Kardeş sen harbi embesil bi yaratıksın ya. Pm attım ben tansel oy ver yazdım resimdede görüldüğü üzere. Ortalık malı olmuş bi o clan bi bu clan geziyorsun. Amykos sonlarına doğru 3-5 muhabbet ettik diye kaale alıp yazdım sana da yazmamalıymışım demekki. Her atılan pm' i ksc alıp yarın ters düşersem yada forumda polemiğe girersem rezil ederim mantığıyla hareket eden aptal bi çocuksun. Bu resmide buraya bırakayım. Normalde yapmadığım şey ama arkadaş çok ısrar etti..AA DOSTUM SEN YALVARMADAN ÖNCE SELAM VERMEYİ ÖĞREN
Kardeş sen harbi embesil bi yaratıksın ya. Pm attım ben tansel oy ver yazdım resimdede görüldüğü üzere. Ortalık malı olmuş bi o clan bi bu clan geziyorsun. Amykos sonlarına doğru 3-5 muhabbet ettik diye kaale alıp yazdım sana da yazmamalıymışım demekki. Her atılan pm' i ksc alıp yarın ters düşersem yada forumda polemiğe girersem rezil ederim mantığıyla hareket eden aptal bi çocuksun. Bu resmide buraya bırakayım. Normalde yapmadığım şey ama arkadaş çok ısrar etti..
@Kojiro
Gereksiz bir insansın sen ya lucy işin gücün hep ortalığı karıştırmak sıkacaklar kafana onu istiyon haa!
Kurtulamıyorum maalesef kafamı sıkıp gitsene :/ fazla olgunlaşmışsın senSende kurtul artık şu Caillou çağından olgunlaş artık.
Resmini gönder delos kalesine yapıştıralım gönlün olsun noldu shout dan bağırıyodun eşşek gibi ? Neyse hadi sana benden kıyak bi dahaki csw ye girmiycem git dene belki alırsın kaleyi @Fragma
eğer ilk defa kaleyi alıyorsak geçen kestiğimiz isileri kojiro bize hediye etti o zaman hahahhaha amık veledi siktir git ettiğin kelimeyi sorgula önce dün 5 tane adam konum istedi senden ne kadar erkeksin gönderseydin ya kalkıp forum da şekil yapma millete amk ergeniOlsanda değişen birşeyin olduğunu düşünmüyorum 5 party girip 1 party full asas taş almışsın seviniyorsun ya
Senin gibi ilk defa kale almıyoruz yani
İşte bütün olay burada başlıyo..Olsanda değişen birşeyin olduğunu düşünmüyorum 5 party girip 1 party full asas taş almışsın seviniyorsun ya
Senin gibi ilk defa kale almıyoruz yani
BİR TANESİ ÖDÜL İÇİN 40 TAKLA ATAN 5 NCS ATIP YÜZSÜZCE MİLLETE PM ATIP ÖDÜLE ORTAK OLMAYA ÇALIŞAN PARA DİLENEN ODA TUTMAYINCA ÖDÜL İÇİN MAGE BASAN ODA OLMAYINCA OYUNU BIRAKAN KARAKTERSİZ SOYU DÜZÜK HALA YÜZSÜZCE FORM KAŞARLIĞINA DEVAM EDEN @Instagram veledi.Bi tanesi 50 tl ye clanını satan awake bi tanesi önce Allah kitap söven ödülü ucunda görünce Canım kardeşlerim diyen velet bi düsündümde siktir et değmez bişey yazmaya daha
BİR TANESİ ÖDÜL İÇİN 40 TAKLA ATAN 5 NCS ATIP YÜZSÜZCE MİLLETE PM ATIP ÖDÜLE ORTAK OLMAYA ÇALIŞAN PARA DİLENEN ODA TUTMAYINCA ÖDÜL İÇİN MAGE BASAN ODA OLMAYINCA OYUNU BIRAKAN KARAKTERSİZ SOYU DÜZÜK HALA YÜZSÜZCE FORM KAŞARLIĞINA DEVAM EDEN @Instagram veledi.
Bonzai yada bali ikisinide bırakmalısınBİR TANESİ ÖDÜL İÇİN 40 TAKLA ATAN 5 NCS ATIP YÜZSÜZCE MİLLETE PM ATIP ÖDÜLE ORTAK OLMAYA ÇALIŞAN PARA DİLENEN ODA TUTMAYINCA ÖDÜL İÇİN MAGE BASAN ODA OLMAYINCA OYUNU BIRAKAN KARAKTERSİZ SOYU DÜZÜK HALA YÜZSÜZCE FORM KAŞARLIĞINA DEVAM EDEN @Instagram veledi.
senin de yatalak bir ezik oldugunu herkez biliyor TheMYKOya yakısmıyorsunuz biz TheMYKOda saglam playerler kafaya oynayan playerlar görmek istiyoruz bütün hayatını TheMYKOda gecirip 1 csw bile kazanamamıs 1 ws de galip gelememiş userler görmek istemiyoruzBi tanesi 50 tl ye clanını satan awake bi tanesi önce Allah kitap söven ödülü ucunda görünce Canım kardeşlerim diyen velet bi düsündümde siktir et değmez bişey yazmaya daha