ban sebebi daha komik; GB satış...
Lan 1 gb satmamışım diyorum sallayan ilgilenen yok. Satsam içim acımaz. Sadece 1 kez değil bi kaç kez böyle olay oldu.
Dm slotlarında kapışıyoduk adamlar geldi slotu bozdu gm'e dedik suç deil ks'leşiyorsunuz dedi.
aynı günün akşamı aynı olayı biz yaptık 6 'şar saat attack ban yedik. itiraz ettik yine forumdan 3 günlük uzaklaştırma.
Ben gördüğüm ve yaşadıklarımdan yola çıkarak konuşuyorum. Charımı satıcaktım CSS ile ilgili bug oldu , Batuhan alcaktı charımı ( Türkiyeeywahh ) Gm'e yazıyorum yazıyorum cevap yok. Batuhana dedim hacım böyle böyle diye , kardo dur 5 dk'ya düzeltirecem dedi. aradan 3 dakika geçmeden gm geldi ( risus ) sorunu halletti gitti.
Çifte standart değil mi bu ? Daha onlarca sayabilirim. aynı suçu işleyen 2 farklı clana farklı cezalar verilmişti. Biz clan olarak 12 saat attack ban yedik. Karşıdaki adamlar 3 saat attack ben yedi vs.. vss..
Bunları dediğim gibi forumda yazıyorsun mantıklı bir açıklama bekliyorsun oradan da direk banlıyolar.