P
PetnaNerepla
Guest
kasıcak adam yok mu ? sen ben kemal kafa kesicez serverdaTheMYKO da hiç warrior oynadığımı gördün mü
kasıcak adam yok mu ? sen ben kemal kafa kesicez serverdaTheMYKO da hiç warrior oynadığımı gördün mü
laflara bi bak yaa benim çarı oynarsın mertokasıcak adam yok mu ? sen ben kemal kafa kesicez serverda
Lan olm oynayın uskonuzu ne ısınız var konusturmayın benı ..kasıcak adam yok mu ? sen ben kemal kafa kesicez serverda
abi şuan server gayet güzelde serverdaki magelerin %50si bıraktı serverda mage kalmazsa bizde bırakırızLan olm oynayın uskonuzu ne ısınız var konusturmayın benı ..
Kalmadı zaten mageler cogu bıraktı forumda char satıyolar pascallar dahıl magelerı bozun meleye gecın sızde olmadıabi şuan server gayet güzelde serverdaki magelerin %50si bıraktı serverda mage kalmazsa bizde bırakırız
bakalım abi şartlar neyi gösterirse ona göre karar alıcazKalmadı zaten mageler cogu bıraktı forumda char satıyolar pascallar dahıl magelerı bozun meleye gecın sızde olmadı
Hayırlısı olsun mert bırakmayın dabakalım abi şartlar neyi gösterirse ona göre karar alıcaz