lJunnTheOnuRl
Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
kağıt sıkıştırıyom ben yazı flnda yazılıo gatelerden geçmek içn çıkartıyom tek yarısı kırıldı tuşun
Scroll Lock + yapışkan yoksa iki parmağı iptal edip w r + skill yapmak neredeyse imkansız birde sağ click var tabi. Hiç biri değilse kesin ''Hipermobilite'' bir doktora git bence
Eğer video hizlandirilmamissa. Skill kullanma hızın iyi. Seri kullaniyorsun skilleri +1
Mattew gram oynamayı bilmiyorsun vede sunu söylemek istiyorum kendim ctr muhabbetini dagir hic birşeyi bilmiyorum ve o systemdamageyle atılan ws de ctr herangi hic birşey kullanılmamıstır sadece bu sizin oyunda ezildiginizden cıkan bi aptalca bir uydurma.şimdi sen ctrl açıp kestiğin adamı buraya koyarsan, bide üstüne pedallara laf sallarsan olmaz ama yakışıklı
sende cok iyi biliyorsunki bana demedigin şey bırakmadın vede 65 70 ws nin % 80 ini kestigimi iyi biliyorsun amacım burda en iyisi kim mevzusu degil ben sadece oyle o movieyi koymak istedim sen belki yanlıs anladın ama her türlü serverda bırakmasına atabilirim suan tamamen koyu bırakmama rağmen..o ctrlnin savunmasi yok ctrlnin açık olduğu yerlerden tanıdıgım 1-2 kişi var emin olun görseniz asastan soğuyabilirsiniz.
DN : Bunun gibi bir çok ws attık hakimcan ile bu wsyi ben istedim wsnin ortasinda sc sil bas yapiyosun demiştim cünkü canı cok cabuk toplanıyodu fakat 65 olsun 70 olsun ws attık birçoğunun sonu boyle bitmedi
amacım polemik değil sadece yaziyorum ...
kardesim sen tam failsin amk ben o adamda pedalmı var diyorum ?bu neyin kafası kestigin adamda da pedal yok ki zaten
ne denilirki hic birşey kullanmıyorum desem ınanmıyorsunuz felan yani hic bir sekilde bilek olamazmı moruk hic şansı yokmu bunun amına koyayım elle hic oynanmıyormu bu asas ?onurun kullandığının aynısını yapıyosun muhtemelen, bi çözebilsem onu
kojiro da görsün ctrl yi yasaklasan da bir yolunu buluyor oyuncular.. neyse bi 2 vslik movie ekliyeyim de millet ctrl ve pedalsız asas görsün
actıgın konu baslıgına dıkkat edersen iyi olur adamda pedal var pedalsız kestım mantıgı ile konu acmıssın fakire bakkardesim sen tam failsin amk ben o adamda pedalmı var diyorum ?