Valla ben bikere item sattim full warriorumu mageye cevirdm takilari staflari tamami kalan gb shell gibi parcalari sattim biliosun bunuda ban yedim o sw bikere dike getirmedm. zaten paraya ihtiyacim yıktur para icinde oyun oynamam atilla yi karim ettgm dönemde ep wp tl istiyen arkdslarda burda sahittir tl ye oynamadgmn o senin istemedgn arkdslar 2 sene önce TheMYKOnun 1 hafta gittigi dönemde dönüp 1 hafta sonra serveri yeniden aciyorz kc ler iade dedgnde sknti yok biz burdayz dien adamlar smdi noldu? böyle diyip haklarini yeme.. bunu gectim item satiyor nedir? istiyen satar emek vermis sıkılms işi ckms vs adam ogrencidir cep harclgm bari cksn die satiodr milyar kazanmiolar korkma verdikleri sigara parasina biz yukarda ne yazioz sen hala nerelere değinion bukadar cok vuran mageye ilk günden wood 8 ini nie verion pro degilmi sw 6 wood koy? Meleyemi tek pro sw?? bowlda lycon lupus staf cıkarsn gelsin 2k vursn sknti yok emek versin.. ama bu dengesizlikleri hep görmezden gelion ben 8 woodndada deglm oynamiorm da zaten sadece anlam veremiorm iyiki es geçmişim sw yi diyip baska baharlara diyorum.