DeadOrThink
Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
eli uzun reyise ters gelir tabi o çalıp çalıp satıyor itemlerini ahahahKARDEŞİM AĞIR ŞAÇMALAMIŞSSIN :/ İTEM satanlar cebine indirmenin peşinde YB yi napsınbu dediğin benım kc alıp maradonda item almamla aynı şey acılırsada 1kişi kullanırsa 500 tl ödül koyuyorum
ske beltini alacak olan zaten server başı 50 tane drop sc veya bilmem kaç tane premium-genie oto loot alıp herşeyini diziyor.Af buyrun ama mevzu karışık bizim oyuncular da nankör bi açığını bulurlarsa bu işin swnin ırzına geçerler uzun bi test süreci lazım bunun için kaldıki bu da insan işi olacağı için bi hatası olucak o vakit forumda yada face üzerinden ağızlarına gelenleri söyliyecekler iş ters tepecek farklı hatalara neden olucak falan derken oyun tadı kaçar fikir güzel olsada uygulaması zor biz eski düzen devam edelim tl ile satanı yakala ver kojiroya banlasın yeni düzen bana uymaz zenginlerde oynuyor bu oyunu işi gücü olanlar vb malum bizim gibi öğrenciye uymaz bu iş tabiri caizse ben yırtınıp elf belt falan yapayım adam pustan ske belt alsın pek adil olmuyor![]()