KillerBooo
Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
ŞKSDFMSKDLFASDGASDFASDFASDFASDGAAilece gidilen restoranda ilk işi müşteri sayısından restoran geliri hesaplayan babalar yetiştirdi bu nesli.
Soylediklerimin sadece bir kismini cevapliyorsun. Apollonda oynadim en son. 4Ko da değiştiyse bu oran bilmiyorum. Lamiadan cz de fp drobu bile alamamisik 50 100 tane kesmemiza ragmen. Sonrasinda Lamentationa eklendigini duymustum cleaver ironx'in vs. Lamentationun da cani düşüktü. Neyseki DM'den Lamia drobu almistim apollonda Lamentation denemeye firsatim olmamisti@DnZ,
Lamia droplarinda hiç bir zaman drop oranların da düşürme olmadı.. Drop atmiyor vs. gibi tutarsız cümleler ile kimsenin kulağına su kaçırmayın..
Diğer dediklerini kismi olarak onayladiğim için cevap yazmadim.. APOLLON daki ilk 2 gün bug vardi Lamia droplarinda o yüzden drop alamadiniz..Soylediklerimin sadece bir kismini cevapliyorsun. Apollonda oynadim en son. 4Ko da değiştiyse bu oran bilmiyorum. Lamiadan cz de fp drobu bile alamamisik 50 100 tane kesmemiza ragmen. Sonrasinda Lamentationa eklendigini duymustum cleaver ironx'in vs. Lamentationun da cani düşüktü. Neyseki DM'den Lamia drobu almistim apollonda Lamentation denemeye firsatim olmamisti