Uskodan geri kalan vakitlerde sadece pk amaçlı takılmaya giricez günde 2-3 saat.
Tüm dostlara selamlar, görüşmek üzere
Pc banını actılarmı yılan sulo senın Bu arada senın adını uskoda tp mage olarak yasatıyolar sulooCharı diz ben oynarım yılan
ncs basmamış mı o hâla uğrarım ts nize bol şans hepinizePc banını actılarmı yılan sulo senın Bu arada senın adını uskoda tp mage olarak yasatıyolar suloo
La trollcu murat gelıyoruz dıye sevındın mı uzuldun mu anlamadımuniq itemlerin yarısı gitti desene
Bıraktıgımı acıklamıstım zaten, dostlar uskonun gerı kalanın da degısıklık olsun dedıklerı ıcın sadece takılmaya gırıcez. Malesef tamamen uskoyu bırakıp gelemeyız Yorumun ıcın tesekkurler bu arada.Olmaz gökçer tamamen gelmelisiniz 2-3 saat diş dolgusuna yetmez
TheAdam is coming
Batunun videoya özellikle youtubedan üyeliğime girip like attım ^^ İyi eğlenceler GökçerUskodan geri kalan vakitlerde sadece pk amaçlı takılmaya giricez günde 2-3 saat.
Eyvallah can sızedeBatunun videoya özellikle youtubedan üyeliğime girip like attım ^^ İyi eğlenceler Gökçer
Sattim kanka cari simdi kemalin priestinde takiliyorum siz devam misen nereye kayboldun lan
uskoyada devam forumdan banlanmayada devam kankaSattim kanka cari simdi kemalin priestinde takiliyorum siz devam mi
Olur oyle seyler bana ozelden ts at aksam gelirim kankauskoyada devam forumdan banlanmayada devam kanka
Can cezalı olm adam bı ortadan kayboldu bulana askolsunsen nereye kayboldun lan
abi her gün ts ip değişiyordu sence de normal değil mi özelden bekliyorum tsCan cezalı olm adam bı ortadan kayboldu bulana askolsun
can bana 1 tane warrior dizsene ben sana gerekli katkıları sağlıyacam olmadı +2 frmi satarımOlur oyle seyler bana ozelden ts at aksam gelirim kanka
TheMYKO da hiç warrior oynadığımı gördün mücan bana 1 tane warrior dizsene ben sana gerekli katkıları sağlıyacam olmadı +2 frmi satarım