P
free np diyosun yaniNova atıp town atmayan tek ekip ++++
Kanka yalnıs anlamıssın daha doğrusu ben yalnıs anlatmısım ben onu verdugo clanının prisi icin sölemiştim bunlar video atıyor ya sunları kestik die o ölen teamlardan bahsediyorum nasıl ölüyorlar bunlarda ki 10 k bilmeyen pri ile herhalde sizi kesicek halleri yok kolları olan mage team olunca otomatikmen yat yere polisyavrum bizim priestin finallari olduğu için tsde kimi bulsam sokuyorum chara bi ben girmedim herhalde
Şu serverda en çok merak ettiğim Miscellaniusla Asylum kapışması helali var 2 ekibindeMeleye kafa tutan tek mage ^^
şimdi bunu yazdın göz kırpma emojisi yaptın felan filan çok şekilsin kardeşim façan yansınLütfen 3. video olarak bunu ekleyiniz. Aksi takdirde insanlar sizi yalnış tanıyabilir.
Eyvşimdi bunu yazdın göz kırpma emojisi yaptın felan filan çok şekilsin kardeşim façan yansın
Sipastik metin o aralar serverda köpek gibi lag oluyodu sizde hatırlarsınız. biz görmeden gidip vuruyoduk lag 30 saniye sonra geçiyodu tuhaf bi şekilde novalar düşüyodu. sürekli yayın açıyoruz video atıyoruz. Ama siz o dar beyninizle TheMYKO dışına çıkmadığınız için kendinizi ölümsüz sanıyosunuz ölüncede hemen hile damgası vuruyosunuz beyinsiz tayfa sizi
sadece forumda herşeye salça olan asalaklardan bir tanesisin başka post altında olsa sana cevap bile vermemKaraktersizsiniz :d
anlıyorumsadece forumda herşeye salça olan asalaklardan bir tanesisin başka post altında olsa sana cevap bile vermem
serverda lrnin %100 el kesmediğinin bilgisini veriyim sana ama aramızda kalsın tamam mı sen biraz sorunlu bi arkadaşa benziyosun heraldeLütfen 3. video olarak bunu ekleyiniz. Aksi takdirde insanlar sizi yalnış tanıyabilir.
oyundaki ismi metiNNNNNsst olan bir arkadaşa boşuna cevap yazmışsın kankaserverda lrnin %100 el kesmediğinin bilgisini veriyim sana ama aramızda kalsın tamam mı sen biraz sorunlu bi arkadaşa benziyosun heralde
ayrıca atılan videodaki lag bariz bi şekilde gözüküyor agartha zamanı inanılamaz derecede lag oluyordu hatta cr zamanı oyun gidip oyundaki herkese kc yükleniyordu telafi olarak kaldı ki videoda da görüldüğü üzere lrnin üzerine direk nova düşmüyor ptdekiler s yapıp atıyor ama tabi sen mage oynamayı sadece bi yere toplananların kafasına vurmak olarak biliyosan bunlar anlamazsın
Anlat Anlat Heyecanlı oluyoserverda lrnin %100 el kesmediğinin bilgisini veriyim sana ama aramızda kalsın tamam mı sen biraz sorunlu bi arkadaşa benziyosun heralde
ayrıca atılan videodaki lag bariz bi şekilde gözüküyor agartha zamanı inanılamaz derecede lag oluyordu hatta cr zamanı oyun gidip oyundaki herkese kc yükleniyordu telafi olarak kaldı ki videoda da görüldüğü üzere lrnin üzerine direk nova düşmüyor ptdekiler s yapıp atıyor ama tabi sen mage oynamayı sadece bi yere toplananların kafasına vurmak olarak biliyosan bunlar anlamazsın
Oyundaki İsmimi göremiyecek kadar KÖR arkadaşım. Nickim metiNNNNN.oyundaki ismi metiNNNNNsst olan bir arkadaşa boşuna cevap yazmışsın kanka
info için teşekkürlerOyundaki İsmimi göremiyecek kadar KÖR arkadaşım. Nickim metiNNNNN.
Anlat Anlat Heyecanlı oluyo
evet öyle, kelime dağarcıkları ağla, zırla, bizi çekemiyorlardan ibaret homo sapiensden ne beklentin vardıTipik bir MAL