GriteCrime
Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Ben de ksc koyuyorum buraya. EmporioARMANI Bu adamdan daha fazlasini yapiyor adam sen bana kalkmis birbirinize ban attirmaya calismaktan vazgecin diyorsun KSC koyuyorum konuyu silip kaldiriyorsun @Kojiro nedir bu? Herkese farkli bir tutum mu sergiliyorsunuz bizim bir yanlisimiz mi oldu ? Birak bani mute bile attiramadik adama. Hala da küfür ediyor bana.Ramazan ayında yapmayın bari 1 gün banlandi
seninkisi PM (özel mesaj) konuya salça etme bence onuBen de ksc koyuyorum buraya. EmporioARMANI Bu adamdan daha fazlasini yapiyor adam sen bana kalkmis birbirinize ban attirmaya calismaktan vazgecin diyorsun KSC koyuyorum konuyu silip kaldiriyorsun @Kojiro nedir bu? Herkese farkli bir tutum mu sergiliyorsunuz bizim bir yanlisimiz mi oldu ? Birak bani mute bile attiramadik adama. Hala da küfür ediyor bana.
Bizim ceza vermemiz ile müslüman olacak değil bu arkadaş, benim inancima göre bu arkadaşın kurduğu cümlenin hesabini bana değil yada burada herhangi birisine değil yaradana vericek bu hesabi. Bizim üstümüze düşen oyun içersinde bu cümleler ile başkalarını tahrik etmesini önlemek/yıldırmak.Allah'a, kitaba herhangi bir dini kutsala bu şekilde küfür etmenin cezası bir gün olmamalı süresiz ban olmalı..
Bu şahıs yönetimden herhangi birinin bu @Kojiro olur wakabayshi olur tsubasa olur annesine küfür etseydi cezası ne olurdu ?